İkizler Burç Yorumları 17 Temmuz 2021

İkizler burcunun 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? İkizler burcunu 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 17 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Değerinizin ve size neyin istikrar getirdiğinin gayet iyi farkındasınız ve bunu kimse sizden alamaz, İkizler. Bununla birlikte, güvenlik arayan ikinci evinizdeki güneş ile samimi sekizinci eviniz birleşmeler, ortak girişimler ve paylaşılan kaynaklar aracılığıyla güç merkezi Plüton arasındaki bugünün yoğunlukla dolu muhalefeti, kişisel değerlerinizle romantik bir karışıklığın ardından arasında sürtüşme yaratır. . Finansal, cinsel veya ruhsal olarak, bu süre zarfında toksisiteye daha duyarlı olduğunuz için enerji vampirlerinden uzak durmanız önemlidir. Gerçeğinizde sabit durun ve doğru yolda olduğunuza güvenin.

İkizler Burcu 17 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Genellikle birden fazla işi gayet iyi yapabilirsiniz, ancak şimdilik, hepsini kafanızda düz tutmak için aynı anda çok fazla şey oluyor. Bazılarını gelecek haftaya erteleyin.

İkizler Burcu 17 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Bugün gezegen savaşları yaşanıyor, İkizler. Elbette önemli kararları, iş toplantılarını ve planları daha sonraya ertelemek en iyisidir. Kesinlikle sözleşme imzalamayın veya herhangi bir profesyonel girişimde bulunmayın, yaptığınıza pişman olacaksınız. Güneş enerjisi ikinci evinizdeki güneş, güneş enerjisi sekizinci evinizdeki gökyüzünde Plüton ile korkunç bir boğa güreşindeyken, finansal konuların uyumlu olmadığını hissedebilirsiniz. Bunun yerine, bir zam, ikramiye, burs veya risk sermayesi konusunda şans bekliyorsanız, ne yazık ki artık reddedildiğini görebilirsiniz.

Bir yanlış anlama, bugün çok fazla zaman kaybetmenize neden olacak – adım adım ilerleyin.

İkizler Burcu 17 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Cumartesi gökyüzünün altında hafifçe yürü, İkizler. Birden fazla hikaye bir kafaya geliyor gibi görünüyor, bu da her zaman yoğunluğu artırıyor gibi görünüyor! Aydınlatıcı güneş, gerçeği ortaya çıkaran Pluto ile rahatsız edici bir bakış açısına girer ve bu, kabul edilmeyen ilişki sorunlarını veya finansal stresleri halının altından çıkarabilir. Bu arada, ilk çeyrek ay, ham yeteneğiniz ile yeteneklerinizi açıkça ifade etme yeteneğiniz arasındaki ayrımı vurgular.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.