Koç Burç Yorumları 31 Temmuz 2021

Koç burcunun 31 Temmuz 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 31 Temmuz 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Koç burcunu 31 Temmuz 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 31 Temmuz 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 31 Temmuz 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 31 Temmuz 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 31 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün Boğa burcundaki ayı, yalnızca istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleri evinizi ateşlemekle kalmayacak, aynı zamanda sorumlu günlük ritüeller ve durum tespiti ile Venüs ile büyüleyici bir üçgen açı oluşturacaktır. İddialı gezegen hükümdarınız Mars’ın da haritanızın bu alanında cıvıl cıvıl olduğunu unutmayın, bu nedenle rekoru kırmaya hazırsınız, Koç. Sonra tekrar, aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci eviniz aracılığıyla güneşin Merkür ile kavuşumu, karışıma biraz gösterişli bir titreşim katar, bu yüzden dramada aşırıya kaçmayın. Güzel oynamayı unutmayın.

Koç Burcu 31 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün bir yere hızlı bir şekilde varabilmeniz için önünüzde çok fazla küçük engel var. Bu bir sürükle, ama en azından durumun uzun sürmeyeceğini biliyorsun.

Koç Burcu 31 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Birkaç gün önce, gezegen yöneticiniz güçlü Mars, burçları değiştirdi ve enerjisi şimdi özellikle belirgin olacak, Koç. Mars aktif bir gezegendir ve sizi bir anda hayatınızın bir alanıyla son derece meşgul eder. 14 Eylül’e kadar Mars, çalışma projeleri ve istihdamdan oluşan güneş altıncı evinize enerji verecek. Son derece meşgul olacaksınız, muhtemelen patronunuz için daha fazla sorumluluk üstleneceksiniz. Serbest çalışıyorsanız, size ilgi duyan bir müşteri dalgasının geldiğini göreceksiniz. Momentumdan yararlanın ve onları ele geçirin! İşsizseniz, dışarı çıkıp sizin için harika bir iş bulmak için en hayırlı dönemlerden biri.

Ho-hum sorun değil. Hayatın kaotik bir aşamadan çıktığına şükret ve sessizliklerin tadını çıkar.

Koç Burcu 31 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Yılın bu zamanı tamamen kendi sahnenizde parlamayı öğrenmekle ilgili, Koç. Aslan mevsimi, yaratıcı yeteneklerinize ince ayar yapmanızı ve kendinizi romantik bir şekilde ortaya koymanızı teşvik eder. Bugünün üçüncü dördün ayı, ilerlemek için özgüven duygunuzda neyin değişmesi gerektiğini vurgulayarak istikrarlı bir Boğa burcunda geliyor. Hangi kendi kendini yitiren düşünceler emekli olmaya hazır?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.