Koç Burç Yorumları 22 Temmuz 2021

Koç burcunun 22 Temmuz 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 22 Temmuz 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Koç burcunu 22 Temmuz 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 22 Temmuz 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 22 Temmuz 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 22 Temmuz 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 22 Temmuz 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevimli iş arkadaşına aşık olmak, Aries? Büyüleyici Venüs’ün günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemleriyle ilgili sorumlu altıncı evinizden dönüşüyle, yalnızca özel birini memnun etmek için istekli hissetmekle kalmaz, aynı zamanda her gün ziyaret ettiğiniz ortamlarda aşkı bulmaya daha yatkın olursunuz. Ancak bu arada Luna, konfor arayan ikinci değerler evi sistemleriniz aracılığıyla isyankar Uranüs ile üçgen açı yaparken, onuncu otorite evinizi ateşleyecek. Arzularınız aniden değişti mi? Mesleğiniz engel oluyor mu? Luna’nın Merkür’e muhalefeti, başınız ve kalbiniz arasında sürtüşme yaratır. Gerçeğinizi gözden kaçırmayın.

Koç Burcu 22 Temmuz 2021 Perşembe Günlük ilişki Burç Yorumu

Kendi işini yapmak için harcadığın tüm o zaman, en azından biraz, karşılığını vermeye başlıyor. Tutkunuzu takip etmeye devam ederseniz, ‘Sevdiğiniz şeyi yapın ve para peşinden gelir’ atasözü sizin için gerçek olabilir.

Koç Burcu 22 Temmuz 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Koç, bugün işe odaklanmak biraz zor olabilir. Ateşli güneş, olması için en sevdiğiniz yerlerden birine dans edecek: güneş yaratıcılığınızın beşinci eviniz. Hangi sektörde olursanız olun, kariyerinizle ilgili bireyselliğinizi ve etkileyici yönünüzü benimsemek için şimdi harika bir zaman olacaktır. Ayrıca, Venüs ve Jüpiter bugün bir cennet dansında dönerken, karşı karşıya dururken, daha fazla eğlenme dürtüsü hissedeceksiniz. Bir gün izin alıp kendinizi şımartabilirseniz, bu mükemmel bir tatil günü olacaktır. Güçlü olmak için motivasyonu bulamıyorsanız bile, fikirlerinizin demlenmesine izin vermenin yollarını bulun.

Sabrınız meyvesini veriyor – özellikle finansal olarak. Para sıkıntıları yakında sona erecek.

Koç Burcu 22 Temmuz 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Bugün yeni bir alana adım atıyorsun Koç. Haftalarca aile dramasıyla uğraştıktan ve yaşam alanınızı düzenledikten sonra, hayata biraz daha ciddiyetle ilerlemeye hazırsınız! Güneş bugün melankolik Yengeç’ten ayrılıp cesur Aslan’a atlıyor. Bu geçiş, önümüzdeki aydaki odağınızı yaratıcı yeteneklerinize, oyun duygunuzla yeniden bağlantı kurmanıza ve aşkları yeniden alevlendirmenize yönlendiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.