Koç Burç Yorumları 9 Temmuz 2021

Koç burcunun 9 Temmuz 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 9 Temmuz 2021 Cuma günü neler bekliyor? Koç burcunu 9 Temmuz 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 9 Temmuz 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 9 Temmuz 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 9 Temmuz 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 9 Temmuz 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Koç, kendine ve kişiliğine karşı dürüst ol. Önemli bir başkasında ve genel olarak romantik ilişkilerinizde değer verdiğiniz şeyler, özellikle de değerinizi ihmal ettiyseniz, bugün dikkatinize sunulacaktır. Örneğin, ayın ev, aile ve duygusal temellerden oluşan dördüncü evinizden geçişine ek olarak – en içteki hislerinizden duygusal istikrar arzunuza kadar her şeyi vurgulayın – Luna, burcunuzda yaralı şifacı Chiron ile meydan okuyacaktır. . Gerçeğinizi ifade etmekten geri kalmayın; uzun vadede konuştuğuna sevineceksin. Ayrıca, tango için iki kişi gerekir.

Koç Burcu 9 Temmuz 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Kendi işinize odaklanmış olsanız bile, şu anda diğer insanların sizin için çok önemli olduğu ortaya çıktı. Sosyal sahneyi incelemek için zaman ayırın.

Koç Burcu 9 Temmuz 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Yengeç burcundaki yeni ay senin için güçlü bir yeni başlangıç, Koç. Bu, kariyer sektörünüzde geri giden Oğlak burcundaki yetkili Plüton’un tersine, duygusal dünyanızda gerçekleşiyor. Yönetici olarak yeni bir pozisyona başlayabilir veya sonunda duygusal olarak tatmin edici bir iş bulabilirsiniz. Sizin için uygun olan ve ihtiyaçlarınızı ön plana çıkarmanızı sağlayan yeni başlangıçlara “evet” deyin!

Birisi kim olduğu konusunda rahat değilse, kendi başına huzuru bulması gerekir.

Koç Burcu 9 Temmuz 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Son haftalarda köklerini keşfetmek için çok fazla enerji harcıyorsun Koç. Yengeç burcundaki yeni ay bu akşam ortaya çıkarken, bugün bu cepheye yepyeni bir anlatı geliyor. Bu güçlü ay tutulması, önümüzdeki haftalarda ev inşa etme, yuvalama ve aile bağlantılarını beslemeye odaklanacağınızı gösteriyor. Şimdi sağlam, duygusal bir temel oluşturma ve aile yaralarını iyileştirme zamanı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.