İkizler Burç Yorumları 11 Temmuz 2021

İkizler burcunun 11 Temmuz 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 11 Temmuz 2021 Pazar günü neler bekliyor? İkizler burcunu 11 Temmuz 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 11 Temmuz 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 11 Temmuz 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 11 Temmuz 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 11 Temmuz 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

İkizler, sizi zihinsel olarak teşvik edecek ama aynı zamanda istikrarınız söz konusu olduğunda kaleyi de tutacak birini arıyorsunuz. Kendine iyi bakabilirsin, ama senin özel biri de aynısını yapabilir mi? Ay, meraklı üçüncü iletişim evinizi, düşünce sürecinizi ve anlık alışverişlerinizi sarsarken, bırakın Mars ve Venüs’ün yanında oturmak şöyle dursun, arzularınızı korkusuzca ve özür dilemeden ifade ediyorsunuz. Meydan okuma? Luna’nın Satürn’e muhalefeti, özellikle felsefeler ve inanç sistemleriyle ilgili olarak, siz ve eşiniz arasında sürtüşme yaratabilir. Ruh eşiniz beklentilerinizi karşılayabilir veya karşılamayabilir, bu nedenle açık fikirli olduğunuzdan emin olun.

İkizler Burcu 11 Temmuz 2021 Pazar Günlük ilişki Burç Yorumu

Eski hayatını derisini kaybeden bir yılan gibi dök. Herkese veda etmen gerekmiyor ama büyük bir değişiklik yapmanın zamanı geldi.

İkizler Burcu 11 Temmuz 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

İkizler, finans günümüzün gezegensel değişiminin önemli bir parçasıdır. Kazanılan geliriniz ve öz değeriniz birbiriyle yakından ilişkilidir ve gezegen yöneticiniz Merkür hayatınızın bu alanına girer. Belki de henüz gelir elde etmemiş uzun vadeli bir proje üzerinde çalışıyorsunuz. Şimdi, ikinci evinizdeki Yengeç burcuna geçen Merkür, geri giden Balık burcundaki Jüpiter ile hayırlı bir bağlantı kurduğunda, bu atılımı hissetmeye başlayabilirsiniz. İlerlemeye devam edin İkizler!

Partnerlerinizi iyi seçin. Gelecek üzerinde düşündüğünüzden daha fazla etkiye sahipler.

İkizler Burcu 11 Temmuz 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

İkizler insanları kozmik rehberlik için gümüş dilli gezegen Merkür’e bakar. Pazar günü gökyüzü, ev burcunuzdan ayrıldığı ve evdeki Yengeç’e doğru ilerlediği için haberci gezegeni hareket halinde buluyor. Bu geçiş, duygusal duyarlılığınızı yoğunlaştırır ve odağınızı önümüzdeki haftalarda finansmana yönlendirir. Başka bir yerde, dramatik Aslan ayının Satürn ile karşıtlığı zihinsel fırtına bulutlarını karıştırıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.