Kova Burç Yorumları 10 Temmuz 2021

Kova burcunun 10 Temmuz 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 10 Temmuz 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Kova burcunu 10 Temmuz 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 10 Temmuz 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 10 Temmuz 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 10 Temmuz 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 10 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Tek veya zaten bağlı, bugünün gizemli ama ürkütücü bir şekilde açığa çıkan ay-Plüton karşıtlığı, size kendinizi kontrol etmekten başka seçenek bırakmıyor – özellikle de niyetiniz söz konusu olduğunda, Kova. Ve Pluto uzun bir süredir bilinçsiz kalıplarla ilgili on ikinci evinizden geçiyor olsa da, altıncı görev eviniz, günlük ritüelleriniz ve hizmet eylemleriniz aracılığıyla doğrudan aya karşı çıkıyor olacak. Bununla birlikte, önemli bir ortaklık söz konusu olduğunda niyetlerinizi yansıtmanız önemlidir – özellikle de onlara “iyilik eylemleri” göstererek stratejik olarak yolunuzdan çıkıyorsanız. Burada bir oyun sonu var mı yoksa gerçek mi?

Kova Burcu 10 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Kontrol edemediğiniz şeyler için çok mu endişeleniyorsunuz? Elbette, öylesin — bu insan doğasıdır. Ama şu anda sorunsuz bölgelerde dolaşabilmenizi sağlayan bir koridor geçiş kartı taşıyorsunuz.

Kova Burcu 10 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Kova, statükoya meydan okuma ve yenilikçi fikirlerinizi başkalarıyla paylaşma zamanı! Bu, özellikle başkalarıyla çalışırken büyümeyi teşvik edebilir. İşbirlikçi ve etkileyici Aslan ayı, yedinci iş ilişkileri evinizde ve Kova’da geri giden Satürn ile bir karşıtlık oluşturuyor. Bu sizin için güçlü bir geçiştir ve bireysel yaratıcılığınıza koyduğunuz kısıtlamaların serbest bırakılmasını temsil edebilir. Sen ol, Su Taşıyıcı.

Bağlantı kurmak zor değil. Açık olun, dürüst olun ve kendiniz olun. İnsanlar senden hoşlanır.

Kova Burcu 10 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Bugün enerjinizi kendinizi geliştirmeye adayın, Kova. Sizi bu uç noktanın her iki tarafında da bırakmayan daha sağlıklı bir iş/yaşam dengesi kurmanın yollarını bulun. Nazik Yengeç ayı bugün duygusal olarak dürüst Plüton’a karşı çıkıyor ve çalışma ortamınıza bir yoğunluk havası getiriyor. Eski çöpleri temizlemek ve çalışma alanınızı yenilemek için ideal bir gün. Daha sonra, ayın sevgi dolu Aslan’a girişi, odak noktanızı ilişkilere yönlendirir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.