İkizler Burç Yorumları 19 Temmuz 2021

İkizler burcunun 19 Temmuz 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 19 Temmuz 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? İkizler burcunu 19 Temmuz 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 19 Temmuz 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 19 Temmuz 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 19 Temmuz 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 19 Temmuz 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgilinizin bugün liderliği almasına izin verin, İkizler. Onu bükmeyin; Karar vericinin sen olmadığını biliyoruz ve değişken havanın başka türlüsü olmazdı. Bununla birlikte, bire bir ilişkilere bağlı yedinci evinizin üzerinde süzülen ayın yanı sıra, onuncu otorite eviniz aracılığıyla Jüpiter ile kare açı yapacaktır. Akışına bırakmak? Bu, onlara yolun her adımında iki sentinizi vermenizden oluşsa bile, denemekten zarar gelmez. Sen tam bir anlatıcısın, biliyorsun. Neyse ki, gezegen yöneticiniz Merkür ve asi Uranüs arasındaki tatlı bir altmışlık, çok ihtiyaç duyulan bir atılımı beraberinde getiriyor. Sürece güvenin.

İkizler Burcu 19 Temmuz 2021 Pazartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Etrafta olmadığınızda grubun merkezi yoktur. Bazen ilgi odağı olmayı umursamıyorsun ama bazen arkana yaslanıp konuşmayı onların yapmasına izin vermek istiyorsun.

İkizler Burcu 19 Temmuz 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Aklında para var İkizler. Yengeç mevsiminde, güneş ışığını kullanmak ve gelirinize lazer odaklamak için nadir bir zaman aralığınız var. Şimdi gerçek kazanç potansiyelinizi değerlendirmek ve alanınızdaki veya sektörünüzdeki diğer kişilerle karşılaştırmak için mükemmel bir dönem. Nerede biriktiriyorsun? Mali durumunuzu güçlendirmek için, akranlarınızla rekabet halinde olmalısınız. Daha iyi ücretli bir iş bulmak ya da bir yandan acele etmek istiyorsanız, daha büyük bolluk alanlarına bir iz bırakmak için bugün güneşin enerjisini kullanın.

Unutmayın: Bir değişikliği hayal etmek zaman kaybıdır. Değişiklik yapmak ilerlemedir.

İkizler Burcu 19 Temmuz 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

İkizler olarak, fikirlerle boğulmanız çok kolay. Ay, keskin zekalı Akrep’te dolaşırken, konseptlerinizi bugün somut ve organize bir forma sokmayı hedefleyin. Luna’nın buradaki varlığı, üretkenlik ve beden farkındalığı gerektiriyor, ancak huzursuz Mars ve pasif Venüs ile olan çekişmesi, net iletişimi hüsrana uğratan bir arayış haline getirebilir. Daha sonra, Luna koca yürekli Yay burcuna geçtiğinde ilişki meseleleri merkez sahneye çıkar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.