Günlük İş Burç Yorumları 29 Temmuz 2021

29 Temmuz Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 29 Temmuz Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
29 Temmuz 2021 Perşembe Koç Burcu Yorumları

Bugün büyük bir kazanç getirebilir, Koç. Hükümdarınız, kırmızı gezegen Mars, yaratıcılık ve ifadenin beşinci güneş evinizde cızırdayarak, güneş onbirinci zafer evinizde şanslı Jüpiter ile bir muhalefete kilitlenecek. En büyük profesyonel dönüm noktalarınıza ulaştıkça ve onların elinizin altında olduğunu bildikçe özgüveniniz artacak. İstediğinizi elde etmek için risk almaya ve onu elde etme cesaretini göstermeye teşvik edileceksiniz. Doğru zamanda doğru yerde olabilirsiniz, bu yüzden dünyaya neye sahip olduğunuzu gösterin. Vardın!


Boğa Burcu
29 Temmuz 2021 Perşembe Boğa Burcu Yorumları

Boğa, bugün muazzam bir profesyonel zaferin eşiğinde olabilir! Güç santrali Mars, güneş başarılarının onuncu evinde iyiliksever Jüpiter ile bir muhalefette bağlantı kurarken, kendinizi dünyanın tepesinde hissedeceksiniz. Kendinize olan güveniniz ateşlenecek ve kazanma arzunuz doyumsuz olacak. Bu uğurlu geçiş, liderliği ele alarak ve rekabet gücünüzü kullanarak, sadece doğru zamanda doğru yerde olacağınızı değil, aynı zamanda günü yakalayabileceğinizi ve fırsatlarınızı dönüştürebileceğinizi gösterebilir. Yüksek hedefleyin, çok çalışın ve risk alın. Bolca ödüllendirileceksiniz.


İkizler Burcu
29 Temmuz 2021 Perşembe İkizler Burcu Yorumları

Önünüze büyük bir başarı gelebilir, İkizler. Kudretli Mars, güneş üçüncü fikir evinize enerji verirken ve güneş dokuzuncu tanıtım evinizde iyiliksever Jüpiter ile bir muhalefete girerken, kampanyalarınızdan biri son derece iyi sonuç verebilir. Sosyal medyada aktifse, iş mesajlarınızdan birinin viral olma şansı bile olabilir! Bir reklam, yazma, konuşma, podcast veya marka oluşturma girişimi başlatın ve sahip olduğunuz her şeyi arkasına koyun. Sadece muazzam bir izlenim bırakmakla kalmayacak, aynı zamanda mirasınızı halkın gözünde dönüştürmeye yardımcı olabilir.


Yengeç Burcu
29 Temmuz 2021 Perşembe Yengeç Burcu Yorumları

Mali kazanç için büyük fırsatlar bugün ortaya çıkabilir, Yengeç. Kudretli Mars, güneş enerjisiyle dolu ikinci para evinizde cızırdayarak ve varlıklarla dolu sekizinci güneş evinizdeki görkemli Jüpiter ile bir karşıt açıda senkronize olurken, şu anda yüzünüzün kızardığını görebilirsiniz! Beklenmedik bir şey geliyor – belki de ikramiyeyi vuruyor! Bugün, özellikle telif hakları, ikramiyeler, komisyonlar veya satışları içeren bir sözleşme imzalamak için mükemmel bir gündür. Bu günden itibaren, evrenin üzerinize zenginlik yağdırdığını çok iyi görebilirsiniz. Ayrıca, patronunuzla veya şirketinizle faydalarınız konusunda yeniden müzakereye hazırsanız, bugün heyecan verici haberler gelebilir.


Aslan Burcu
29 Temmuz 2021 Perşembe Aslan Burcu Yorumları

Bugün hayattan daha büyük hissedeceksin, Leo. Ateşli Mars, şimdi güneş ilk kimlik evinizi tutuşturuyor, güneş enerjisi yedinci ortaklık evinizde gökyüzünde güçlü Jüpiter ile bir karşıtlığa kilitleniyor. Bir iş ortağının veya iş ortağının size önemli bir profesyonel kazanç elde etme fırsatını sunduğunu görebilirsiniz. Şimdi sizi daha yükseğe taşıyabilecek ve hırslarınızı yıldızlara taşıyabilecek biriyle birlikte çalışma zamanı. Şu anda bir sözleşme imzalayın, resmi bir iş birliği kurun veya pazarlık yapın ve buradan kartopu gibi daha büyük fırsatlar bulacaksınız.


Başak Burcu
29 Temmuz 2021 Perşembe Başak Burcu Yorumları

Başak, bugün size önemli bir fırsat sunacak. Güneş enerjisiyle çalışan on ikinci evinizde dönen Kudretli Mars, güneş enerjisiyle çalıştığınız altıncı evinizde şanslı Jüpiter’in karşısında duracak. Şimdi, filizlenmekte olduğunuz ve perde arkasında geliştirdiğiniz fikirlerden birinin işinizde ilerlemek için yeşil ışık yaktığını görebilirsiniz. Liderliği üstlenebildiğiniz ve dünyaya neye sahip olduğunuzu gösterebildiğiniz için parlaklığınız ödüllendirilecek. Bu proje tacınızda bir mücevher haline gelebilir ve özgeçmişinizi daha da rekabetçi hale getirebilir. Toplantılar düzenleyin, fikirlerinizi belirtin ve ödüllendirildiğinizi izleyin.


Terazi Burcu
29 Temmuz 2021 Perşembe Terazi Burcu Yorumları

Bugün kendilerini tanıtmak için heyecan verici profesyonel fırsatlara hazırlanın, Terazi. Yaratıcı fikirleriniz, güneş yaratıcılığınızın beşinci evindeki şanslı Jüpiter ile karşıt konumda bulunan güneş on birinci ev bağlantılarınızda güçlü Mars olarak ödüllendiriliyor. Eşsiz becerileriniz ve teknikleriniz bugün ön planda olacak ve sizi en büyük profesyonel özlemlerinizden bazılarıyla aynı hizaya getirme fırsatına sahip olabilir. Kendinizi dünyanın önünde, hatta belki de patronların, işe alım yöneticilerinin veya otorite figürlerinin önünde güvenle sunun ve yeteneklerinizden o kadar etkilenebilirler ki, sizi gitmek istediğiniz yere fırlatabilirler.


Akrep Burcu
29 Temmuz 2021 Perşembe Akrep Burcu Yorumları

Büyük bir profesyonel zafer şimdi yakınınızda olabilir, Akrep. Gezegensel yöneticiniz Powerhouse Mars, adınızın gökyüzünde dağılmasına ve sektörünüzde oldukça etki yaratmasına neden oluyor. Bugün iyiliksever Jüpiter’in karşısında duracak. Bu, hayattan daha büyük hissedeceğiniz için en şanslı geçişlerden biridir. Kendine güvenin arttıkça, hükmetme ve kazanma açlığın da artacak. Artık önceki sıkı çalışmalardan elde ettiğiniz büyük başarının meyvelerini toplayabilirsiniz. İster büyük bir projeyle kendinizi öne çıkarın, ister dünyanın önünde bir sunum veya kampanyanın ilk çıkışını yapın, ister VIP’lere yıldız olduğunuzu kanıtlamak için zevkinizi kullanın.


Yay Burcu
29 Temmuz 2021 Perşembe Yay Burcu Yorumları

Büyük atılımlar bugün senin için burada olabilir, Yay! Her iki iletişim sektörünüz de gezegensel enerjiyle aydınlanırken (eş-yöneticiniz Jüpiter, güneş enerjisiyle ilgili üçüncü evinizdeki güçlü Mars’a karşıt olarak, güneş enerjisinin dokuzuncu genişleme evinde dönüyor), bu zamanda unutulmaz bir zafere sahip olabilirsiniz. . Şimdi büyük bir kampanya, sunum, sosyal medya girişimi veya tanıtım saldırısı başlatmak için uygun bir dönem. Fikirleriniz oldukça güçlü bir etki yaratarak herkesin üzerinde galip gelecek. Büyük olma oyunundaysanız, şimdi yapın ve insanlar sizi alkışlayacaktır. Bunun tezahür etmesinin bir başka yolu, size refah sunan büyük bir yasal sözleşmenin gelişidir.


Oğlak Burcu
29 Temmuz 2021 Perşembe Oğlak Burcu Yorumları

Bugün tam anlamıyla ikramiyeyi vurabilirsin, Oğlak. Finansal alanlarınıza odaklanan çok fazla enerjiyle, servetinizi katlanarak genişletme fırsatınız olabilir. Güneş enerjisi ikinci gelir evinizin son derecelerinde yörüngede dönen Jüpiter, güneş enerjisi sekizinci varlık evinizi ısıtan cızırtılı Mars ile bir karşıtlık içinde bağlantı kuruyor. Bir yandan bu, belki de yeni bir sözleşme, iş veya müşteri gibi şanslı bir atılım getirebilir. Öte yandan, bu, abartılı bir şekilde savurganlık için itici güç getirebilir. Bu kesinlikle heyecan verici olsa da, daha sonra pişmanlık hissedebilirsiniz. Coşkunuzu yumuşatın ama daha fazla bolluk için savaşın.


Kova Burcu
29 Temmuz 2021 Perşembe Kova Burcu Yorumları

İş ortaklığı konusunda büyük bir atılım senin için burada olabilir, Kova. Mucizeler ve bolluk gezegeni Şanslı Jüpiter, kısa süre önce burcunuza yeniden girdi ve güneş yedinci evinizdeki ateşli Mars’a gökyüzüne bakacak. Müzakereler, anlaşmalar ve herhangi bir ortak girişim veya işbirliğinin oluşturulması için mükemmel bir gün. İkiniz çok büyük planlar yapabilecek, yolunuza çıkan her şeyin üstesinden gelebilecek ve muhtemelen bir ekip olarak başarılı olabileceksiniz. Halihazırda mevcut bir profesyonel sendikadaysanız, bugün önümüzdeki iki yıl içinde ele almak istediğiniz planları tartışmak için mükemmel bir fırsat.


Balık Burcu
29 Temmuz 2021 Perşembe Balık Burcu Yorumları

Balık, heyecan verici bir şanslı atılım senin için hemen köşede olabilir. Kudretli Mars, güneş enerjisiyle ilgili altıncı ev projeleriniz ve sorumluluklarınız arasında cızırdayarak, sizi işte son derece meşgul ediyor. Bugün, güneş on ikinci evinizdeki mucizeler gezegeni Jüpiter’e gökyüzünden bakarken, muhtemelen işinizin öne çıktığına inanan birinden yardım alacaksınız. Sürpriz bir iltifat, inceleme veya hayırsever, işinizde ne kadar başarılı olduğunuzu gösterecektir. Bu, önceki sıkı çalışmanız için sizi ödüllendirmek için yönetiminizden bir zam veya ikramiye getirebilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.