Oğlak Burç Yorumları 11 Temmuz 2021

Günlük Burç Yorumları

Oğlak burcunun 11 Temmuz 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 11 Temmuz 2021 Pazar günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 11 Temmuz 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 11 Temmuz 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 11 Temmuz 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 11 Temmuz 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 11 Temmuz 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşk hayatınıza yatırım yapmak, profesyonel hayatınıza yatırım yapmak kadar önemli olmalı, Oğlak. Ve her biri kendine özgü olsa da, Luna bugün erotik sekizinci seks evinize, birleşmelere, paylaşılan kaynaklara ve ruh eşi bağlantılarına girecek ve hayatınızda can attığınız samimiyetten ilişkilerinizde “al ve ver” temalarına kadar her şeyi vurgulayacak. Tek? Özellikle ay (önemli kişilerden oluşan yedinci evinizin hükümdarı) eş zamanlı olarak eviniz, aileniz ve duygusal temellerinizden oluşan dördüncü eviniz aracılığıyla Chiron ile üçgen açı yaptığında, olayları farklı bir bakış açısından görmeye başlayabilirsiniz. Kırılganlığınızdan utanmayın.

Oğlak Burcu 11 Temmuz 2021 Pazar Günlük ilişki Burç Yorumu

Çıldırmayı bırak. Dürüst olmak gerekirse, tüm endişelerinize ve devam etmenize rağmen, imkansızı daha önce hiç yapmadığınızı düşünürdünüz. Devam edin ve her şey yoluna girecek.

Oğlak Burcu 11 Temmuz 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Oğlak, bugün sizin için yeni bir işe alım veya personel değişikliği olabilir. İletişim gezegeni Merkür, iş birliktelikleri ile ilgili yedinci evinize taşınıyor ve hayatınızın bu alanına odaklanıyor. Yeni bir sözleşme imzalanabilir, ancak bunu çevreleyen bir iç gerilim var. Bu kişinin en uygun kişi olup olmadığına potansiyel olarak tam olarak ikna olmadınız, ancak nihayetinde onunla çalıştıktan sonra karar verebilirsiniz. İçgüdülerinle git.

Fark ettiğinizden daha hızlı hareket ediyorsunuz. Yavaşla, acele etmene gerek yok!

Oğlak Burcu 11 Temmuz 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Bugün kapalı kapılar ardında vakit geçirin Oğlak. İçinizde neyin değişmesi gerektiğine yakından bakmanız gerekiyor ve Pazar günü gökyüzü sizi mutlu bir şekilde oraya götürüyor. Ay’ın kalp merkezli Aslan’daki varlığı, başkalarıyla yakın ve savunmasız karşılaşmalara olan ihtiyacınızı harekete geçirir. Luna’nın hükümdarınız, stoacı Satürn ile olan muhalefeti, bağlantıyla ilgili her türlü sorunu vurgulayabilir. Merkür’ün duygusal Yengeç’e girişi, ilişki konuşmalarının daha sorunsuz ilerlemesine yardımcı olabilir.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.