Koç Burç Yorumları 26 Temmuz 2021

Koç burcunun 26 Temmuz 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 26 Temmuz 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Koç burcunu 26 Temmuz 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 26 Temmuz 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 26 Temmuz 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 26 Temmuz 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 26 Temmuz 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün ayı, kapanış, rüyalar, gizli gündemler ve sahne arkasındaki her şeyden oluşan mistik onikinci evinize dokunacak ve bilinçaltınızı çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel farkındalık getirecek. Dikkatli olun, Koç, bu süre zarfında bir sır da ortaya çıkabilir. Bu, özellikle Luna’nın Uranüs’e karşı devrim niteliğindeki altmışlık açısı düşünüldüğünde geçerlidir, çünkü biraz şok edici olabilir ve/veya konfor alanınızın dışına çıkmanız için size ilham verebilir. Luna ayrıca sorumlu altıncı eviniz ve durum tespiti yoluyla Venüs’e bir muhalefet yapacak; bu durumun lojistiğini vurgulamayın. İçsel bilginize güvenin.

Koç Burcu 26 Temmuz 2021 Pazartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün bir kum torbası veya özlü bir film arayın – duygularınızın iğneleme mantığınızı yok etmesine izin vermek için neye ihtiyacınız varsa. Gerginliği bıraktığınızda, yeni bir projeye başlamak için hazır olacaksınız. Ufukta büyük bir hareket olabilir.

Koç Burcu 26 Temmuz 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Jüpiter, haftalardır güneş on ikinci mahremiyet eviniz Koç’ta yörüngede dönüyor. Yakında Kova’ya döneceği için onun enerjisini sadece birkaç gün burada deneyimlemeye devam edeceksiniz. Muhtemelen, profesyonel yaşamınızda takip etmek istediğiniz fikirleri ve planları geliştirmeye, geliştirmeye odaklandınız. Önümüzdeki on yılda en büyük hedeflerinize nasıl ulaşabileceğinizi hayal etmek için bugün Jüpiter’in enerjisini kullanın. Bugün perde arkasındaki projeler üzerinde çalışmaya başlarsanız, topu attığınızda büyük olasılıkla bunlarla ilgili bazı önemli zaferler göreceksiniz.

E-posta, hassas bir konuyu ele almanın en iyi yolu değildir; telefonu kullanın.

Koç Burcu 26 Temmuz 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Pazartesi günkü gökyüzü motive olmayı zorlaştırıyor, Koç. Ay, frenleri pompalamak ve kalabalıktan uzaklaşmak için size aylık sinyalinizi sunan, hayalperest Balık’ta sürüklenir. Huzurunuzu önceliklendirin ve enerji seviyenizi geri kazanmanıza yardımcı olan sade faaliyetlere bağlı kalın. Luna’nın uyum arayan Venüs ile gergin muhalefeti, iş cephesinde işbirliklerini zorlaştırabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.