Günlük İş Burç Yorumları 30 Temmuz 2021

30 Temmuz Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 30 Temmuz Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
30 Temmuz 2021 Cuma Koç Burcu Yorumları

Koç, bugün iş konusunda oldukça düşünceli olacaksın. Ay, burcunuza geçerken, olayların nasıl gerçekleştiğine dair daha fazla duyguya kapılacaksınız. Kalbinizin ve ruhunuzun çoğunu çabalarınıza yatırıyorsunuz, bu yüzden şimdi ne kadar değerli ve tatmin olduğunuzu değerlendirmek için iyi bir an. Ayrıca, bugün profesyonel kararlar konusunda daha dürtüsel olma dürtüsünü de hissedebilirsiniz – aklınıza koyduğunuz her şeye öncülük etmeye hazırsınız. Atılganlığınız en güçlü özelliklerinizden biridir. Bunun için gidin, ancak bütünlüğünüze sadık olun!


Boğa Burcu
30 Temmuz 2021 Cuma Boğa Burcu Yorumları

Ay, bugün burçlarla ticaret yapıyor ve güneş on ikinci eviniz Boğa’ya geçiyor. Bu aslında biraz sisli, yorgun ve rüya gibi hissetmenize neden olabilir. Bugünü beyin fırtınası için kullanabiliyorsanız, çok şey yapacaksınız. Ay Koç’tayken, geliştirmek istediğiniz profesyonel bir fikirden ilham alabilir ve peşinden koşmak için harekete geçebilirsiniz. Evrenden biraz ilham alıyor olabileceğiniz için fikirlerinize ve sezgilerinize dikkat edin. Bir şey olursa, nasıl liderlik edebileceğinizi, kendinizi nasıl savunabileceğinizi ve bir sonraki büyük dönüm noktalarına giden yolu nasıl açabileceğinizi düşünün.


İkizler Burcu
30 Temmuz 2021 Cuma İkizler Burcu Yorumları

Tatlı ayımız, bugün özlemlerin güneş on birinci evinizde dans ediyor, İkizler. Ay, her iki buçuk günde bir burçları değiştirir ve bizi toplu olarak farklı bir titreşimle doldurur. Koç burcunda yörüngedeyken, bu ateşli enerjiyle renklenecek ve sizden profesyonel hedeflerinize doğru önderlik etmenizi isteyecek. Heyecan verici bir profesyonel ağ oluşturma etkinliğine katılma veya dijital topluluklara katılarak çevrim içi çevrenizi genişletme fırsatınız olabilir. Kendinizi öne çıkarın, hevesli olun ve kariyer yolculuğunuzda size yardımcı olmak için insanların büyümesini izleyin. Kendi başınıza bir lider olabilirsiniz, İkizler. Sahip ol!


Yengeç Burcu
30 Temmuz 2021 Cuma Yengeç Burcu Yorumları

Tatlı ay tarafından yönetiliyorsun, Yengeç. Gökyüzünde nereye giderse gitsin, elbisesinin rengini değiştiren bir kadın gibi, şu anda içinde bulunduğu burcun enerjisini alır. Bugün Koç burcunda dans ederken, yeni bir başlangıca hazır olduğunuzu hissedeceksiniz ve önümüzdeki ay bir sonraki büyük profesyonel projelerinizi halletmek için istekli olabilirsiniz. Koç, kariyerinizin onuncu güneş evinizi yönetir, bu nedenle arkanızda büyük bir enerji olacak ve sizi ilgi odağı haline getirecektir. Önümüzdeki ay için hedeflerinizi değerlendirmek için biraz zaman ayırabiliyorsanız, planlarınızı düzene sokun ve ne zaman grev yapacağınızı ve dizginleri ele alacağınızı bilin.


Aslan Burcu
30 Temmuz 2021 Cuma Aslan Burcu Yorumları

Görkemli ay bugün bir ateş burcuna dönüşüyor, Leo. Bu, enerjisinin sizin için çok güzel bir şekilde karışacağı ve bugün iş hayatınızda ilerlemek için daha kolay bir esinti hissetmenize yardımcı olacağı anlamına gelir. Toplantılar da son derece iyi gitmeli, bu nedenle güçlendirmek istediğiniz toplantıları planlayın. Ayrıca profesyonel olarak gelişmenize yardımcı olabilecek bazı yeni kavramları öğrenme sürecinde olabilirsiniz. Zihninizi yolunuza çıkanlara açın ve bazı heyecan verici yeni yönlerde hareket edebildiğinizi görebilirsiniz. Ay bu kadar tatlı bir açıdayken, herhangi bir yasal mesele de lehinize dönmelidir.


Başak Burcu
30 Temmuz 2021 Cuma Başak Burcu Yorumları

Çarpıcı ay, bugün güneş yedinci evinizden sekizinci evinize dans edecek, Başak. Bu, krediler, risk sermayesi, kredi kartları veya borçları içerebilecek işletme varlıklarınıza dikkat çekecektir. Ayrıca şu anda işvereninizin faydalarını değerlendirme fırsatınız olacak, bu nedenle bir komisyon veya bonus alma sürecindeyseniz, şu anda nerede olduğunu inceleyebilirsiniz. Ay, her ay döngüsünde sektörlerinizin her birini yalnızca yaklaşık iki gün ziyaret eder – bu nedenle, gelecek ay için bazı değişiklikler yapmak istiyorsanız, şimdi yapın.


Terazi Burcu
30 Temmuz 2021 Cuma Terazi Burcu Yorumları

Kudretli ayımız bugün alevler içinde kalmak için bir köşeyi dönüyor Terazi. Önümüzdeki birkaç gün boyunca Koç’un enerjisini ve sıklığını almasıyla birlikte, iş ortaklarınız, iş ortaklarınız ve profesyonel ortaklarınız üzerinde daha büyük bir duygusal çekim hissedeceksiniz. Ay, duygusal döngülerimizi yönetir, bu nedenle siz ve bir başkası arasında herhangi bir sürtüşme varsa, olanları yeniden gözden geçirme ve gerilimi nasıl dağıtacağınızı tartışma fırsatınız olur. Şimdi, iyileştirme alanlarını ve ileriye dönük nasıl daha yumuşak bir uyum sağlanabileceğini tartışmak için harika bir dönem. Liderliği alın ve ortağınız onunla birlikte gitmeli.


Akrep Burcu
30 Temmuz 2021 Cuma Akrep Burcu Yorumları

Gizemli ve güzel ay, bugün güneş beşinci evinizin arkasından ayrılıyor, Akrep. Koç burcunda dans ederken (güneş altı çalışma projelerinizi ve istihdamınızı yöneten), iş-yaşam dengenizi nasıl idare ettiğinizi değerlendirmek için harika bir fırsatınız var. Görevlerinize, son teslim tarihlerinize ve sorumluluklarınıza odaklanmak için öz bakımı ihmal ediyorsanız, bu noktada biraz daha tükenmiş hissedebilirsiniz. Bu enerjiyi kullanmanın en iyi yolu, işinizle ilgili sınırlara ve yeniden şarj olmanıza izin vermenin yollarına öncelik vermektir. Boşa koşarsan harika işler yapamazsın.


Yay Burcu
30 Temmuz 2021 Cuma Yay Burcu Yorumları

Muhteşem ayımız her zaman ruhumuz ve duygularımızla rezonansa girer, Yay. Bugün, gece dans etmek için yanan bir şal giyerken, güneş enerjisi beşinci yaratıcı evinizin ateşlendiğini hissedeceksiniz! Burada, Koç burcunda yörüngedeyken, sanatsal profesyonel planlarınız konusunda sizi önderlik etmeye teşvik ediyor. Eşleşecek son derece parlak fikirlerle, başka kimsenin taklit edemeyeceği benzersiz bir beceri setiniz var. Bu, kendinizi öne çıkarabileceğiniz ve iş arkadaşlarınıza, otorite figürlerine, yöneticilere veya müşterilere düşüncelerinizi aktarabileceğiniz tatlı bir dönemdir. Tutkunuz onları heyecanlandıracak. Gölgelerde arkanıza yaslanmayın Yay. Parlaklık.


Oğlak Burcu
30 Temmuz 2021 Cuma Oğlak Burcu Yorumları

Önde gelen bir işaret olarak, liderliği nasıl alacağınızı kesinlikle biliyorsunuz, Oğlak. Ayrıca zodyak işaretleri arasında en (en olmasa da) hırslı olanlardan birisiniz. Bugün, güçlü ay Koç burcuna girmek için gökyüzünde dönerken, kendinizi öne çıkarmanız ve tüm profesyonel planlarınızda liderliği üstlenmeniz istenecek. Bir girişimciyseniz, bugün yola çıkmak, projeler başlatmak ve hayati toplantılar düzenlemek için olağanüstü bir gün. Bugün grev yapan ödüllendirilecektir, bu yüzden bu enerjinin boşa gitmesine izin vermeyin. Bunu aldın!


Kova Burcu
30 Temmuz 2021 Cuma Kova Burcu Yorumları

Ateşli Koç, güneş üçüncü fikir, zihin ve iletişim evinizi, Kova’yı yönetir. Bugün, ay gökyüzünün bu parçasına kayarken, başkalarıyla nasıl bağlantı kurduğunuza yoğun bir şekilde odaklanacaksınız. Yayınlamak istediğiniz derin bir mesaj ruhunuzun içinde şarkı söyleyecek ve önümüzdeki ay planlarınızı nasıl ileriye taşımak istediğinizi planlamak için mükemmel bir fırsatınız olacak. Yazınızı, konuşmanızı, markalaşmanızı, reklamlarınızı ve sosyal medya kampanyalarınızı değerlendirmek için ayın enerjisini kullanın ve en büyük etki için bunların başlatılmasına öncelik verin. Tazelemek ve herhangi bir beceri öğrenmek istiyorsanız, bugün Luna’nın titreşimlerinden de oldukça iyi yararlanacaksınız.


Balık Burcu
30 Temmuz 2021 Cuma Balık Burcu Yorumları

Ay, ikinci finans evinizi süslemek için burcunuzdan ayrılırken, tüm ticari para konularını derinlemesine değerlendirmek için yeni bir fırsatınız olacak, Balık. Ay’ın tam bir ay döngüsünü tamamlaması yaklaşık bir ay sürdüğünden, şimdi ve önümüzdeki gün gelirinizi, giderlerinizi ve varlıklarınızı gözden geçirmek için daha iyi bir şansınız var. Tüm paranızın nereye gittiğini tam olarak bildiğinizden emin olmak için hesaplarınızı kontrol edin. Yanlış bir şey varsa, adım atın ve liderliği ele alın. Hiçbir şeyin zor kazanılmış refahınızı boşa harcamasına izin vermeyin. Gereksiz tüm harcamaları kesin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.