Koç Burç Yorumları 19 Temmuz 2021

Koç burcunun 19 Temmuz 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 19 Temmuz 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Koç burcunu 19 Temmuz 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 19 Temmuz 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 19 Temmuz 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 19 Temmuz 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 19 Temmuz 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Koç, uzun vadeli hedefleriniz ve gelecek vizyonlarınız bugün biraz puslu görünebilir, ancak bunun cesaretinizi kırmasına izin veremezsiniz. Tek veya zaten çift, Merkür’ün yaralı şifacı Chiron’a karesi, size sevgilinizle iletişim kurma fırsatı sunacak – özellikle ikinizden biri duyguları bastırıyorsa. Kabul, savunmasızlığınızı kucaklamaktan pek hoşlanmıyorsunuz, ancak Merkür’ün asi Uranüs’e altmışlığı çok ihtiyaç duyulan bir atılım getirebilir… tabii ki buna açıksanız. Bu arada, hem gezegensel yöneticiniz Mars ve hem de Venüs’ün romantik beşinci aşk, tutku ve zevk evinizden cızırdamasıyla tutkular yükselmeye devam ediyor.

Koç Burcu 19 Temmuz 2021 Pazartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Her partide ilk ve son ayrılan sensin. Sen her zaman aynı anda her yerdeymiş gibi görünen türden birisin. Belki de kendini kim olduğunu bildiğin için daha erişilebilir kılmanın zamanı gelmiştir.

Koç Burcu 19 Temmuz 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Güneş, evle ilgili dördüncü evinizde dans ederken, profesyonel kaygılar ev ve aileyi çevreleyen meselelere arka koltukta oturuyor olabilir, Koç. Ancak, bir ev ofisiniz varsa veya evden çalışıyorsanız bu oldukça farklı olabilir. Bugün güneş ışığını kullanmanın en iyi yolu, işinizi iyi yapmanız için ihtiyacınız olan desteği size sağlayan bir yaşam alanınız olduğundan emin olmaya odaklanmaktır. İşinizi yapmak için ayrılmış bir alanınız varsa, sizi motive edebilecek ilham verici dekor ve parçalar ekleyin. Hayat vermek için bazı bitkiler ekleyin ve eskisinden daha üretken olduğunuzu göreceksiniz.

İşler belirsiz olduğunda, durup soru sormak en iyisidir. Acele etmeyin.

Koç Burcu 19 Temmuz 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Pazartesi göğünün altında yat, Koç. İlişki meselelerinde, özellikle de eski yaraları tetikleyen meselelerde sinirlenmek kolaydır. Derin dalış Akrep ayı, sizi yakınlığın derinliklerini keşfetmeye itiyor. Ancak heyecanlı Mars ve sevgilisi Venüs ile karesi bunu daha az hoş hale getirebilir. Neyse ki, ayın heyecan verici Yay burcuna girişi daha sonra enerji ve coşkuyu canlandırmaya yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.