Kova Burç Yorumları 21 Temmuz 2021

Kova burcunun 21 Temmuz 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 21 Temmuz 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Kova burcunu 21 Temmuz 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 21 Temmuz 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 21 Temmuz 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 21 Temmuz 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 21 Temmuz 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Leydi Venüs, cızırtılı yolculuğunu kutup karşıt burcunuz Aslan üzerinden, bu akşam önemli kişilerden oluşan yedinci evinizden geçerek sonlandıracak, bu da işleri bir sonraki seviyeye, Kova’ya taşımanın zamanı geldiği anlamına geliyor. Yay piliç vay vay! Bekar ya da alın, aşk, güzellik ve şehvet gezegeni her gün erotik sekizinci yakınlık, enerji alışverişi ve ruh-ruh bağlantılarınızda dolaşmaz, bilirsiniz. Kabul, duygusal ve finansal olarak başka bir kişiye bağımlı olmak şöyle dursun, bağlılık fikrinden pek hoşlanmıyorsunuz… ama bunların hepsi yaklaşmakta olan mücadelenizin bir parçası. Yine de, en iyisini yapmak size kalmış.

Kova Burcu 21 Temmuz 2021 Çarşamba Günlük ilişki Burç Yorumu

Biraz tuhaf bir çizgin var, değil mi? Birisi sizi kimin görmesi gerektiğini kontrol ediyor ve hızlı. Çılgınla yap ve biraz dikkat çekeceksin.

Kova Burcu 21 Temmuz 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Daha az fayda sağlayanımız olan Venüs, güneş yedinci evinizden ayrılarak güneş sekizinci evinize giriş yapar – paylaşılan varlıkları, ikramiyeleri ve daha büyük kârları vurgular, Kova. Bu, özellikle bir telif hakkı kontrolü, iş anlaşması, risk sermayesi veya melek yatırımı haberlerini bekliyorsanız iyiye işarettir. Venüs, para ve kârla bağları vardır ve onunla büyük bir finansal alanda, kesinlikle daha fazlasının yolunuza çıktığını göreceksiniz. Herhangi bir nedenle, belki daha fazla izin, daha büyük ikramiyeler veya daha fazla emeklilik yardımı isteyerek işvereninizle faydalarınızı genişletmeyi umuyorsanız, Venüs’ün parıltısı, konuya yaklaşmanın sizin için iyi gitmesini sağlar.

Bohem bir yaşam tarzını denemek, deneyimlemeniz gereken bir geçit törenidir.

Kova Burcu 21 Temmuz 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

İlişki konuları tüm dikkatini çekiyor, Kova. Gerçekte, bu hikaye daha yeni başlıyor – o yüzden kemerlerinizi bağlayın! Manyetik Venüs bugün 16 Ağustos’a kadar kalacağı gerçekçi Başak burcuna ilerliyor. Bu geçiş, olumlu koşulları samimi ilişkilere çekmek için çalışıyor, ancak çok derin bir seviyede. Yaklaşımınızı değiştirmeye hazır olun ve sizi korkutan şeyle cesurca el sıkışın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.