Koç Burç Yorumları 17 Temmuz 2021

Koç burcunun 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Koç burcunu 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 17 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

İşler ağır geliyorsa, daha fazla baskı ekleme, Koç. Ayın perili sekizinci seks evinize kaymasına, samimi birlikteliklere, paylaşılan kaynaklara ve ruh eşi bağlantılarına ek olarak, güneş için için yanan Plüton’a karşı bir muhalefet yapacak. Duygular kesinlikle yoğundur, bu nedenle aşırı iniş çıkışlara dikkat edin. Daha parlak bir notta, Akrep’teki ay Merkür ile uyum içinde olacak ve bu da diğer önemli kişilerle iletişim kurmayı kolaylaştıracak. Aynı şey, Luna’nın Jüpiter’e olan üçgen açısı için de geçerlidir, çünkü sizi kontrol etme ihtiyacından vazgeçmeye teşvik eder, ki bu söylemesi yapmaktan daha kolaydır elbette.

Koç Burcu 17 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Zor olacak ama gelecek haftaya kadar hiçbir şeye evet ya da hayır deme. Süper kararlı olmak isteyebilirsiniz, ancak bunun için henüz hazır değilsiniz.

Koç Burcu 17 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Bugün başarı günü değil, Koç. Evle ilgili dördüncü evinizdeki güneş, güneş başarılarıyla ilgili onuncu evinizdeki yıkıcı Pluto ile çatışırken, şimdi iş toplantıları, sözleşmeler veya anlaşmalar için ideal değil. Bunun yerine, kariyerinizle ev ve aile arasında büyük bir çatışma hissedebilirsiniz. Ayrıca, sürekli yükselişinizi görmekle ilgisi olmayan bir VIP veya düşman tarafından yönetildiğinizi de hissedebilirsiniz. Krizler, dram ve kayıp bugün büyük olasılıkla, bu yüzden ateş hattından uzak durmak için elinizden geleni yapın. Kışkırtılmış hissetseniz bile, savaşmamak en iyisidir.

Bu gerçek bir sorun mu yoksa sadece bir sıkıntı mı? Harekete geçmeden önce bekleyin ve görün.

Koç Burcu 17 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Cumartesi gökyüzü yoğunlukla dolu, Koç. Aydınlatıcı güneş, güç oyunu Pluto ile güçlü bir karşıtlığa kilitlenir ve kariyer kaygıları ve aile bağlantıları etrafında toplanan kabul edilmemiş duygusal materyalleri vurgular. Pasif inkarda kalmak yerine her şeyi gün ışığına çıkarmaya çalışın. İlk çeyrek ay, geçmiş aile dinamiklerinin mevcut ilişki hikayenizi nasıl etkilediğini vurgulayarak, denge arzusu Terazi’ye de gelir. Hafifçe yürü!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.