Oğlak Burç Yorumları 13 Temmuz 2021

Oğlak burcunun 13 Temmuz 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 13 Temmuz 2021 Salı günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 13 Temmuz 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 13 Temmuz 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 13 Temmuz 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 13 Temmuz 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 13 Temmuz 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak, anlaşmayı imzalamaya hazır mısın, yoksa yanan tutkuların bir sonuca varıyor mu? İddialı Mars, ilahi muadili Venüs ile bugün yeniden bir araya gelecek. Aynı zamanda seksle ilgili erotik sekizinci eviniz, samimi birliktelikler, paylaşılan kaynaklar, ortak girişimler ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla oluyor. Duygular, itiraf etmekten çok daha derine iniyor, ancak aynı şekilde cinsel libidonuzdan kaynaklanıyor olabilir. Bu arada, ilişki sektörünüzün hükümdarı Luna, heyecan arayan inanç, macera, bilgelik ve bilinmeyen bölge dokuzuncu evinizi aydınlatacak. Bu da sizi bir inanç sıçraması yapmaya veya belki de seçeneklerinizi gözden geçirmeye teşvik eder.

Oğlak Burcu 13 Temmuz 2021 Salı Günlük ilişki Burç Yorumu

Parlama sırası sende. Bir yakınınız size fazlasıyla hak ettiğiniz destekleri verecek ve bu egonuzu zerre kadar incitmeyecek. İçinde yuvarlan!

Oğlak Burcu 13 Temmuz 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Bugün profesyonel yaşamınız için parlak bir gün, Oğlak. Kâr ve paranın hükümdarı Venüs, aksiyon gezegeni güçlü Mars’a sıkı bir kavuşumda katılıyor. Bu gezegenler, büyük bir ödeme, telif hakkı kontrolü veya toplu gelir haberlerini getirebilecek olan, güneş enerjisi sekizinci büyük finans evinizde bağlanacak. Bir işletme kredisi, burs veya risk sermayesi başvurusu sürecindeyseniz, fonlar aniden kullanılabilir hale gelebilir. Son olarak, sürece yeni başlıyorsanız, bir hayırseverle veya sizi doğru yöne yönlendirebilecek biriyle görüşün.

Umduğunuz olumlu sonucu alamayacaksınız, ancak yine de mutlu olacaksınız.

Oğlak Burcu 13 Temmuz 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Oğlak burcu olarak, öngörülebilir bir rutine saplanıp kalmanız kolaydır. Ay, yansıtıcı Başak burcuna geçerken ve zihinsel olarak keskin Merkür ile hizalanırken, bugün kalıpları kırmanıza ve ufkunuzu genişletmenize izin verin. Hızlı, maceralı bir kaçamak için ideal bir gün – ancak gerçek hayatın taleplerinden tamamen uzaklaşamıyorsanız, gelecekteki bir geziyi planlamak veya yeni eğitim biçimlerini keşfetmek için çalışın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.