Kova Burç Yorumları 13 Temmuz 2021

Kova burcunun 13 Temmuz 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 13 Temmuz 2021 Salı günü neler bekliyor? Kova burcunu 13 Temmuz 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 13 Temmuz 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 13 Temmuz 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 13 Temmuz 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 13 Temmuz 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, tezahür ediyorsun, strateji geliştiriyorsun ve resmen sinsi sinsi ilerliyorsun. Hem iddialı Mars – meraklı üçüncü iletişim evinizin hükümdarı – hem de taahhütlü yedinci evinizi aydınlatan cilveli Venüs, uzlaşma, müzakereler, önemli diğerleri ve bire bir bağlantılarla, yalnızca potansiyel talipleri çekmiyorsunuz. ateşli karizmanız ama aynı zamanda tutkularınıza yönelik adımlar atıyorsunuz. Ayın ayrıca yakınlık, ortak girişimler, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili boğucu sekizinci evinize kayacağını unutmayın. Bu, dikkatinizi cinsel hayatınızdan önemli bir birliktelikteki “ver ve al” a kadar her şeyi çevreleyen temalara getiriyor. Her şeyi fazla düşünme; akışına bırak.

Kova Burcu 13 Temmuz 2021 Salı Günlük ilişki Burç Yorumu

Bir şey yapmak istiyorsan, bu zihnini kontrol altında tutmalısın. Sadece zararsız hayal kurmak gibi görünebilir, ancak tam önünüzde olup biteni kaçırıyorsunuz.

Kova Burcu 13 Temmuz 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

İş görüşmelerinde bir atılım için hazırlanın Kova. Bugün, kâr ve para gezegeni Venüs, enerji gezegeni ateşli Mars ile sıkı bir kavuşumda birleşirken, önemli bir ortaklıkta zaferi göreceksiniz. Bu enerji, sizi zirveye taşıyabilecek mükemmel bir ortak, iş ortağı veya müttefik bulmanıza yardımcı olabilir. Mevcut sendikalar da şu anda özellikle iyi gidebilir, bu nedenle bağlantılarınızla iletişime geçin ve yılın geri kalanında nasıl çoğalıp büyüyebileceğiniz konusunda planlar yapmaya başlayın. Venüs ve Mars arasındaki bu kavuşum özellikle nadirdir, bu nedenle ekip çalışması şimdi sizin için ışıl ışıl parlayacak.

Etrafınızdaki bilinçaltı mesajlar herhangi bir etki yaratmaz – çok fazla odaklanmış durumdasınız.

Kova Burcu 13 Temmuz 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Bugün oldukça hassas bir tepe boşluğuna giriyorsunuz, Kova. Her zamanki mantığınız gibi hissetmiyorsanız endişelenmeyin – önce kendiniz; İçe dönük Başak ayı, içinde kıpırdayan duygulara daha derin bir bakış açısı kazandırmaya çalışır. Salı günü gökyüzü, terapötik çabalar veya yakın ilişki derin dalışları için idealdir. Luna’nın iletişimsel Merkür ile destekleyici bağlantısı, yaklaşımınızı iş yükünüze dönüştürmenizi kolaylaştırır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.