Koç Burç Yorumları 4 Temmuz 2021

Koç burcunun 4 Temmuz 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 4 Temmuz 2021 Pazar günü neler bekliyor? Koç burcunu 4 Temmuz 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 4 Temmuz 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 4 Temmuz 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 4 Temmuz 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 4 Temmuz 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Romantik bir partnerden tam olarak ne istediğini biliyorsun, Koç. Ancak, aşk bölümünde kendinizi belirsiz hissediyorsanız, ciddi bir aydınlanma yaşamak üzeresiniz. Örneğin, ay bugün istikrar arayan ikinci değerler ve öz değer evinize dokunacak ve bu süreçte düzensiz Uranüs ile güçlerini birleştirecek. Masaya ne getirdiğinizi biliyorsunuz ve gerçek anlaşmadan daha azına razı olmuyorsunuz. Leydi Venüs ayrıca aşkla ilgili romantik beşinci evinizde kızgın gezegen hükümdarınız Mars’la kavuşum yapacak ve sırayla ay ile çatışacak. Ayağınızı yere koyduğunuzda biraz sürtünme bekleyin.

Koç Burcu 4 Temmuz 2021 Pazar Günlük ilişki Burç Yorumu

Biri için güzel bir şey yapın. Aptalca bir şey yaptıklarında destekleyici olmak veya ihtiyaç duyduklarında onlara gülümsemek gibi küçük bir şey deneyin.

Koç Burcu 4 Temmuz 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Koç, duygusal olarak tepkisel hissedebilirsiniz, bu nedenle işinizde kendinizi çok fazla zorlamamak akıllıca olacaktır. Bunun yerine, belki bir gün izin veya kişisel zaman gereklidir? Yaşamak için çalışmak önemlidir, tersi değil. Yengeç güneşi duygusal dünyanızda ve yaralı Chiron ile Koç burcunda sert bir görünüm oluşturuyor. İş yerinde görüşlerinizi nerede yeniden öne sürmediniz? Şu anda boğulmuş hissedebilirsiniz, ancak tepki vermek için bu geçene kadar bekleyin.

Şeytan ayrıntıda gizlidir – bu yüzden herhangi bir cehennemden kaçınmak için çalışmanızı iki kez kontrol edin!

Koç Burcu 4 Temmuz 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Pazar günü gökyüzü seni meşgul edecek, Koç. Ay, topraklanmış Boğa’da dolaşıyor, odağınızı mali durumunuzun mevcut durumuna yönlendiriyor ve yeteneklerinizden ve becerilerinizden yararlanmanıza yardımcı oluyor. Luna, yürüyüşü boyunca, son günlerde ortaya çıkan stresli hikayeler etrafında çözülmesi gereken devam eden gerilimleri vurgulayabilecek çeşitli zorlu yönlerle karşı karşıya.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.