Kova Burç Yorumları 26 Temmuz 2021

Kova burcunun 26 Temmuz 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 26 Temmuz 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Kova burcunu 26 Temmuz 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 26 Temmuz 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 26 Temmuz 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 26 Temmuz 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 26 Temmuz 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Tek veya bağlı, en iyi seçeneğiniz güvenli alanınıza çekilmek, Kova. Partnerinizle planları yeniden planlayın ve bir gün arayın. Bakın, ikinci istikrar ve değer sistemleri evinizin üzerinde kalan aya ek olarak, eviniz, aileniz ve en içteki duygularla ilgili dördüncü evinizden geçişi sırasında asi gezegen hükümdarınız Uranüs ile uyum içinde olacaktır. Bu duruma yatırım yapmaya istekli misiniz, yoksa emin olmadığınız gerçeğini kabulleniyor musunuz? Bu arada, Venüs’ün boğucu sekizinci yakınlık evinizden geçişi, önemli biriyle tamamen birleşme arzusunu tetikler… ama acele etmeyin.

Kova Burcu 26 Temmuz 2021 Pazartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Bu ev işlerinin üstesinden gelebilirseniz, hayatınız güllük gülistanlık olur. Evden biraz dışarı çıkıp egzersiz yapmayı deneyin, ardından gerçekten ilginç olana (evsel ve duygusal olarak) odaklanmaya geri dönün.

Kova Burcu 26 Temmuz 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Altın yağmurları üzerinize yağmaya başlamış olabilir, Kova. Mayıs ortasından bu yana Jüpiter, güneş enerjisiyle ilgili ikinci mali evinizde ağırlığını verdi. Ancak, birkaç gün içinde, enerjisini farklı bir sektöre taşımak için bu bölgeden ayrılacak ve ticari işlerinizle ilgili genişlemesini ortadan kaldıracaktır. Bu olmadan önce, işletme gelir ve giderlerinizi kontrol altına almak için elinizden gelen her şeyi yapmalısınız. Bugün, daha iyi maaşlı bir iş aramaya başlayın ve gerekirse başvurun. Serbest çalışıyorsanız, oranlarınızı yükseltmeyi veya daha fazla müşteriyle ilişki kurmayı düşünün. Jüpiter zenginliği yönetir – yani şimdi vurursanız, para yuvarlanmaya devam edebilir.

Durumunuza benzersiz bir dönüş yapmak için, işlerin ne kadar daha kötü olabileceğini düşünün.

Kova Burcu 26 Temmuz 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Odağınızı bugün iş akışınıza yönlendirin, Kova. Ay ileri görüşlü Balık burcuna geçerken üretken olmaya ve becerilerinizi bir sonraki seviyeye taşımaya hazırsınız. Luna’nın buradaki varlığı, yapılacaklar listenize odaklanmanıza yardımcı olurken, aynı zamanda finansal akışınızın mevcut durumunu da ortaya çıkarır. Ay’ın bağ oluşturan Venüs ile karşıtlığı, samimi ortaklıklarda konuşulmamış duygusal sorunları ortaya çıkarabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.