Oğlak Burç Yorumları 3 Temmuz 2021

Oğlak burcunun 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 3 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Arzu ettiğiniz aşk hikayesini hayal edin ve gözünüzde canlandırın, Oğlak. Her şeye sahip olamayacağınızı kim söylüyor? Ay’ın (önemli kişilerden oluşan yedinci evinizin yöneticisi) Boğa’ya ve aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinize girmesinin ortasında, meraklı üçüncü eviniz, düşünce süreciniz ve anlık iletişiminiz aracılığıyla Jüpiter’e tatlı bir altmışlık oluşturacaktır. çevre. Düşüncelerinizin sandığınızdan daha fazla gücü var – bu yüzden neleri çektiğinizi düşünmek için bir saniye ayırın. Yine de, tutkularınızı şımartmaktan korkmayın. Ancak Luna’nın Venüs’le karesi, güvende hissettiren ile egonuzu besleyen şeyler arasında sürtüşme yaratır. Sen karar ver.

Oğlak Burcu 3 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Eski bir arkadaşın neyin peşinde olduğunu sıska almak için harika bir zaman (son zamanlarda nereye kayboldular?). Haber paylaşmak ve dedikodu yaymak arasındaki o ince çizgiyi aşmadığınızdan emin olun.

Oğlak Burcu 3 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Yoğun iş iletişimine hazır olun, Oğlak. İnatçı Boğa ayı, üçüncü iletişim evinizde sağlam duruyor ve altıncı iş evinizde Aslan’da sürülen Mars ile zorlu bir bağlantı kuruyor. Önemli bir iş projesi için yaratıcı olarak neyin doğru olduğu konusunda bölünme olabilir. Değerlerinizi ve hangi stratejinin en iyi sonucu vereceğini ilettiğinizden emin olun. Diğerleri alıcı olmayabilir, ancak uzlaşmayı deneyebilirsiniz.

Bu seyahat planlarını bugün tamamlayın – ayrıntıları çakmak için harika bir gün.

Oğlak Burcu 3 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Oğlak, bugün sahnede ilişki yoğunluklarının ortaya çıkması muhtemel. Öfkeli Mars, özgürlük arayan Uranüs ile patlayıcı bir kareye kilitlenirken, romantizm bölümünde ortaya çıkan değişken araziye yaslanın. Bu rahatsız edici yön, bağların oluşturulması ve sürdürülmesi etrafında benimsenecek değişiklikleri gerektirir. Sinirlenmek yerine, dürüst olmayı ve havayı temizlemeyi hedefleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.