Kova Burç Yorumları 17 Temmuz 2021

Kova burcunun 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Kova burcunu 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 17 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Mahremiyeti tercih ediyorsanız bu süre zarfında paylaştığınız detaylara dikkat edin Kova. Kulağa ürkütücü geliyor, ancak günümüzün tabu seven Akrep ayının karanlığı aydınlığa çıkarmasına ek olarak, ilişki sektörünüzün göksel hükümdarı olan güneş, karmik onikinci kapanış eviniz, rüyalar, gizli gündemler aracılığıyla için için yanan Plüton’a doğrudan bir muhalefet yapacak. ve perde arkasındaki her şey. Tek veya alınmış, bilinçli zihninizden gizlenmiş bir şey gün ışığına çıkmak üzere, bu yüzden tetikte olun. Var olmakla paranoyak olmak arasında fark vardır; büyük resme odaklanın. Tek? Bu süre zarfında karmik temaslar ve ruh bağları muhtemeldir.

Kova Burcu 17 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Son zamanlarda başkalarının sorunlarına çok fazla zaman harcıyorsun. Bugün, ilk başta tamamen tuhaf hissetseniz bile, bir numaraya dikkat edin. üstesinden geleceksin.

Kova Burcu 17 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Dikkat, Kova. Bugün profesyonel ilerleme ve başarı için bir gün değil. Bunun yerine, hasar kontrolü için kullanılması daha iyidir! Güneş enerjisi altıncı istihdam evinizdeki güneş, güneş on ikinci evinizde gizlenen yıkım gezegeni Pluto ile savaşa girerken, bir iş arkadaşınızın, düşmanınızın veya rakibinizin ilerlemenizi kesmek için dışarıda olduğunu garanti edebilirsiniz. Herhangi bir dramayı tahmin edebilmeniz için aklınızı kendinizde tutmak en iyisidir. Bu sırada bir sır ortaya çıkarsa, kendinizi yeniden yaratmak ve her zaman her şeye hazır olduğunuzu göstermek için bunu kendi yararınıza kullanın. Baştan sona dayanıklısın.

Banka hesap özetleri ayrıntılarla doludur – son borçları ve mevduatları iki kez kontrol edin.

Kova Burcu 17 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Bir Kova olarak, duygusal yaşamınızın daha karmaşık tarafını kilit altında tutma eğilimindesiniz. Cumartesi günü gökyüzü, aydınlatıcı güneş gözleri gerçeği ortaya çıkaran Plüton ile kilitlerken, hazine sandığını kırmayı planlıyor gibi görünüyor. Bu duygusal açıdan rahatsız edici eşleştirme, eski bagajları ve açılması gereken hareketsiz iş gerilimlerini vurgulamaya çalışır. Terazi burcundaki ilk dördün, realiteniz ve vizyonunuz arasında yapılması gereken değişikliklere işaret ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.