Koç Burç Yorumları 3 Temmuz 2021

Koç burcunun 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Koç burcunu 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 3 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Tek veya bağlı, günümüzün astro havası, işleri bir çentikten aşağı indirmenizi tavsiye ediyor, Koç. Ay, bugün şehvetli Boğa burcuna ve istikrar arayan ikinci ev konfor, finans ve değer sistemlerinize giriyor ve dikkatinizi güvenlik duygunuzdan duygusal istikrarınıza kadar her şeyi çevreleyen temalara getiriyor. Luna ayrıca, gizemli onikinci eviniz, rüyalar ve sahne arkasındaki her şey boyunca yolculuğunun ortasında, şanslı Jüpiter ile uyum içinde olacak. Bu da sizi sürece güvenmeye teşvik eder. Bunu söyledikten sonra, birine karşı hisler besliyorsan, acele etmene gerek yok. Cipslerin olabilecekleri yere düşmesine izin verin.

Koç Burcu 3 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Güne küstahça başlayabilirsin, ama öğleden sonranın sonunda küçük ayrıntılara o kadar dalacaksın ki kendi adını unutabilirsin. Ancak bu sadece bir aşama.

Koç Burcu 3 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Koç, paranızda olumlu bir değişime hazırlanın! Ay, kazanılan gelir ve paranın ikinci evinde Boğa burcunda en iyi konumlarından birine giriyor. Bu, değişim gezegeni Uranüs’ü aktive ediyor ve sizi değerinizi tanımaya zorluyor. Ay ayrıca kariyer sektörünüzde Oğlak burcundaki dönüştürücü Pluto retrosu ile sinerji içinde ve sohbeti olumlu bir yöne itiyor. İhtiyaçlarınızı mali açıdan işvereninize nerelerde dile getirmediniz? Şimdi bunu yapacak enerjiyi bulabilirsiniz.

Sonunda rutinini alt üst ediyorsun – bir sonraki büyük hedefe odaklanma zamanı.

Koç Burcu 3 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Bugün yakılmayı bekleyen bir kibrit gibisin, Koç. Yönetici gezegeniniz, kendi kendini yöneten Mars, kendisini değişim talep eden Uranüs ile birlikte ısıtılmış bir meydanda bulur. Bu patlayıcı yön, sizi eski davranış biçimlerinden kurtulmanın yollarını bulmaya teşvik ettiği için bazı gerilimleri tetikleyebilir. Bu hayal kırıklığı, becerilerinizi herkese açık olarak paylaşma yeteneğinize karşı geçerlilik duygularınız etrafında ortaya çıkması muhtemeldir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.