Haftalık Burç Yorumları (2 Ağustos – 8 Ağustos Haftası)

Haftalık burç yorumları ve KoçBoğaYengeçİkizlerAslanBaşakTeraziKovaAkrepYayOğlakBalık burçlarının burç yorumları yazımızda.

Koç Burcu
Koç Burcu 2 Ağustos – 8 Ağustos Haftalık Burç Yorumları

Koç, kapıdan her zaman ilk sen çıkarsın. Bu, sürüye liderlik etmenin size büyük faydalar sağlayabileceği bir hafta.

Hafta 1 Ağustos Pazar günü, Aslan’daki güneş Kova’daki yetkili Satürn ile bir karşıtlık oluşturduğundan başlar. Sanki biri rüzgarı yelkenlerinizden alıyormuş gibi geliyor. Belki işinize bağlı bir neşe hissetmiyorsunuz ya da hak ettiğiniz kadar maaş almıyorsunuz. Tahrişiniz devrilme noktasına ulaşıyor olabilir. Bugün bir değişiklik yapabilirsiniz. Koç, yeni bir yöne yelken açma olasılıklarını tartıyor olabilirsin.

Rutinler evinizdeki Başak burcundaki Venüs, 2 Ağustos Pazartesi günü para evinizdeki Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapıyor. hissettiğin hapishane ne olursa olsun çevrende kapanıyor. Kulağınızda çınlayan kelime “özgürlük”tür. Ama bu büyük bir çabayla olmuyor. Rutin evinizdeki Venüs, bugün küçük adımların kişisel kurtuluşa yol açtığını gösteriyor.


Boğa Burcu
Boğa Burcu 2 Ağustos – 8 Ağustos Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta rutininizin dışına çıkabilirsiniz. Boğa, herkesi şaşırtmaya hazırsın.

Hafta 1 Ağustos Pazar günü, Aslan burcundaki güneş Kova burcundaki başarı odaklı Satürn ile karşıtlık oluşturduğu için başlar. Bugün, üzerinde bulunduğunuz kariyer yolunda kalmak için enerjiniz olup olmadığını merak ediyorsunuz. Şirketinizdeki üst düzey yöneticiler daha fazlasını istemeye devam ediyor, ancak bir kişiden alabilecekleri çok fazla üretkenlik var. Boğa, bu yola çok fazla zaman ve enerji ayırdığınız için kendinizi engellenmiş hissedebilirsiniz. Bugün, bu sorunu Evrene bırakın.

Romantizm evinizdeki Başak burcundaki Venüs, 2 Ağustos Pazartesi günü Boğa burcunda Uranüs ile üçgen açı yapıyor. Bu, şehrin aşina olmadığınız bir bölümünü keşfetmek için harika bir gün. Hint sokak yemekleri veya bazı egzotik mutfak lezzetleri sunan üst düzey bir yiyecek kamyonunu takip edin. Sonra sıcak yaz güneşinde el ele yürürken vitrin alışverişi yapın. Anılar yapıyorsun.


İkizler Burcu
İkizler Burcu 2 Ağustos – 8 Ağustos Haftalık Burç Yorumları

İkizler, bu hafta sözlerin rüzgarlar tarafından taşınıyor. Fikirleriniz dünyayı dolaşabilir.

Hafta 1 Ağustos Pazar günü, Aslan burcundaki güneş Kova burcundaki didaktik Satürn ile karşıtlık oluşturduğu için başlar. Yetkili biri planlarınıza kibosh koymaya çalışıyor. Bu kişi daha fazlasını biliyor olabilir, diploması ve hatta rozeti olabilir. Taşınmaz bir engeli temsil ederler. Bu, bir otorite figürüyle tartışmak için bir gün değil.

Aile evinizdeki Başak burcundaki Venüs, 2 Ağustos Pazartesi günü hayalinizdeki evinizdeki Uranüs ile Boğa burcundaki uyum üçgen açı yapıyor. Bugün, ailenin bir araya geldiği, harika duyguların paylaşıldığı büyülü bir gün olabilir. Öğle yemeğini parkta yiyebilir ve yerel gölette ördekleri besleyebilirsiniz. Yıldızlara bakarken bir ateş çukuru etrafında hikayeler paylaşabilirsiniz. İkizler, bu mutlu anılarla dolu bir gece olabilir.


Yengeç Burcu
Yengeç Burcu 2 Ağustos – 8 Ağustos Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, parlak nesneler ve değerli şeyler elinizin altında. Yengeç, beklenmedik bir kazanç elde edebilirsin.

Aslan burcundaki güneş, kaynaklar evinizde cimri Satürn ile bir karşıtlık oluşturduğunda, hafta 1 Ağustos Pazar günü başlar. Yapmak istediğiniz bir şey bütçenizin dışında olabilir. Ve muhtemelen bunu elde etmek için yeterince bir araya gelebilseniz de, derinlerde, bütçede kalmanız gerektiğini biliyorsunuz. Senin için zorluk, Yengeç, bazen duyguların kararlarına hükmedebilmesidir. Ancak bugün Satürn’ü dinlemek güzel, çünkü Satürn’ün amacı finansal olarak güvende olmanıza yardımcı olmaktır.

İletişim evinizdeki Başak burcundaki Venüs, 2 Ağustos Pazartesi günü teknoloji evinizdeki Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapıyor. Yengeç, bu, telefonunuzda nasıl gezineceğinizi, üretkenlik uygulamalarını nasıl kullanacağınızı veya bir harcama izleyicisini nasıl indireceğinizi öğrenmek için dizlerinin derinliklerine inmek için iyi bir gün. Bugün, bir video düzenlemeyi, bilgisayarınızda müzik yapmayı veya tabletinizde sanat yapmayı deneyebilirsiniz.


Aslan Burcu
Aslan Burcu 2 Ağustos – 8 Ağustos Haftalık Burç Yorumları

Aslan, bu haftanın baş müzakerecisi sensin. Masa başında yerinizi alın.

1 Ağustos Pazar günü, Aslan burcundaki güneş (doğum günün kutlu olsun!) ile ortaklıklar evinizde ciddi Satürn ile bir karşıtlık oluşturduğu için hafta başlıyor. Bugün, sevgilinizle ilişkinizin uzun vadeli beklentileri hakkında bir tartışma yapabilirsiniz. Burası, birlikte yaşamaya, finansmanı paylaşmaya veya bir evlilik sözleşmesi oluşturmaya yönelik yönergeleri belirlediğiniz yerdir. Bugün açık bir tartışmaya izin verin. Aslan, her şey bir günde çözülemez, ama burası başlamak için bir yer.

Para evinizdeki Başak burcundaki Venüs, 2 Ağustos Pazartesi günü Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapıyor. Bugün biraz para harcamak istiyorsunuz. Parlak bir şey gözünüze çarptı. Bu bir yüzük, yeni bir telefon kılıfı veya güzel bir kırmızı Tesla model Y olabilir. Yanınıza bir arkadaşınızı alın, böylece sizi bütçe sınırlarının tamamen dışına iten her şeyden vazgeçsinler.


Başak Burcu
Başak Burcu 2 Ağustos – 8 Ağustos Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta kendinize bir mola verin. Başak, yapmak istediğini yaparak kendini şımart.

Aslan burcundaki güneş, üretkenlik evinizde görev yöneticisi Satürn ile bir karşıtlık oluşturduğunda, hafta 1 Ağustos Pazar günü başlar. Başak, bugün hiç bir şey yapmak istemiyorsun, ki bu senden çok farklı. Günü pijamalarınızla, gölgeli bir ağacın altında bir hamakta uzanarak geçirmek isteyebilirsiniz. Kendinizi bir yere kilitleyebilir ve sizi patron olduğunuz ve sihrinize krallığın hayran olduğu büyülü bir dünyaya götüren bir video oyunu oynayabilirsiniz. Başka bir deyişle, bugün eğlenin.

2 Ağustos Pazartesi günü Başak burcunuzdaki Venüs ve Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yaptığında güven evinizde. Başkalarının beklentilerine meydan okuyor ve kendi dogmatik kurallarınızı çiğniyorsunuz. Kahvaltıda tatlı yiyemeyeceğini kim söyledi?


Terazi Burcu
Terazi Burcu 2 Ağustos – 8 Ağustos Haftalık Burç Yorumları

Terazi, yeni bir hobi ediniyor olabilirsiniz. Bu hafta, gizli bir yetenek bulabilirsiniz.

Aslan’daki güneş, eğlence evinizde parti avcısı Satürn ile bir muhalefet oluşturduğunda, hafta 1 Ağustos Pazar günü başlar. Bugün beyzbol maçı yağmur yağıyor, park bakım nedeniyle kapalı veya araba çalışmıyor. Terazi, yolunda bazı engeller var. Ve elbette, bir ayarlama yapabilirsiniz, ancak bu onu daha az sinir bozucu yapmaz. İleriyi planlıyorsanız, Satürn’ü göz önünde bulundurarak plan yapın. Satürn’de kaya tırmanışı veya evrak işlerine yetişmek için ofiste çalışmak gibi şeyler yapın.

Kaçış evinizdeki Başak burcundaki Venüs, 2 Ağustos Pazartesi günü Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapıyor. Bugün yeni bir konu veya hobi konusunda oldukça hevesli olabilirsiniz. Terazi, bir bulutun üzerinde heyecanla yürümenizi sağlayan bir müzik aleti veya sanat tekniği keşfedebilirsiniz. Bugün biraz ekstra oyun süresiyle kendinizi şımartmak iyi bir fikirdir (özellikle dünü telafi etmek için).


Akrep Burcu
Akrep Burcu 2 Ağustos – 8 Ağustos Haftalık Burç Yorumları

Akrep, algılama gücünüz eşsizdir. Bu hafta, ileriye giden yolu görüyorsunuz.

Hafta, 1 Ağustos Pazar günü, Aslan burcundaki güneşin ailenizdeki baba Satürn ile karşıtlık oluşturmasıyla başlar. Bazı günler ailen seni anlamıyormuş gibi geliyor. Ama yuvadan ayrılmak için onlardan vazgeçmek zorunda değilsin. Akrep, bu kendine inanmak ve yolunu takip etmekle ilgili. Bugün, aziz bir hedefe odaklanmanın ve uçuşa geçmenin bir yolunu bulabilirsiniz.

Arkadaşlık evinizdeki Başak burcundaki Venüs, 2 Ağustos Pazartesi günü ilişkiler evinizdeki Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapıyor. Bugün, harika bir ilişki enerjiniz var. Aşkı arıyorsanız, tesadüfi bir karşılaşma olağanüstü bir şeye yol açabilir. Halihazırda çıkıyorsanız, sevgilinize küçük bir hediye veya daha da iyisi, kalbinizden gelen kelimelerle sürpriz yapma zamanı. Akrep, bu aşk ilişkisini derinleştirme fırsatınız.


Yay Burcu
Yay Burcu 2 Ağustos – 8 Ağustos Haftalık Burç Yorumları

Yay, büyük kavramlar ve olasılıklarla uğraşmayı seviyorsunuz. Ancak bu hafta, sonuçları getiren küçük şeyler.

Hafta, 1 Ağustos Pazar günü, Aslan burcundaki güneşin iletişim, evrak işleri ve sözleşmelerden oluşan evinizde titiz Satürn ile karşıtlık oluşturmasıyla başlar. Bugün bazı yasal dil veya resmi evraklarla uğraşıyor olabilirsiniz. Yay, bunu daha verimli ve keyifli hale getirmek için yeniden yapabileceğini biliyorsun, ama bu senin işin değil. Bu görevi olduğu gibi kabul edin ve kısa sürede üstesinden geleceksiniz.

Kariyer evinizdeki Başak burcundaki Venüs, 2 Ağustos Pazartesi günü iş evinizdeki Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapıyor. Gerçekten zevk aldığınız bir şeyi yapmak için bir rutin değişikliği istiyorsunuz. Yay, bugün kendinize bir mola verin ve oturmak ve hayatınıza daha fazla neşe getirmek için meditasyon yapmak için birkaç saat bulun. Yapmayı sevdiğiniz şeylerin bir listesini yapın ve Evrenin bu faaliyetleri karlı hale getirmek için size fırsatlar sunmasına izin verin.


Oğlak Burcu
Oğlak Burcu 2 Ağustos – 8 Ağustos Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, daha fazlasını halletmeye hazırsınız. Oğlak, sorumluluk almak için adım atıyorsun

Hafta, 1 Ağustos Pazar günü, Aslan burcundaki güneşin, para evinizdeki kuruşları sıkıştıran Satürn ile karşıtlık oluşturmasıyla başlar. Bugün, bütçenizin dışında bir şey satın alma yolunuzu rasyonelleştirmeye çalışıyor olabilirsiniz. Bu, isteklere karşı ihtiyaçlar sorunudur. Pratik olun ve vergilerinizi silmenin veya ekstra gelir için kiralamanın bir yolunu bulup bulamayacağınızı düşünün. Oğlak, Satürn’ü iyi bir tartışmayla kazanabilirsin.

Bilgi evinizdeki Başak burcundaki Venüs, 2 Ağustos Pazartesi günü romantizm evinizdeki Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapıyor. çalışma programı. Oğlak, zaten bir aşk ilişkisi içindeyseniz, birbiriniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için bu pozitif enerjiyi kullanın. Çocukluğunuzla ilgili bilgileri paylaşın. Sevdiğiniz şeyler hakkında konuşun, böylece sevgilinizin favorileri hakkında bir sınava girerseniz, doğru cevapları bilirsiniz.


Kova Burcu
Kova Burcu 2 Ağustos – 8 Ağustos Haftalık Burç Yorumları

Bir kaynak olan Kova size sunuluyor. Bu hafta, onu alıp kaçabilirsin.

Hafta, 1 Ağustos Pazar günü Aslan burcundaki güneşin şüpheci Satürn ile karşıt açı oluşturmasıyla başlıyor. Bugün güven eksikliği size mal olabilir. Diğerleri ayağa kalkıp iyi nitelikleriniz ve inisiyatifiniz hakkında tanıklık etmeye hazır olsalar da, ayaklarınız kilden. Şaşırtıcı bir şekilde, neden doğru zaman olmadığına veya doğru kişi olmadığınıza dair mazeretler sunan siz olabilirsiniz. Kova, omzunuzdaki şeytana değil, arkadaşlarınıza inanmanın zamanı geldi.

Kaynaklar evinizdeki Başak burcundaki Venüs, 2 Ağustos Pazartesi günü aile evinizdeki Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapıyor. Bugün, bir aile üyenizden çok değerli bir hediye alabilirsiniz. Bu, pasif bir gelir kaynağı olacak şekilde büyüyebilir, ancak muhtemelen ekli ipler olduğundan endişeleniyorsunuzdur. Endişelerinizi açıkça iletmek önemlidir.


Balık Burcu
Balık Burcu 2 Ağustos – 8 Ağustos Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta mutlu ve üretken olabilirsiniz. Balık, kendi yolunu buluyorsun.

Hafta, 1 Ağustos Pazar günü, Aslan burcundaki güneşin, bilinmeyen evinizde endişeli Satürn ile karşıtlık oluşturmasıyla başlar. Bugün, kontrolünüz dışında olan şeyleri gergin bir şekilde düşünerek endişe tuzağına düşebilirsiniz. Balık, meditasyon yapmayı, günlük tutmayı, bir arkadaşınızı aramayı veya bunların bir kombinasyonunu deneyebilirsiniz. Kendinizi endişe sarmalından dışarı çekin. Mark Twain’in ne dediğini hatırlayın, “Hayatımda pek çok endişem oldu ve çoğu hiç gerçekleşmedi.”

İlişkiler evinizdeki Başak burcundaki Venüs, 2 Ağustos Pazartesi günü iletişim evinizdeki Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapıyor. Bugün tek bir metinden veya kulağınıza fısıldayan tatlı bir kızdan dokuzuncu bulutta olabilirsiniz. Romantizm başlayabilir. Balıklar, öğleden sonrayı sevgilinizle birlikte tahta kaldırımda atlayarak el ele gitmek için izin almak isteyebilirsiniz.

Kaynak: https://www.astrology.com/us/horoscope/index-weekly.aspx


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.