Oğlak Burç Yorumları 21 Temmuz 2021

Oğlak burcunun 21 Temmuz 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 21 Temmuz 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 21 Temmuz 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 21 Temmuz 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 21 Temmuz 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 21 Temmuz 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 21 Temmuz 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, bu akşamın ilerleyen saatlerinde, kapanış, karma, gizli gündemler ve perde arkasındaki her şeyle ilgili gizli onikinci eviniz aracılığıyla Yay’da sona erecek, Oğlak. Bununla birlikte, bu arada, perili sekizinci seks eviniz, samimi birliktelikler ve enerjik değiş tokuşlar aracılığıyla Mars ve Venüs ile bağlantı kuracak – kabul etmeyi reddettiğiniz karmik aşklardan bilinçsiz arzunuzla birleşme arzusuna kadar her şeyi vurgulayacak. sevgilinin zihni, bedeni ve ruhu. Sizi bu yeni başlangıcı benimsemekten alıkoyan nedir? Luna’nın Jüpiter’e altmışlığı, çok ihtiyaç duyulan netliği getirebilir, ancak yalnızca açık fikirli olursanız.

Oğlak Burcu 21 Temmuz 2021 Çarşamba Günlük ilişki Burç Yorumu

Hayatında çok fazla şey oluyor mu? Yoksa mevcut tezgah ve zemin alanının her bir parçasında çok fazla dağınıklık mı var? Hepsini süpürün ve ihtiyacınız olmayan şeylerden kurtulun.

Oğlak Burcu 21 Temmuz 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Daha az faydalı olan Venüs, bugün burçları değiştiriyor, Oğlak. Bir Dünya burcuna girdiğinde, tüm profesyonel veya akademik hedeflerinize doğru bir destek alacaksınız. Venüs, hoş ve unutulmaz deneyimler getirir ve genellikle günlük yaşamlarımızda daha fazla uyum bulmamızı sağlar. Şimdi onun güneş dokuzuncu genişleme evinizi vurgulaması ile, uzun mesafeli bir iş gezisine başlamaya veya büyük bir başarı için uluslararası bir proje başlatmaya hazır olduğunuzu görebilirsiniz. Son olarak, okulla ilgileniyorsanız veya portföyünüzü bir sonraki seviyeye taşımak için yeni sertifikalar üzerinde çalışıyorsanız, önünüzde daha kolay bir dönem açılır.

Zamanlama doğru gelmiyorsa, erteleyin. Hazırlanmak için kendinize biraz zaman verin.

Oğlak Burcu 21 Temmuz 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Rahat nefes al, Oğlak. Sevgili Venüs, bencil Aslan’dan ayrılıp topraklanmış Başak’a doğru ilerlerken, evren bugün yükünüzü hafifletmek için çalışıyor. Bu geçiş, olumlu koşulları eğitim girişimlerine ve seyahat planlarına çekmek için çalışır, bu da onu bir seyahate kaçmak veya konfor bölgenizin dışında bir şeye kaydolmak için ideal bir zaman haline getirir. Venüs 16 Ağustos’a kadar Başak burcunda kalacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.