Kova Burç Yorumları 24 Temmuz 2021

Kova burcunun 24 Temmuz 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 24 Temmuz 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Kova burcunu 24 Temmuz 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 24 Temmuz 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 24 Temmuz 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 24 Temmuz 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 24 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

O günlerden biri Kova. Ay, sabit havanızı harekete geçirmeye devam ediyor ve bu da, elinizdeki durumdan mantığı sıkıştırmanız için size ilham veriyor. Bu, elbette, süreçte ay ile güçlerini birleştireceği için Satürn’ün ayık özü tarafından meydan okunuyor. Bekar veya zaten bağlı, bugün ego gezilerine ve güç oyunlarına yer olmayacak – bu yüzden gardınızı düşürebilirsiniz. O özel birine aşık olmak? Sıçramanızı engelleyen veya belki de sizi en özgün benliğiniz olmaktan alıkoyan şeyin ne olduğunu düşünmek için bir saniye ayırın.

Kova Burcu 24 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Harika bir dizi randevudan sonra, kim olduğunu bildiğinizi ciddi bir şekilde düşünmeye başlayacaksınız. Kim bilir? Belki de bu sonuçta. Ya da belki sadece eğlence içindir – fazla düşünmeyin.

Kova Burcu 24 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Kova, bugün hem gelir hem de istihdam projelerinizi ilerletmek için harika bir fırsatınız var. İletişim gezegeni Merkür, güneş enerjisi altıncı istihdam evinizin içinde yörüngede dönerken, güneş enerjisiyle ilgili ikinci evinizdeki hayal gücü gezegeni Neptün ile üçgen açı yapıyor. Size muazzam bir başarı getiren kazanan bir fikriniz olabilir. Yaratıcılığınıza ve hayal gücünüze dokunun ve fikirleri indirin. Yine de onları yazmayı unutma, böylece onları kaybetmezsin! Hizmetlerinizin reklamını yapmanın ve müşteri listenizi genişletmenin yollarını düşünürseniz, zamanınızı, kaynaklarınızı ve enerjinizi en iyi şekilde kullanmak bu olabilir.

Cızırtılı bir ilişki haberi, birkaç günlüğüne hayatınıza biraz heyecan katmalıdır.

Kova Burcu 24 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Bugün vücudunla ilgilen, Kova. Kafanızın içinde kaybolmanız çok kolay! Burcunuzdaki besleyici ayın varlığı, sizi geri çekilmeye ve kendi ihtiyaçlarınızla senkronize olmaya teşvik eder. Luna’nın cetveliniz, topraklanmış Satürn ile birleşmesi, ruh halini ağırlaştırabilir, ancak aynı zamanda gerçekçi bir şekilde gerçekçi hale getirebilir. Başka bir yerde, iletişimci Merkür’ün rüya gibi Neptün ile yaptığı tatlı anlaşma, çalışma cephesinde ilham verici vizyonları zenginleştirebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.