Kova Burç Yorumları 8 Temmuz 2021

Kova burcunun 8 Temmuz 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 8 Temmuz 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Kova burcunu 8 Temmuz 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 8 Temmuz 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 8 Temmuz 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 8 Temmuz 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 8 Temmuz 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Davranıyor musun, Kova? Hem Mars hem de Venüs, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız, bire bir bağlantılarınız ve diğer önemli eviniz boyunca cızırdayarak, ilişki sektörünüzden kaynaklanan tutkulu enerji (ve hatta belki de romantizm) var… ama bunu zaten biliyordunuz. Bu arada, genişleme, bilgelik ve bilinmeyen topraklardan oluşan dokuzuncu evinizin göksel hükümdarı olan cilveli Venüs ile asi gezegen hükümdarınız Uranüs arasındaki günümüzün zorlu karesi, özel birine bağlanma arzunuz ile alışılmadık zevkleriniz arasında sürtüşme yaratıyor. Şeytanın avukatlığını yapmakta uzmansın ama burada tam olarak neyi başarmaya çalışıyorsun?

Kova Burcu 8 Temmuz 2021 Perşembe Günlük ilişki Burç Yorumu

Bir rutubete sıkışmış hissedebilirsiniz, ancak tekerleklerinizi döndürmek zorunda değilsiniz. Çoğu insanın sadece hayalini kurduğu bir özgürlüğünüz var, bu yüzden kendi izini bırakın.

Kova Burcu 8 Temmuz 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Kova, başkalarıyla çalışmak bugün sizin için önemli. Başkalarının fikirlerine açık olduğunuzda, kariyerinizde çok fazla şans, büyüme ve refah getirebilir. Belki de size yardım etmesi için birini işe almaya karar verdiniz? Bu sizin için en ideal senaryo olacaktır. Bolluk ve ilişkiler gezegeni Venüs, işbirliği sektörünüzde Aslan’da. Bu, hayatınızın bu alanına olumlu bir büyüme getiriyor. Başkalarının desteğinde yanlış bir şey yok!

Seni beklemek için yavaşladılar. Şimdi yavaşlayıp onları beklemelisin.

Kova Burcu 8 Temmuz 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Kova, bugün iyi hissetmek için bir düzen duygusuna ve iş akışı verimliliğine ihtiyacınız var. Azalan ayın inisiyatif aç Yengeç’e girişi, enerjinizi projeleri tamamlamaya ve yapılacaklar listenizden bir şeyleri silmeye yönlendirmenize yardımcı olur. Luna’nın ilham verici Jüpiter ile olan tatlı bağı, iş cephesinde büyüme için yer sunuyor. Başka bir yerde, sevgili Venüs değişim talep eden Uranüs ile meydan okurken romantik gerilimler ve artan bağımsızlık ihtiyacı ortaya çıkıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.