Koç Burç Yorumları 8 Temmuz 2021

Koç burcunun 8 Temmuz 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 8 Temmuz 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Koç burcunu 8 Temmuz 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 8 Temmuz 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 8 Temmuz 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 8 Temmuz 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 8 Temmuz 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Üçüncü boyutta bir şeyler mantıklı gelmediğinde, bunun nedeni, öyle olmaması gerektiğidir, Koç. Aslında, bugünün kozmosunun yardımıyla, duygusal dünyanıza ve sizi çevreleyen evrensel frekanslara uyum sağlamak için içeriye girebileceksiniz. Kulağa romantik olmaktan çok karmaşık geliyor, ancak bugünün ay-Jüpiter üçgeni işi halledecek. Duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınızın üzerinde gezinen Luna, duygusal refahınıza öncelik verdiğinizden emin olmak için burada ve Jüpiter ile olan bağlantısı size sürece güvenmenizi hatırlatıyor. Kendini sevmek önce gelir.

Koç Burcu 8 Temmuz 2021 Perşembe Günlük ilişki Burç Yorumu

Genelde arkadaş canlısı yüzün şimdilik asık ama seni bataklığa sürüklemesine izin verme. Gün için kendinizle takılın ve hızlı bir şekilde toparlayacaksınız.

Koç Burcu 8 Temmuz 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Koç, bugün işte kendini hırçın hissediyor olabilirsin. Enerji oldukça çalkantılı ve otorite figürleriyle çatıştığınız bir olay ortaya çıkabilir. Yengeç güneşi, benliğinizin ilk evinde Koç burcundaki yaralı Chiron ile duyguları harekete geçiriyor ve sert bir görünüm oluşturuyor. Birlikte, bu eski sorunları geri getirebilir – özellikle kariyer sektörünüzün karışımında Oğlak burcunda geri giden Plüton ile. Acele etmeyin ve nefes alın, ancak yine de kendinizi savunmayı unutmayın.

Yavaş ilerleme sinir bozucudur, ancak bunun yapılacak doğru şey olduğundan şüphe etmeyin.

Koç Burcu 8 Temmuz 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Bugün ev cephesinde biraz sessiz zaman geçirin, Koç. Ay bugün duygusal Yengeç burcuna doğru kayıyor ve dikkatinizi aile bağlantılarına ve yaşam alanınızın durumuna yönlendiriyor. Luna’nın canlı Jüpiter ile iyileştirici bağlantısı, canlanmış, ancak derinden içe dönük bir ruh hali yaratır. Başka bir yerde, sevgili Venüs’ün düzensiz Uranüs ile karesi, ilişkilerin yenilenmesi için güçlü bir ihtiyaç yaratır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.