Kova Burç Yorumları 11 Temmuz 2021

Kova burcunun 11 Temmuz 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 11 Temmuz 2021 Pazar günü neler bekliyor? Kova burcunu 11 Temmuz 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 11 Temmuz 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 11 Temmuz 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 11 Temmuz 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 11 Temmuz 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Tatlını biraz rahat bırak, Kova. Bugün, uyum arayan, anlaşmalar, uzlaşma, önemli kişiler ve bire bir ilişkilerden oluşan yedinci evinizin üzerinde gezinen ay ile, romantik ortaklıklarınızı çevreleyen temalar ve taahhütte bulunmaya istekli olup olmadığınız konusunda duygusal bir vurgu olacak. Unutmayın… Ay’ın burcunuzda Satürn’e karşıtlığı, yapı ve pragmatizm arzusu ile sevgilinizin duygusal ihtiyaçları arasında sürtüşme yaratır. Örneğin, kararlı bir ilişkiniz varsa, sevgi dilinizi yansıtmanız ve daha da önemlisi partnerinizi daha sık onaylamanız önemlidir. Kabul edelim: Ayrılma konusunda uzmansınız. Ama ne kadarı çok fazla?

Kova Burcu 11 Temmuz 2021 Pazar Günlük ilişki Burç Yorumu

Kasabada yeni bir çete var ve onları içeriden gören ilk kişilerden biri olmak isteyebilirsiniz. Yeni deneyimler için o kaşıntı bir süredir çizilmedi, değil mi?

Kova Burcu 11 Temmuz 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Kova, yaratıcı gerilimin sizinle iş başarınız arasında bir çatlağa neden olmasına izin vermeyin. İş bir işi yürütmek söz konusu olduğunda bir işbirlikçinin tamamen farklı bir fikri olabilir. Oldukça bilgilisiniz, ancak yeni bir bakış açısı düşünmemek mantıklı değil. İşbirliği sektörünüzde Aslan burcundaki ay, kimlik sektörünüzde kısıtlı Kova burcundaki Satürn’e karşı çıkarken diğerlerini dinleyin. Bazen kendi sabit bakış açınızı serbest bırakmak, genel olarak işinize yardımcı olur!

Beklediğiniz harika haberi aldığınızda, önce tüm arkadaşlarınızı arayın.

Kova Burcu 11 Temmuz 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Evren, bugün yakın ortaklıklarınıza dikkat çekiyor, Kova. Ay, Aslan burcunda yüzerken, Pazar günü gökyüzü, romantik ilişkilerinize enerji yatırmak için ideal bir zaman sunuyor. Luna’nın yönetici gezegeniniz olan ciddi Satürn ile karşıtlığı, bastırılmış duyguların veya söylenmemiş gerçeklerin serbest bırakılmasına yardımcı olabilir. Başka bir yerde, zihinsel Merkür Yengeç’e sürüklenir ve önümüzdeki haftalarda zihninizi üretken çabalara çevirmeye yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.