Kova Burç Yorumları 20 Temmuz 2021

Kova burcunun 20 Temmuz 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 20 Temmuz 2021 Salı günü neler bekliyor? Kova burcunu 20 Temmuz 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 20 Temmuz 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 20 Temmuz 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 20 Temmuz 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 20 Temmuz 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Sağa kaydır, Kova. Ay, yönetim evinizi – dernekler, topluluk, gelecek vizyonları ve dünyadaki aidiyet hissinden oluşan on birinci evinizi – harekete geçirmeye devam ediyor. Bu, özgürlük arzunuzdan mevcut bağlantılarınızın potansiyeline kadar her şeyi vurguluyor. Luna, aynı anda geleneksel yöneticiniz Satürn’ü, burcunuzdaki yolculuğunun ortasında, sırayla, size bir bağlantıyı sağlamlaştırma veya aşka daha pragmatik bir yaklaşım getirmeyi düşünme fırsatı sunan, seksen yapacak. Bu arada, aşkla ilgili beşinci evinizin yöneticisi olan Merkür, asi Uranüs’ü seksenlendirecek ve gelen kutunuza bazı beklenmedik mesajlar getirecek. Dm’lerini kontrol et.

Kova Burcu 20 Temmuz 2021 Salı Günlük ilişki Burç Yorumu

Hayatınızı güzelleştirmek için her türlü çılgın yeni yolu keşfederken çılgın bir mucit gibisiniz. Alanınızı paylaşmak isteyen akraba bir ruh arayın.

Kova Burcu 20 Temmuz 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Yönetici gezegeniniz Uranüs ne zaman başka bir gök cismi ile sohbete girişse, iki kat etkilenirsiniz, Kova. Uranüs, ani içgörü parlamaları, atılımlar getirme ve kendi yolunuza göre konuşmayı teşvik etme becerisine sahiptir. Bugün, güneş enerjisi altıncı istihdam evinizdeki iletişimsel Merkür ile altmışlık açıyla bağlantı kurarken, iş yerinde harika haberlerin yoktan var olmasını bekleyin. İş arkadaşlarınızla sosyalleşmek, gününüzü sürdürürken özellikle canlı, hatta belki de esprili olacaktır. Profesyonel programınıza entegre etmek istediğiniz benzersiz fikirleri değerlendirin ve bunları meslektaşlarınızla tartışın. Size değerli geri bildirimler getirecekler ve ileriye dönük bu fikirleri destekleyebilirler.

Şaşırtıcı bir şekilde, hiçbir şey yanlış gitmedi. İyi planladınız – iyi iş çıkardınız!

Kova Burcu 20 Temmuz 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Bir Kova olarak, grup dinamiklerinden yararlanırsınız. Ay, eğlenceli Yay burcunda yüzerken, bugün doğal sosyal isteklerinizle yeniden bağlantı kurmanıza izin verin. Luna’nın yetenekli Satürn ile topraklanmış bağlantısı, gelecek planları ve toplum temelli çabalar oluşturmak için ideal bir gün olmasını sağlıyor. Bu arada, etkileyici Merkür, elektrikli Uranüs ile hizalanır ve iş cephesinde yeni içgörüler ve çığır açan konuşmalar sunar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.