Koç Burç Yorumları 28 Temmuz 2021

Koç burcunun 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Koç burcunu 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 28 Temmuz 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün, kendinizi ifade etmek zor olduğu kadar rahatlatıcı da olabilir, Koç. Ay sadece burcunuzda aylık ilk çıkışını yapmakla kalmayacak, aynı zamanda romantik beşinci eviniz olan sevgi, tutku, zevk ve kendini ifade etme yoluyla güneşle uyumlu bir üçgen açı oluşturacak. Cesaretiniz derin ama Luna’nın yaralı şifacı Chiron’a olan yakınlığı, bu süre zarfında yeniden ortaya çıkan bastırılmış duygularla yüzleşmeniz, tekrar ziyaret etmeniz ve üzerinde düşünmeniz için sizi zorlayabilir. Aynı şey düşünceleriniz, iletişim tarzınız ve genel sevgi arzularınız için de geçerlidir. Egonuzu tetikleyen konuşmalar ve durumlardan vazgeçmeyin. Bunun yerine, nereden geldiğini düşünmek için bir dakikanızı ayırın.

Koç Burcu 28 Temmuz 2021 Çarşamba Günlük ilişki Burç Yorumu

İnisiyatif alın ve gerçekten sıra dışı bir şey deneyin. Gurme kıvrımlar ve romantik deneyler bugün arkadaşlarınız. En çılgın dürtülerinle yola çıktığında yanlış gidemezsin. Dayanıklılığınızı ve midenizi test edin.

Koç Burcu 28 Temmuz 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Hayırsever Jüpiter haftalardır geri harekette ve bugün toplulukların güneş on birinci evinize geri dönecek, Koç. Aralık ayının sonuna kadar bu sektöre enerji vermeye devam edecek, ancak Ekim ayına kadar hala uykuda olacak. Jüpiter buradayken, profesyonel ağlarınızın ve derneklerinizin bu zamanda size çok yardımcı olduğunu göreceksiniz. Muhtemelen, ömür boyu profesyonel bir özlem peşinde koşmanız için kapıyı açan büyük bir bağlantıyla bağlantı kuracaksınız. Yüksekleri hedefleyin ve sıkı çalışın, yıldızlar sizi ileriye götürebilir. Ayrıca, Jüpiter’in şansı burada, muhtemelen önümüzdeki aylarda kariyerinizden daha fazla para kazanacaksınız.

İçgüdülerinize itaat etme ve bir maceraya atılma zamanı – çocukları da yanınıza alın.

Koç Burcu 28 Temmuz 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Koç, Çarşamba günü gökyüzünün altında büyük kozmik değişimler gerçekleşiyor. Birkaç ay boyunca tazelenmiş bir yalnızlık ve maneviyat anlayışına yaslandıktan sonra, topluma yeniden girmeye hazırsınız. Büyüme veren Jüpiter, vizyon sahibi Balık’tan geriye doğru hareket ediyor ve bugün tekrar sokulgan Kova’ya geri dönüyor. Bu geçiş, büyümenizin büyük bir kısmını topluluk katılımınızı artırmaya ve yılın geri kalanı boyunca uzun vadeli hedefler için vizyonunuzu tanımlamaya odaklar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.