Kova Burç Yorumları 30 Temmuz 2021

Kova burcunun 30 Temmuz 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 30 Temmuz 2021 Cuma günü neler bekliyor? Kova burcunu 30 Temmuz 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 30 Temmuz 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 30 Temmuz 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 30 Temmuz 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 30 Temmuz 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendini iyi hissediyorsun, bu yüzden uzaktan kaotik hissettiren hiçbir şeye bağlanma, Kova. Bekar veya tek başına, bugünün ayı ev, aile ve duygusal temellerden oluşan rahat dördüncü evinize dokunacak. Bunların hepsi, burcunuzda geri giden Jüpiter ile büyüleyici bir altmışlık açı oluşturmadan önce. Bir hava işareti için klişe gelebilir, ancak özgürlüğünüz sizin için dünya anlamına gelir ve ideal partnerinizin asi kalbinizi kabul etmesi gerekir. Luna ayrıca erotik sekizinci yakınlık eviniz, paylaşılan kaynaklar ve cinsel kimya aracılığıyla Mars ile uyum içinde olacak. Bu da, özellikle de kendi değerleriniz söz konusu olduğunda, diğer önemli kişilere açılmanızı teşvik eder.

Kova Burcu 30 Temmuz 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Kendinizi topraklanmış ve merkezlenmiş hissediyorsunuz, ancak şu anda bunun yerine büyük hayaller ve aptal planlar düşünmek istiyorsunuz. Yine de, isterseniz bu enerjiyi işleri halletmek için kullanabilirsiniz.

Kova Burcu 30 Temmuz 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Ateşli Koç, güneş üçüncü fikir, zihin ve iletişim evinizi, Kova’yı yönetir. Bugün, ay gökyüzünün bu parçasına kayarken, başkalarıyla nasıl bağlantı kurduğunuza yoğun bir şekilde odaklanacaksınız. Yayınlamak istediğiniz derin bir mesaj ruhunuzun içinde şarkı söyleyecek ve önümüzdeki ay planlarınızı nasıl ileriye taşımak istediğinizi planlamak için mükemmel bir fırsatınız olacak. Yazınızı, konuşmanızı, markalaşmanızı, reklamlarınızı ve sosyal medya kampanyalarınızı değerlendirmek için ayın enerjisini kullanın ve en büyük etki için bunların başlatılmasına öncelik verin. Tazelemek ve herhangi bir beceri öğrenmek istiyorsanız, bugün Luna’nın titreşimlerinden de oldukça iyi yararlanacaksınız.

Değişiklikler hızlı ve öfkeli; heyecanlanmanız gerekir. Ödüller için hazırlanın.

Kova Burcu 30 Temmuz 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Bugün çevrenizdekilerle ilişki kurmak zor gelebilir, Kova. Yönetici gezegeniniz, sabırlı Satürn, bağ oluşturan Venüs’ten hoşnutsuz bir ziyaret alıyor. Bu yön, mevcut bağlarınıza bir gerçeklik kontrolü getirerek, yakınlık yaklaşımınızda neyin değişmesi gerektiğini incelemenizi ister. Başka bir yerde, öfkeli Koç ayı, barış arayan Boğa’ya gizlice girmeden önce, yüklü bilinçaltı materyali ön plana çıkararak Plüton ile kareler halinde.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.