Kova Burç Yorumları 15 Temmuz 2021

Kova burcunun 15 Temmuz 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 15 Temmuz 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Kova burcunu 15 Temmuz 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 15 Temmuz 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 15 Temmuz 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 15 Temmuz 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 15 Temmuz 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Tatlın Kova için en son ne zaman tatlı bir şey yaptın? Herkes sevgisini farklı şekilde ifade eder, ancak bağlı olduğunuz yedinci evinizin hükümdarı olan güneş ile konfor arayan ikinci değerler eviniz aracılığıyla rüya gibi Neptün arasında tatlı bir üçgen açı yapmak oldukça iyileştirici olabilir. Meydan okuma? Maceralı dokuzuncu genişleme eviniz aracılığıyla ay ile sorumluluk sahibi altıncı eviniz, sorumluluk ve durum tespiti yoluyla Merkür arasındaki zorlu bir kare, planınızın lojistiği söz konusu olduğunda sürtüşme yaratır. Neyse ki, Mars ve Venüs hala kararlı yedinci ilişki eviniz aracılığıyla kutlama yapıyor – bu yüzden sonucu dert etmeyin.

Kova Burcu 15 Temmuz 2021 Perşembe Günlük ilişki Burç Yorumu

Bu kadar enerjiyle uyanmayı hiç beklemiyordun. Öğle yemeği saatinde bir koşuya çıkmalı veya bu akşam aktif bir şeyler yapmalısın. İçeride kal ve çıldırmak zorunda kalacaksın.

Kova Burcu 15 Temmuz 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel hedeflerinizi bugün değerlendirin, Kova. Güneş enerjisi altıncı evinizdeki güneş, güneş enerjisi ikinci evinizdeki Neptün ile bağlantı kurarken, günlük işlerinizin nihai profesyonel hırslarınızı ve hayallerinizi nasıl beslediğini düşünme fırsatınız var. Para her zaman yardımcı olsa da, işinizin sizi nihayetinde olmak istediğiniz yere götürüp getirmediği konusundaki gerçekle yüzleşin. Bu enerjiyi kullanmanın başka bir yolu da yaşıtlarınızla bağlantı kurmak veya bugün profesyonel bir derneğe katılmak olabilir. Topluluk ve işbirliği yoluyla çok şey öğrenebilir ve başkalarının bilgeliğini profesyonel yolculuğunuza entegre edebilirsiniz.

Kendilerini disipline edemezlerse, sonunda acı çekersiniz, bu yüzden onları forma sokun!

Kova Burcu 15 Temmuz 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

En son ne zaman yeni bir şey öğrendin, Kova? Evren sizi rahat bölgenizden çıkmaya ve bugün gayri resmi de olsa bir eğitim aramaya itiyor! Ay bugün denge getiren Terazi ile dans ediyor ve son günlerde ortaya çıkan zihinsel/duygusal dengesizliklere odaklanmanıza yardımcı oluyor. Luna’nın haberci Mercury ile olan çekişmesi, iş cephesinde duygusal konuşmalar getirebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.