Oğlak Burç Yorumları 17 Temmuz 2021

Oğlak burcunun 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 17 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar veya kararlı bir ilişki içinde olmanıza rağmen, önemli kişilerden oluşan yedinci evinizdeki güneş ile burcunuzda için için için yanan Plüton arasındaki günümüzün zorlu karşıtlığı, diğer önemli eşinizle buluşma konusunda önemli miktarda yoğunluk ve sürtüşmeyi tetikler . Her ne kadar bazılarınız için bu, özellikle bugünün ayı tabu seven Akrep burcundayken, önemli bir şeyi gün ışığına çıkarabilir. Muazzam bir atılım ve duygusal aydınlanma yaşıyorsunuz, bu yüzden bu süre zarfında dikkatinize neyin getirildiğinden şüphe etmeyin, Oğlak. Luna hem Merkür hem de Jüpiter ile uyum içinde olacak. Yani, biraz kazma yaparsanız, kesinlikle bazı cevaplar bulacaksınız.

Oğlak Burcu 17 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Kimse seni gerçekten dinlemiyor çünkü hepsi kendi küçük dünyalarına sarılmış durumdalar. Yeni bir şey deneyin — duman sinyalleri, semafor, yorumlayıcı dans — amacınızı anlatmak için.

Oğlak Burcu 17 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Dönüşüm ve yıkım gezegeni Plüton’u yıllardır burcunuzda barındırıyorsunuz, Oğlak. 2008’den beri onun vesayetine alıştınız ve burcunuzdaki geçişinin sonuna yaklaştınız. Bununla birlikte, bugün Pluto arbaletini hizalarken ve güneş enerjisi yedinci iş ilişkileri evinizde güneşe karşı bir saldırı başlatırken, güç mücadeleleri bugün garantilidir. Göz göze gelmeyeceksiniz, bu nedenle masa tartışmaları son derece önemlidir; daha sonra buluşmayı kabul et. Bunu yaparsanız, birleşik bir vizyon ve başarı olasılığı daha yüksek olacaktır.

Zekanızın yenemeyeceği kriz yoktur. Yaratıcılığı avantajınıza kullanın.

Oğlak Burcu 17 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Oğlak, evren sizin için bir numara yapıyor – özellikle de ilişki yaklaşımınız söz konusu olduğunda. Bu hikaye, aydınlatıcı güneş izmaritleri gerçeği ortaya çıkaran Pluto’ya doğru ilerlerken, bugün yeni bir içgörü ve enerji dozu alıyor. Bu yoğun eşleşmenin, ortaklıklarda ifade edilmemiş duyguları veya sorunları yüzeye çıkarması muhtemeldir. Başka bir yerde, ilk dördün ay, kariyer yaklaşımınızda yapılması gereken değişikliklere işaret ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.