Kova Burç Yorumları 3 Temmuz 2021

Kova burcunun 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Kova burcunu 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 3 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Ne istediğini netleştir, Kova. Evinizin dördüncü evinizdeki ay ile Jüpiter arasındaki tek, bağlı veya tamamen vurulmuş, bugünün büyüleyici altmışlığı, istikrar arayan ikinci ev değer sistemleriniz aracılığıyla, size evinizi hatırlatan insanlara, yerlere ve şeylere öncelik vermenizi ister. . Romantik bir ilişkide neye değer verirsiniz? Onları Şükran Günü için eve getirir misin? Adanmış ilişki sektörünüzde Luna’nın Venüs’e karesi, sevgi arzularınız ve doğuştan gelen istikrar arzunuz arasında karar vermenize zorlayacaktır. Karar verme zamanı.

Kova Burcu 3 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

İyi arkadaşlarınızla bile, düzenlemeler yaparken biraz daha dikkatli olun. Dikkatli olmazsanız, yanlış anlamalar hepinizi çıldırtabilir ve birilerini korkutabilir.

Kova Burcu 3 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Kova, iletişim bugün çok önemli ve evren bunu gerçekleştirmek için size başkalarıyla biraz gerginlik veriyor. Bugün günlük iş hayatınızda iş arkadaşlarınızla sorunlar ortaya çıktığında köstebek yuvalarından dağ yapmamaya dikkat edin. Kişisel bakım odaklı Yengeç güneşi altıncı iş evinizde ve Chiron Koç’ta ile iletişim sektörünüzde sert bir görünüm oluşturuyor. Her konuda hemfikir olmayabilirsiniz, ancak kendinizi nasıl ifade ettiğiniz ve sorunları nasıl çözdüğünüz konusunda zaman ayırmak çok önemlidir.

İş yerinde dikkatli olun – yüzeyin altına bakın ve şaşırtıcı şeyler göreceksiniz.

Kova Burcu 3 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Cumartesi gökyüzü hiç şüphesiz ısıtılır, Kova. Agresif Mars, bugün düzensiz Uranüs ile bir kareye kilitleniyor, sinirleri yükseltiyor ve ilişki konularını yoğunlaştırıyor. Bu yön, ailenizin geçmişi ile mevcut ilişkiniz arasında var olan temel gerilimleri vurgular. Erken yetiştirilmenizden kalan hangi eski hikayeler burada ve şimdi büyümenizi engelliyor? Bu yön, özgürlüğün onurlandırılmasını ve fiziksel bir çıkışın teşvik edilmesini gerektirir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.