Kova Burç Yorumları 1 Ağustos 2021

Kova burcunun 1 Ağustos 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 1 Ağustos 2021 Pazar günü neler bekliyor? Kova burcunu 1 Ağustos 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 1 Ağustos 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 1 Ağustos 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 1 Ağustos 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 1 Ağustos 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Sen ve tatlın titriyorsunuz ve durumu fazla düşünmeye gerek yok Kova. Örneğin, siz ve/veya diğer sevgiliniz her zamankinden daha tutkulusunuz ve bunların hepsi, uyum arayan bire bir evinizin üzerinde gezinen güneş ve Merkür (aşkın beşinci evinin yöneticisi) arasındaki bugünkü kavuşum sayesinde. -bir ilişkiler. Bununla birlikte, karanlık tarafta, bugünün ayı, ev, aile ve duygusal temellerden oluşan dördüncü evinize dokunacak ve erotik sekizinci yakınlık ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla Mars ile çatışacak. Önünüzdeki doğru olanı inkar etmeyin. Dengeni koru.

Kova Burcu 1 Ağustos 2021 Pazar Günlük ilişki Burç Yorumu

Flört ağırlaşmaya başlar. İlk başta garip gelebilir, ama hoşuna gidecek. Devam etmek istiyorsanız, enerjiyi artırmanız gerekecek.

Kova Burcu 1 Ağustos 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Bugün, siz ve bir iş ortağınız olan Kova arasında büyük bir ikilik getirecek. Güneş ve Merkür güneş yedinci evinizde kavuşumda birleşecek olsa da, başlangıçta bir anlaşma veya müzakere etrafında bir atılım ve tam bir netlik olduğunu hissedebilirsiniz. Yine de buna rağmen, burcunuzdaki güçlü Satürn bir gerçeklik kontrolü getirecek – muhtemelen size planın gerçek olamayacak kadar iyi olduğunu ve pazarlığın ağır tarafını taşıyanın siz olabileceğini gösterecek. Bu adil değil. Şu anda hiçbir şey imzalamayın. Kesinlikle pişman olacaksın.

Kaygan iş anlayışınız soluyor olabilir. Anlaşmalar düşündüğünüzden daha zor.

Kova Burcu 1 Ağustos 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Bugün saklanamazsın Kova. Yol gösterici güneş, haberci Merkür ile birleşirken, evren ortaklık cephesinde önemli adımlar atmanıza yardımcı oluyor. Bu eşleştirme, ilişki departmanına kritik içgörüler ve konuşmalar getireceğinden emin. Kısa bir süre sonra, bu ikisi cetveliniz, duvar inşa eden Satürn’e karşı çıkmaya devam ediyor. Bu yön, diğerlerinden yabancılaşma deneyiminizi ve özellikle bu deneyimin genellikle kendiniz tarafından nasıl ortaya çıktığını aydınlatır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.