Günlük İş Burç Yorumları 31 Temmuz 2021

31 Temmuz Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 31 Temmuz Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
31 Temmuz 2021 Cumartesi Koç Burcu Yorumları

Birkaç gün önce, gezegen yöneticiniz güçlü Mars, burçları değiştirdi ve enerjisi şimdi özellikle belirgin olacak, Koç. Mars aktif bir gezegendir ve sizi bir anda hayatınızın bir alanıyla son derece meşgul eder. 14 Eylül’e kadar Mars, çalışma projeleri ve istihdamdan oluşan güneş altıncı evinize enerji verecek. Son derece meşgul olacaksınız, muhtemelen patronunuz için daha fazla sorumluluk üstleneceksiniz. Serbest çalışıyorsanız, size ilgi duyan bir müşteri dalgasının geldiğini göreceksiniz. Momentumdan yararlanın ve onları ele geçirin! İşsizseniz, dışarı çıkıp sizin için harika bir iş bulmak için en hayırlı dönemlerden biri.


Boğa Burcu
31 Temmuz 2021 Cumartesi Boğa Burcu Yorumları

Aksiyon ve enerji gezegeni Powerhouse Mars, burçları 14 Eylül Boğa’ya kadar değiştiriyor. O sizin güneş yaratıcılığınızın beşinci evinde dönerken, aniden yoktan var olan bir ilham dalgasına sahip olduğunuzu göreceksiniz. Şimdi, İlham Perisini kullanmak için son derece önemli bir zaman; özellikle de sanat, medya, eğlence, tasarım veya performans kariyeriyle uğraşıyorsanız. Bu süre zarfında Mars Başak burcunda olacak, bu nedenle fikirler ve planlar zihninizde süzülürken, bunları bir yere not etmeyi ve organize olmayı unutmayın. Aksi takdirde, siz onları gerçekleştiremeden buharlaşabilirler.


İkizler Burcu
31 Temmuz 2021 Cumartesi İkizler Burcu Yorumları

Ateşli Mars, zodyak işaretlerini değiştirerek enerjisini ve yoğunluğunu hayatınızın başka bir yerine, İkizler’e taşıdı. Güneş enerjisi dördüncü evinize yakıt doldururken, şimdi şirketinizin ofisini tamir etmeye, yenilemeye veya taşımaya ihtiyacınız olduğunu fark edebilirsiniz. Bu, şu andan itibaren 14 Eylül’e kadar ana tema olacak. Bunun yerine evden çalışabiliyorsanız, yaşam alanınızda çok daha fazla raket ve aktivite olduğunu fark edebilirsiniz. Bu da sizi işinizden uzaklaştırır. Ev ofisiniz ve ikamet ettiğiniz yerin geri kalanı arasında net sınırlar çizdiğinizden emin olun, böylece aile üyeleri içeri girip akışınızı bozmaz.


Yengeç Burcu
31 Temmuz 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Yorumları

Mighty Mars, son zamanlarda burçları değiştirdi ve şimdi size yeni bir bölge olan Yengeç’te tam bir enerji dalgası veriyor. Şu andan 14 Eylül’e kadar, ateşli Mars, güneş enerjisiyle ilgili üçüncü fikir ve iletişim evinizi ateşliyor. 2019 yazından beri burada yörüngede olmadığı için burası onun olması için son derece harika bir yer. Sadece özellikle yazmak, konuşmak ve reklam yapmakla kalmayacak, aynı zamanda şimdi vurursanız, üzerinde büyük bir etki bırakabilirsiniz. hedef kitleniz. Şirketinize yeni bir marka kazandırın veya markanızı değiştirin, yeni gibi parlayacaksınız.


Aslan Burcu
31 Temmuz 2021 Cumartesi Aslan Burcu Yorumları

Son haftalarda, burcunuz Leo’da yarışırken Mars’ın size getirdiği muhteşem ivmenin tadını çıkardınız. Bununla birlikte, şimdi gökyüzünde ileriye doğru kaymıştır, şimdi durum tespitini güneş enerjisiyle ilgili ikinci mali evinize getiriyor. 14 Eylül’e kadar burada yörüngeye oturmaya devam edecek. Bir yandan, bu size gelirinizi artırmak için büyük bir fırsat getirebilir – ister bir ek iş, maaş artışı, serbest çalışan daha fazla müşteri veya tamamen yeni bir iş yoluyla olsun. Yine de, banka hesaplarınızı izlemek için son derece dikkatli olun, çünkü buradaki Mars, harcamalarınızı çatıdan uçurabilir! Akıllıca yatırım yapın.


Başak Burcu
31 Temmuz 2021 Cumartesi Başak Burcu Yorumları

Artık kozmosun kıskançlığısın Başak. Son zamanlarda, büyük motive edici Mars, burcunuza girmek ve sizi diğerlerinden daha fazla güçlendirmek için bir köşeyi döndü. İlk güneş evinizde Mars’a sahip olmak, tüm iş, rekabet ve etkinlik hedefleri için büyük bir avantajdır. Kızıl gezegeni sadece iki yılda bir burcumuzda dolaşırken görüyoruz – bu nedenle, sizi heyecanlandıran bir enerji ve yoğunluk dalgalanması fark etmeniz muhtemel olsa da, en önemli profesyonel girişimlerinizi başlatmak için çalışmaya başlamanız hayati önem taşımaktadır. Sohbetlere, toplantılara ve ilişkilere kolayca hükmedeceksiniz. Yani, her durumda, öncülük edin.


Terazi Burcu
31 Temmuz 2021 Cumartesi Terazi Burcu Yorumları

Ateşli kızıl gezegen Mars, dinlenmeye ve haritanızın en özel ve tenha bölgesini ziyaret etmeye karar verdi: güneş on ikinci eviniz Terazi. Bazı insanlar bunu sizi daha fazla yorar ve hayata ara vermeye ihtiyaç duyarken, diğer Teraziler perde arkasında büyük profesyonel planlar geliştirme zamanının geldiğini anlayacaktır. Bu zamanda en büyük yaratıcı çalışmalarınızdan bazılarını veya beyin fırtınasını yapabilir, nerede olduğunuza ve nereye gitmek istediğinize odaklanabilirsiniz. Buraya gelmek için yapmanız gereken tüm zaferleri, başarısızlıkları ve pivotları düşünün. Kendinizi bir sonraki seviyeye nasıl taşıyabileceğinizi vizyon panosuna başlayın.


Akrep Burcu
31 Temmuz 2021 Cumartesi Akrep Burcu Yorumları

Heyecanlan, Akrep! Eş yöneticiniz, ateşli kızıl gezegen Mars, sevinme zamanının geldiğine karar verdi! Profesyonel topluluklar ve bağlantılardan oluşan güneş on birinci evinize doğru geçit töreni yaparken, muhtemelen bazı dönüm noktası etkinliklerine katılacaksınız. Sıkı çalışmanızı kutlamak isteyen insanlardan bazı ödüller veya övgüler bile alabilirsiniz. İş ağınızı genişletmek istiyorsanız, kendinizi ortaya koymak ve tanınmak için son derece uygun bir zaman. Mars 14 Eylül’e kadar burada kalacak, bu yüzden onun enerjisinden yararlanmak için zaman çok önemli. Ayrıca, popülariteniz arttıkça, diğer insanlardan ne isteyeceğinizi bilin. Sizden etkilenmeleri çok muhtemel ve bunun gerçekleşmesine yardımcı olacaklar.


Yay Burcu
31 Temmuz 2021 Cumartesi Yay Burcu Yorumları

Adın artık ışıklar içinde, Yay! 14 Eylül’e kadar ateşli Mars, sizi başarılar, övgü ve zafer yağmuruna tutma zamanının geldiğine karar verdi. Şöhret, ödüller ve onurlar yakında elinizin altında olabilir! Yoğun kızıl gezegen şimdi güneş onuncu evinizde yörüngede dolanırken, kariyerinizi bir sonraki seviyeye taşıyacak kilometre taşı projelerini üstlenmekle muhtemelen son derece meşgul olacaksınız. Kendinizi otorite figürlerinin, VIP’lerin ve patronların önüne koymak hayırlıdır – çünkü onları fikir ve becerilerinizle etkileyebilirsiniz. Her zamankinden daha fazla koşarsanız, muhtemelen size rekabetçi bir firmada bir terfi veya yeni bir pozisyon verildiğini göreceksiniz.


Oğlak Burcu
31 Temmuz 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Yorumları

Güçlü Mars, bir dünya burcunda yörüngede döndüğünde, özellikle parlarsınız, Oğlak. Artık Başak burcunda olduğu için, en önemli planlarınız ve çabalarınız için ilerlemenin daha kolay olduğunu göreceksiniz. Burada, solar dokuzuncu evinizi ateşlerken, zihniniz profesyonel dünyanızı nasıl genişletmek istediğinize dair büyük vizyonlarla dolu olacak. Büyüklük için yetiştiriliyorsunuz, bu nedenle gözden geçirilmiş uzun vadeli bir plan oluşturun, ayrıntıları değerlendirin ve hepsinden önemlisi stratejik olun. Ayrıca, Mars aktivite gezegeni olduğundan, önümüzdeki haftalarda yeni keşfedilen bir akademik, medya veya uluslararası iş projesiyle muhtemelen aşırı derecede meşgul olacaksınız.


Kova Burcu
31 Temmuz 2021 Cumartesi Kova Burcu Yorumları

Bugün, güçlü Mars, varlıklarla ilgili güneş enerjisi sekizinci evinizde yeni keşfedilen yolculuğuna devam ederken, harcamalarınızın tavan yaptığını görüyor olabilirsiniz, Kova. Bu eğilim 14 Eylül’e kadar devam ediyor, bu nedenle hiçbir şeyin yolunda gitmediğinden emin olmak için işletme hesaplarınızı izlemeniz son derece önemlidir! Bir yandan bu, bunun yerine son derece büyük işletme harcamaları yaptığınız anlamına gelebilir. Bununla birlikte, Mars burada olduğunda, büyük miktarda para etrafında büyük ivme ve zaferler de getiriyor olabilir! Bir iş anlaşması, telif hakkı kontrolü, ikramiye veya risk sermayesi gibi büyük bir ödeme bekliyorsanız, şimdi elinizin altında olabilir.


Balık Burcu
31 Temmuz 2021 Cumartesi Balık Burcu Yorumları

Büyük bir astrolojik nimet geldi, Balık. Tutku ve enerjinin kırmızı gezegeni olan kudretli Mars, güneş iş ortaklıklarıyla ilgili yedinci evinizde gökyüzünde karşınızda dururken, büyük profesyonel kilometre taşlarına ulaşmak için biriyle acele etmeye son derece odaklandığınızı göreceksiniz. Şu anda tek başınıza gitmek yerine ekip olarak çok daha uzağa uçacaksınız. Sizi gitmek istediğiniz yere götürebilecek doğru ortak veya ortak çalışanla uyum içinde olmanız çok önemlidir. Hala en iyi iş ortağını bulamadıysanız, şimdi kendinizi ortaya koymanın ve insanlarla tanışmanın tam zamanı!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.