Koç Burç Yorumları 2 Temmuz 2021

Koç burcunun 2 Temmuz 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 2 Temmuz 2021 Cuma günü neler bekliyor? Koç burcunu 2 Temmuz 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 2 Temmuz 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 2 Temmuz 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 2 Temmuz 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 2 Temmuz 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu işin içindesin, o yüzden devam edeceksin, Koç. Ana ateşlerinizi tutuşturan Luna’nın ortasında, aşk, tutku ve zevkten oluşan gösterişli beşinci eviniz aracılığıyla kızgın gezegen hükümdarınız Mars’ı üçgenlemeye devam edecek. Yakalayış? Luna aynı anda için için yanan Pluto ile karşı karşıya gelecek ve bu da zorlayıcı duyguları ve/veya güç mücadelelerini tetikleyebilecek, bu yüzden yaklaşımınıza dikkat edin. Herkes kazanmayı ne kadar sevdiğini biliyor, ama ne pahasına? Uyarı: İddialı göksel hükümdarınız Mars da asi Uranüs ile çatışacak, bu da bu dinamik tutku ve ateşli enerjinin potansiyel olarak tırmanabileceği anlamına geliyor. Sakin ol ve egonu biraz geride bırak.

Koç Burcu 2 Temmuz 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Sosyal olarak uygunsuz olsa bile, en iyi arkadaşına aşkını itiraf etme zamanı. Sır tutmak zor iştir.

Koç Burcu 2 Temmuz 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Koç, bu bir çözüm zamanı ve aradığınız kariyeri tezahür ettirme zamanı. Kariyer yolunuzda önemli kararlar almak için motive hissediyorsunuz. Koç burcu, benliğinizin ilk evinde ve kariyerinizin onuncu evinizde geri giden Oğlak burcundaki Plüton ile kare açı yapıyor. Bu, sizi başka hiç kimse için değil, önce sizin için doğru olan değişiklikleri yapmaya yönlendirebilecek motive edici bir özelliktir. Sevmediğiniz profesyonel bir noktadaysanız, bir değişiklik yapacaksınız.

Bugün, bir ilişki içinde olsanız da olmasanız da, romantizm için harika bir gün.

Koç Burcu 2 Temmuz 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Bugün kendinize besleyici enerji gönderin, Koç. Bu hafta boğuştuğunuz ifşaatlar muhtemelen size zarar verdi ve besleyici ayın burcunuzdaki varlığı, biraz şefkatli, sevgi dolu bakıma ihtiyacınız olduğunu gösteriyor. Luna, günü Merkür ile tatlı bir bağ içinde geçirerek sohbet ortamlarında bir şeyleri göğsünüzden çıkarmayı ve duygusal dengeyi yeniden kazanmayı kolaylaştırır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.