Koç Burç Yorumları 6 Temmuz 2021

Koç burcunun 6 Temmuz 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 6 Temmuz 2021 Salı günü neler bekliyor? Koç burcunu 6 Temmuz 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 6 Temmuz 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 6 Temmuz 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 6 Temmuz 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 6 Temmuz 2021 Salı Günlük ilişki Burç Yorumu

Dünyaca ünlü cazibenizi çalıştırın ve her türlü yan avantajın yolunuza çıktığını göreceksiniz. Yine de bu şiddetli yoğunlukta sakin ol – kimseyi korkutmak istemezsin.

Kendinize savurganlık yapmak yerine, eğlenceli paranızı başka birinin gününü aydınlatmak için kullanın.

Koç Burcu 6 Temmuz 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Bir Koç olarak, romantizme kafa yorma eğilimindesiniz. Sevgili Venüs, sınır koyan Satürn ile sönümleyici bir bağlantıya kilitlenirken Salı günü gökyüzü sizi geri adım atmaya ve mevcut ilişki hikayenizi gerçekçi bir şekilde gözden geçirmeye teşvik ediyor. Bu bağlantı, aşka, yakınlığa ve kişisel yaratıcı projelere yaklaşımınız etrafında neyin değişmesi gerektiğini incelemek için ideal bir fırsat sunuyor.

Koç Burcu 6 Temmuz 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Aklınız yarışıyor ama hayalleriniz o kadar da kötü olmayabilir Koç. Kızgın gezegen yöneticiniz Mars, aşk, tutku ve zevkten oluşan gösterişli beşinci evinizde cızırdamaya devam ediyor, özellikle cilveli Venüs’ün yardımıyla aşk hayatınızdaki ısıyı artırıyor. Venüs, haritanızın bu alanından geçiş yapıyor ve bir yandan da cinsel arzularınızın çoğunu tetikliyor. Bu arada, ay, meraklı üçüncü iletişim eviniz aracılığıyla yaramaz İkizler’e girdikten sonra, gösterişli beşinci aşk evinizde hem Mars hem de Venüs ile büyüleyici bir uyum oluşturacaktır. Flörtöz mü hissediyorsun? Gab yeteneğin var ve bu kesin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.