Kova Burç Yorumları 27 Temmuz 2021

Kova burcunun 27 Temmuz 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 27 Temmuz 2021 Salı günü neler bekliyor? Kova burcunu 27 Temmuz 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 27 Temmuz 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 27 Temmuz 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 27 Temmuz 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 27 Temmuz 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevdiğin için taviz vermeye istekli olmanın yanlış bir tarafı yok – bunu yaparken kendini ucuza satmadığın sürece Kova. Bu, özellikle bu süre zarfında dikkate alınması önemlidir, çünkü ay, istikrar arayan ikinci değerler evinize dokunacaktır. Ay, onikinci sırlar, gizli gündemler ve süreçteki bilinçsiz kalıplar aracılığıyla Neptün ve için için yanan altmışlık Plüton ile çarpışacak. Önemli bir başkasını memnun etmek için kişisel ihtiyaçlarınızı ve/veya değerlerinizi feda ettiniz mi? Önyargılı olmadan ayırt etme gücünü kullanmak önemlidir. Değerinizi veya gücünüzü ikinci kez tahmin etmeyin.

Kova Burcu 27 Temmuz 2021 Salı Günlük ilişki Burç Yorumu

Size yakın birinin konuşması gerekiyor ve bu onlar için oldukça önemli. Onları dinleyin ve nasıl hissettiğinizi bildiklerinden emin olun, ancak tamamen süreç odaklı ve yapışkan olmayın. Bu sadece onları uzaklaştıracak.

Kova Burcu 27 Temmuz 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Gökyüzündeki en hızlı hareket eden gezegenimiz Merkür, bugün yine burç ticareti yapıyor, Kova. Güneş enerjisi yedinci iş ortaklıklarınızı ateşlerken, profesyonel ortaklarınız, işbirlikçileriniz, müşterileriniz ve takım arkadaşlarınızla bir hareketlilik göreceksiniz. Burada size yardımcı olan kozmik habercimizle, herhangi bir uzun vadeli planlama veya müzakerede anlaşmalara daha kolay varacaksınız. Aranızdaki iletişim uyumlu olmalı ve vizyonlarınız muhtemelen uyumlu olacaktır. Fikirlerinizi birine sunma sürecindeyseniz, onlara ilham vermek için tutkunuzu kullanın ve kafalarını en büyük düşüncelerinizle doldurun. Bu zamanda herkes üzerinde derin bir etki yaratacaksınız.

Kolay yolu seçmek senin tarzın değil – her zaman yaptığın gibi doğru olanı yap.

Kova Burcu 27 Temmuz 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Evren şu anda tüm odağını yakın ilişkilerine gönderiyor, Kova. Bu hikaye bugün, haberci Merkür, kendini ifade eden Aslan burcunuza doğru ilerlerken yoğunlaşıyor. Merkür’ün buradaki varlığı, 11 Ağustos’a kadar işbirlikleri ve ortaklıklarda önemli konuşmaların olasılığını artırıyor. Balık ayı uykulu Neptün ile denize doğru sürüklenirken, günün kendisi hem sisli hem de ilham verici.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.