İkizler Burç Yorumları 4 Temmuz 2021

İkizler burcunun 4 Temmuz 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 4 Temmuz 2021 Pazar günü neler bekliyor? İkizler burcunu 4 Temmuz 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 4 Temmuz 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 4 Temmuz 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 4 Temmuz 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 4 Temmuz 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Freudyen kayma, yoksa bu senin gerçeğin mi, İkizler? Kalbiniz istediğini istiyor. Ay, kapalı onikinci evinizden, rüyalardan ve bilinçsiz kalıplarınızdan geçerken, büyük olasılıkla kaostan uzaklaşma ihtiyacı hissediyorsunuz… ve belki de bilinçli zihninizden gizlenmiş bazı bastırılmış duyguları tekrar ziyaret ediyorsunuz. Ayrıca, Luna, iletişim, düşünce süreci ve anında değiş tokuşla ilgili üçüncü eviniz aracılığıyla hem Mars-Venüs ile çelişecek. Kelime kusması neredeyse kaçınılmazdır, bu yüzden sözlerine dikkat et. Beni yanlış anlama, bu kılık değiştirmiş bir lütuf olabilir, özellikle de sevgiline nasıl hissettiğini söylemekten çekiniyorsan.

İkizler Burcu 4 Temmuz 2021 Pazar Günlük ilişki Burç Yorumu

Her şey senin için bir araya gelmeye başlıyor. Bir mesaj, bir e-posta veya eski moda bir mektup, sizin için önemli olan birini anlamanızda tüm farkı yaratır.

İkizler Burcu 4 Temmuz 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

İkizler, online bir işiniz varsa veya yenilikçi bir alanda çalışıyorsanız, bugün hareket yaşamaya başlayabilirsiniz. Yengeç güneşi ikinci para evinizde ve ağ sektörünüzde Chiron Koç’ta dönüştürücü bir yön oluşturuyor. Belki de mesajınızla başkalarına yardım ediyorsunuz? Tutkunuza bağlı kalın ve bu, şu anda sizi besleyebilir. Olumlu sonuçlar, başkalarına değer kattığınızda gelir.

Faturalar artıyor. Yardım isteyin; buna ihtiyacın var – gurur pahalı olabilir.

İkizler Burcu 4 Temmuz 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Bugün dünyadan uzaklaş, İkizler. Ay, barış arayan Boğa’da süzülürken, sessiz İkizinizin bugün öncelik alması gerekiyor. Luna kendini bir dizi zor bağlantının içinde bulduğu için, işleri rahat tutmak zor olabilir. Bu enerji, rahatsız edici olsa da, geçen hafta ortaya çıkan anlatıyı keşfetmenize ve zenginleştirmenize yardımcı olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.