Oğlak Burç Yorumları 30 Temmuz 2021

Oğlak burcunun 30 Temmuz 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 30 Temmuz 2021 Cuma günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 30 Temmuz 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 30 Temmuz 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 30 Temmuz 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 30 Temmuz 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 30 Temmuz 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşk hayatında bir şeyleri renklendirme havasındasın – ve yapmalısın, Oğlak. Ay, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizi yönetiyor ve bugün romantik beşinci aşk, tutku ve zevk evinize kayacak. Bu, romantizminizin kimyasına, özellikle de onunla birlikte gelen duygusallığa kendinizi şımartmanız için bir fırsat. Luna ayrıca istikrar arayan ikinci değerler eviniz aracılığıyla Jüpiter ile uyum içinde olacak ve bu süreçte mutluluğunuzu ön planda tutmanız gerektiğini hatırlatacak. Kulağa yabancı bir kavram gibi mi geliyor? Bunların hepsini ve daha fazlasını hak ediyorsun.

Oğlak Burcu 30 Temmuz 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Yeni bir tür enerjiyle temas halinde olduğunuzu hissediyorsunuz ve bu, işlerinizi daha önce hiç olmadığı gibi halletmenize yardımcı oluyor. İnsanların bugün gerçekten yolunuzdan uzak durması gerekiyor – yanıyorsunuz!

Oğlak Burcu 30 Temmuz 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Önde gelen bir işaret olarak, liderliği nasıl alacağınızı kesinlikle biliyorsunuz, Oğlak. Ayrıca zodyak işaretleri arasında en (en olmasa da) hırslı olanlardan birisiniz. Bugün, güçlü ay Koç burcuna girmek için gökyüzünde dönerken, kendinizi öne çıkarmanız ve tüm profesyonel planlarınızda liderliği üstlenmeniz istenecek. Bir girişimciyseniz, bugün yola çıkmak, projeler başlatmak ve hayati toplantılar düzenlemek için olağanüstü bir gün. Bugün grev yapan ödüllendirilecektir, bu yüzden bu enerjinin boşa gitmesine izin vermeyin. Bunu aldın!

Ne istediğinizi istemek işe yaramaz — büyük patronlara bunu hak ettiğinizi kanıtlayın.

Oğlak Burcu 30 Temmuz 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Oğlak burcu, bu günlerde senin evin neresi? Ay, harekete geçen Koç burcunda dolaşırken, evren sizi köklerinize daha derinden bakmanız için dürtüyor. Luna’nın düşünceli Plüton ile karesi, bağımsızlık duygunuz ve ailenizin ihtiyaçları etrafındaki gerilimleri vurgulamakla yükümlüdür. Neyse ki, ayın canlı Jüpiter ile tatlı buluşması, zevk arayan Boğa’ya kaymadan önce güveni ve ruh halini artırır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.