Koç Burç Yorumları 16 Temmuz 2021

Koç burcunun 16 Temmuz 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 16 Temmuz 2021 Cuma günü neler bekliyor? Koç burcunu 16 Temmuz 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 16 Temmuz 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 16 Temmuz 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 16 Temmuz 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 16 Temmuz 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Seni tetikleyen ya da belki de birlikteliğinin önüne geçen bir şey mi var Koç? Bekar, ezici veya zaten bağlı bir ilişkide, önemli diğerlerinin yedinci evindeki ay ile yaralı şifacı Chiron arasındaki günümüzün muhalefetinin potansiyel etkileri, en hafif tabirle biraz zor olabilir. Ay aynı anda ciddi Satürn ile üçgen açı yapacağı için bu süre boyunca bunu göz önünde bulundurmanız önemlidir, bu da özellikle özgürlüğünüz söz konusu olduğunda sınırlı ve/veya kısıtlı olma hissi yaratır. Yürekten mi konuşuyorsunuz, yoksa bir şeyden tamamen mi kaçınıyorsunuz?

Koç Burcu 16 Temmuz 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Böyle bir günde aşkı düşünmek zor. İnsanlar sana sağdan soldan iltifat edecekler. Gerçekten istediğin flört edecek biri.

Koç Burcu 16 Temmuz 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Ay bugün Terazi burcuna giriyor, Koç. Gece tanrıçamız sizden gökyüzünde dönerken, iş ortaklığı meseleleri büyük bir odak noktası haline gelebilir. Sorunlarınızı diplomasi ile çözmek için Luna’nın enerjisini kullanın ve herhangi bir müzakerenin seçeneklerini tartın. Ayın bu konumu birlik, ekip çalışması ve işbirliğini teşvik ederken, “kendinizi iyi hissetmeniz” sizin için son derece önemli olacaktır. Bu zamanda iş meselelerinize zarafetle yaklaşın ve herkesi seçtiğiniz sonuçlara yönlendirmeyi daha kolay bulacaksınız, Koç.

Hırslar arkadaşlar gibidir – eğer çok şeyiniz varsa, her zaman yapacak bir şeyiniz olur.

Koç Burcu 16 Temmuz 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Ayağa kalk ve onlara bugün, Aries. Mantık öncelikli Terazi ayı, sabah ilk iş olarak Satürn’ü stabilize ederek destekleyici bir hizalama oluşturarak, işbirlikçi çabalara ve uzun vadeli hedeflere karşı dayanıklılık oluşturmayı kolaylaştırır. Gün ilerledikçe tempo yavaşlar ve sürüklenmek için daha fazla özgürlük sağlar. Luna, ilişki odaklı Terazi’de kalır ve ilişki konularını daha derine inmenize yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.