Koç Burç Yorumları 25 Temmuz 2021

Koç burcunun 25 Temmuz 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 25 Temmuz 2021 Pazar günü neler bekliyor? Koç burcunu 25 Temmuz 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 25 Temmuz 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 25 Temmuz 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 25 Temmuz 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 25 Temmuz 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Yerleşmeden önce ufkunuzu keşfedin Koç. Luna, sosyal odaklı onbirinci eviniz, arkadaşlık grupları ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla eksantrik Kova aracılığıyla parıldamaya devam ediyor – geniş ağınızda var olan potansiyel hayranlardan bireysel özgürlüğünüze kadar her şeye ışık tutuyor. Şimdilik işler dostça kalsın mı? Luna’nın kızgın gezegen hükümdarınız Mars’a karşı kurnaz muhalefeti, sevgi arzularınız ile özgürlük ihtiyacınız arasında bir gerilim yaratabilir. Unutmayın, Merkür aynı zamanda atmosferi yoğunlaştıran güç merkezi Plüton ile de çelişecek. Başka bir notta, sizden gizlenen şeyler şimdi dikkatinize sunuluyor.

Koç Burcu 25 Temmuz 2021 Pazar Günlük ilişki Burç Yorumu

Bir süredir görmediğiniz veya duymadığınız insanlarla iletişim kurun. İçlerinden biri sizi bekliyor ve büyük bir haberi var – belki de yer değişikliğiyle ilgili.

Koç Burcu 25 Temmuz 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Koç, bugün yine engellerle karşılaşabilirsin. Gökyüzünde ileri doğru hızla ilerleyen Hızlı Merkür, başarılardan oluşan onuncu güneş evinizde konuşlanmış dramatik Pluto’nun kuşatması altında olacak. Bu, bir fikir savaşı yaratacak ve muhtemelen sizi bir patron, VIP veya rakiple karşı karşıya bırakacaktır. Ateşli tartışmalarda veya tartışmalarda patlayan bir zihinsel enerji birikimi olabilir. Bununla birlikte, bu enerjinin olumlu bir şekilde kullanılması, iş araştırmalarına odaklanmanızı ve planlarınızdaki çatlakları ortaya çıkarmanızı sağlayabilir. Uygulamada istediğiniz kadar başarılı olmayan stratejileri düzeltebilecek diğer yaklaşımları araştırın.

İletişim baskındır – e-posta, telefon veya şahsen. Konuşmaları kısa tutun.

Koç Burcu 25 Temmuz 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Koç, bugün ev ve aile cephesinde değiş tokuş edilen kelimelere dikkat edin. Haberci Merkür, gerçeği ortaya çıkaran Pluto ile düello yaparken, konuşulmamış duyguların ortaya çıkması muhtemeldir. Bu enerjiyi havayı temizlemek için kullanın, ancak çok keskin dilli olmaya dikkat edin. Luna’nın öfkeli Mars’la karşıtlığı sadece meseleleri alevlendirir ve fiziksel bir çıkışa (ideal olarak cinsel veya yaratıcı olan) olan ihtiyacınızı artırır!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.