Kova Burç Yorumları 25 Temmuz 2021

Kova burcunun 25 Temmuz 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 25 Temmuz 2021 Pazar günü neler bekliyor? Kova burcunu 25 Temmuz 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 25 Temmuz 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 25 Temmuz 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 25 Temmuz 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 25 Temmuz 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, burcunuzu tamamlamadan önce, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve önemli diğer eviniz aracılığıyla Mars’a zor bir muhalefet yapacak. Bu da, en özgün benliğiniz ile önemli bir kişiye karşı hissettiğiniz tutku arasında bir sürtüşme yaratabilir. Her iki dünyanın da en iyisine sahip olamayacağını kim söyledi, Kova? Luna ayrıca Jüpiter’e yakın olacak, bilinçaltınızı ve daha da önemlisi bireysel özgürlük arzunuzu büyütecek. Aklında şeker varken kulağa çelişkili geliyor, ancak bu süreçte ihtiyaçlarınızı önceliklendiremeyeceğiniz anlamına gelmiyor.

Kova Burcu 25 Temmuz 2021 Pazar Günlük ilişki Burç Yorumu

Yaratıcı yönünüz, önümüzdeki haftalar, aylar veya yıllar için sizi tanımlamaya yardımcı olacak bir tür kendinden geçmiş performansta patlamaya hazır. Doğal olarak akmasına izin verin – zorlamayın.

Kova Burcu 25 Temmuz 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Evren bugün öfkeli, Kova. Güneş enerjisiyle çalıştığınız altıncı evinizde aktif olarak dönen Merkür, güneş enerjisiyle ilgili on ikinci evinizde öfkeli bir Plüton ile kafa kafaya giderken, iş arkadaşlarınızdan veya müşterilerinizden biriyle hararetli bir tartışmaya girebilirsiniz. Gerginlikler alevlenecek ve kimse göz göze gelmeyecek. Taraflardan biri, kartopu gibi çok zarar verici bir senaryoya dönüşebilecek olumsuz senaryolara veya görüşlere takıntılı hale gelebilir. Birinin gerçek ve kutsal olmayan niyetleri aniden ortaya çıkarsa, şimdi bölgeyi değerlendirme ve fırtınanın geçmesine izin verme zamanı.

Entelektüel bir bağlantı kıvılcımlara neden olur… git o akıllı, sevimli insanla sohbet et.

Kova Burcu 25 Temmuz 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Pazar günü gökyüzünün altında birkaç rahatsız edici gerçekle karşı karşıyasın, Kova. Zihinsel Merkür yoğunluk arayan Plüton’a karşı olduğu için, yolunuza neyin çıkacağı konusunda radikal bir şekilde dürüst olmaya hazırlanın. Bu eşleştirme, özellikle iş akışınız ve verimliliğinizle ilgili sorunlar söz konusu olduğunda, konuşmaları ve zihinsel ortamınızı yoğunlaştırır. Luna’nın hararetli Mars’la karşıtlığı, ilişki meselelerine kıvılcımlar katıyor; Birbirinize saldırmak yerine birlikte ter dökmeye çalışın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.