Oğlak Burç Yorumları 25 Temmuz 2021

Oğlak burcunun 25 Temmuz 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 25 Temmuz 2021 Pazar günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 25 Temmuz 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 25 Temmuz 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 25 Temmuz 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 25 Temmuz 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 25 Temmuz 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak, kesinlikle özel biri için tutkulusun, ama aynı zamanda zamanına ve enerjine layık olduğundan emin oluyorsun. Ve bildiğiniz gibi, ay taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalarınızı, uzlaşmanızı ve diğer önemli evinizi yönetir – ancak istikrar arayan ikinci konfor, para ve değer sistemleriniz aracılığıyla Kova’da sona eriyor. Bu tutkulu yeni başlangıca doğru ilerlemeniz için nelerden vazgeçmeniz gerekiyor? Bu, modası geçmiş bir inanç sisteminden özgürlük eksikliğine kadar her şey olabilir, bu yüzden şimdilik bunu yansıtıyor. Luna ayrıca Jüpiter ile çarpışacak ve size sürece güvenmenizi hatırlatacak.

Oğlak Burcu 25 Temmuz 2021 Pazar Günlük ilişki Burç Yorumu

Gözüne kestirdiğin o ateşli kızdan bile çok çabuk sıkılacaksın. Ama bu sefer onlarla ilgili değil – seninle ilgili. Senkronize ve hızlı bir şekilde geri dönün!

Oğlak Burcu 25 Temmuz 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Fırtınalı bulutlar gökyüzünde toplanır, Oğlak. Güneş iş ortaklıklarıyla ilgili yedinci evinizdeki Merkür, artık burcunuzda konuşlanmış olan kötü niyetli Plüton ile bir düelloya girerken, kafanızda bir savaş olabilir. Şimdi anlaşmalar için bir gün değil – bu nedenle, önemli bir iş veya finansal müzakerenin ortasındaysanız, işleri daha sonraya ertelemek için elinizden gelenin en iyisini yapın. Böyle kötü ve talihsiz bir enerjiyle herhangi bir anlaşmayı imzalamak, birliğe uzun vadeli zararlı bir enerji getirecektir. Argümanlar, tartışmalar ve çatışmalar şişirilmiş egolar ve bencil, yanlış yönlendirilmiş duygular nedeniyle alevlenebilir.

Evet, çekicisin – ama amacını anlatmak için nüktedanlığı atla ve işin peşini bırak.

Oğlak Burcu 25 Temmuz 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Pazar günü gökyüzü pek rahatlatıcı değil, Oğlak. Etkileyici Merkür gerçeği arayan Pluto’ya bakarken, ortaya çıkacak bazı yoğun ilişki konuşmaları için kendinizi hazırlayın. Bu, ilişkilerdeki havayı temizlemek için harika bir yön, ancak aynı zamanda işleri fazla ileri götürebilir ve takıntılı hale gelebilir. Luna’nın şiddetli Mars ile karşıtlığı, yalnızca başlangıç ateşlerini daha da körükler. İncitmeden dürüst olmayı hedefleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.