Günlük İş Burç Yorumları 26 Temmuz 2021

26 Temmuz Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 26 Temmuz Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
26 Temmuz 2021 Pazartesi Koç Burcu Yorumları

Jüpiter, haftalardır güneş on ikinci mahremiyet eviniz Koç’ta yörüngede dönüyor. Yakında Kova’ya döneceği için onun enerjisini sadece birkaç gün burada deneyimlemeye devam edeceksiniz. Muhtemelen, profesyonel yaşamınızda takip etmek istediğiniz fikirleri ve planları geliştirmeye, geliştirmeye odaklandınız. Önümüzdeki on yılda en büyük hedeflerinize nasıl ulaşabileceğinizi hayal etmek için bugün Jüpiter’in enerjisini kullanın. Bugün perde arkasındaki projeler üzerinde çalışmaya başlarsanız, topu attığınızda büyük olasılıkla bunlarla ilgili bazı önemli zaferler göreceksiniz.


Boğa Burcu
26 Temmuz 2021 Pazartesi Boğa Burcu Yorumları

Hayırsever Jüpiter, son haftalarda size özel olarak hizalandı, Boğa! O, arzular ve uzun vadeli hedeflerle ilgili güneş on birinci evinizde tünemişken, bazı önemli kilometre taşları ile ilgili kapıların açılmaya başladığını muhtemelen görmüşsünüzdür. Ancak Jüpiter, yılın geri kalanında farklı bir sektöre dönmek için yakında vites değiştirecek. Bu nedenle, onun gücünü bugün kullanmak son derece önemlidir. Profesyonel ağınızı yüz yüze ve çevrimiçi olarak genişletmenin yollarını düşünün, önümüzdeki yıllarda sizi hedeflerinize ulaştırabilecek güçlü ve saygın insanlarla doldurun. Zaman esastır.


İkizler Burcu
26 Temmuz 2021 Pazartesi İkizler Burcu Yorumları

Görkemli Jüpiter, Güneş’in onuncu başarı evinizde haftalardır havai fişekler patlatıyor, İkizler. Ancak yakında bu sektörden ışığını başka bir yere yaymak için ayrılacaktır. Bu sadece 2022’de hayatınızın nasıl görüneceğinin bir ön izlemesidir. Zamanın özünde, önemli toplantılara katılmanız, saha ve sunumlarınızı göndermeniz ve topu almak için güçlü hamleler yapmanız son derece önemlidir. yuvarlamak. Jüpiter, adınızı yükseltmek ve sizi altın yağmuruna tutmak için can atıyor, ancak bu enerjiyi stratejik olarak nasıl kullanacağınız size kalmış.


Yengeç Burcu
26 Temmuz 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Yorumları

Jüpiter, Yengeç burcunuzda yüceldiği için çok özel bir bağlantınız var. Bu, onun enerjilerini nasıl kullanacağınızı ve onları büyük ölçüde nasıl kullanacağınızı bildiğiniz anlamına gelir. Son haftalarda Jüpiter, sizi yeni yönlere itmeye ve zihninizi açmaya hevesli olarak, solar dokuzuncu genişleme evinizde ikamet etmeye başladı. Bu, 2022’de hayatınızın nasıl görüneceğinin sadece bir önizlemesi. Kariyeriniz için bilginizi genişletmek için okula geri dönmeyi veya akreditasyon almayı düşünüyorsanız, bu başlamak için hayırlı bir gün. Ayrıca, medya, televizyon, tanıtım veya yayıncılıkla bağınız varsa, en büyük sunumlarınızı hemen gönderin. Son olarak, uluslararası seyahatten yararlanıyorsanız veya küresel işlerle uğraşıyorsanız, 2022 için planlarınızı yapın, ancak bugün tartışmalara başlayın.


Aslan Burcu
26 Temmuz 2021 Pazartesi Aslan Burcu Yorumları

Powerhouse Jüpiter, şans ve servet gezegenidir, Leo. Şu anda, servet ve iş başarısı için fırsatlar getirerek, paylaşılan varlıklardan oluşan güneş sekizinci evinizde ikamet ediyor. Şirketinizin çıkarlarını sürdürmek için bir krediye, risk sermayesine, melek yatırımına veya fazladan bir kredi limitine ihtiyacınız varsa, süreci bugün başlatmak için yola çıkın. Jüpiter refahınızı artırmaya odaklandığı için bu enerjiyi boşa harcamayın. Şimdi başladığınız şeyler muhtemelen gelecek yıl tam olarak gelecek. Ancak o zaman işlerin meyvelerini verdiğini görmek için şimdi harekete geçmek son derece önemlidir.


Başak Burcu
26 Temmuz 2021 Pazartesi Başak Burcu Yorumları

Jüpiter’in güneş etrafında dönmesi yaklaşık on iki yıl sürer, Başak. Bu, hayatınızın her alanında yaklaşık bir yıl geçirdiği anlamına gelir – sizi güzel, bol fırsatlara açar. Şu anda ve son haftalarda, güneş iş ilişkileriyle ilgili yedinci evinizde gezindi. Harika bir profesyonel anlaşma, iş birliği veya müzakere konusunda anlaşmaya varmış olabilirsiniz. Bu, gelişmenize ve başarınızı artırmanıza yardımcı olacaktır. İş arkadaşlarınızla uzun vadeli planlar yapmak için bugün kullanın. 2022’nin nasıl görünmesini istediğinizi planlayın. Bu, önünüzdeki fırsatlara hazırlanmanıza yardımcı olacaktır.


Terazi Burcu
26 Temmuz 2021 Pazartesi Terazi Burcu Yorumları

Son haftalarda muazzam kozmik destek deneyimlediniz, Terazi. Büyük servet, genişleme ve büyüme gezegeni Jüpiter, güneş enerjisi altıncı istihdam evinize enerji veriyor. Yakında hayatınızın diğer alanlarına ışık tutmak için bu sektörden ayrılacak – bu nedenle, kariyer planlarınızı ilerletmek için bugün gücünü kullanmak son derece önemlidir. Daha iyi bir iş arıyorsanız, bugün arayın ve mümkün olan her yere başvurun. Bunun yerine mevcut işvereninizden memnunsanız, daha fazla projeyi nasıl üstlenmek istediğiniz konusunda patronunuz veya yöneticinizle bağlantı kurun. Bu, başarı ve daha büyük promosyonlar için sizi hazırlamalarına yardımcı olacaktır.


Akrep Burcu
26 Temmuz 2021 Pazartesi Akrep Burcu Yorumları

Kudretli Jüpiter, yaratıcılık ve ifadenin güneş beşinci evinizde, Akrep’te ikamet etmekte olduğu için şimdi enerji ile nabzı atıyor. Ancak, yakında dikkatini başka bir yere kaydırmak için bu sektörü terk edecek. Bu nedenle, ekstra avantajı kaybetmeden önce, onun enerjilerinden bugün yararlanmanız hayati önem taşımaktadır. Yaratıcı veya sanatsal bir alanda çalışıyorsanız, bugün kendinizi ilham almaya ve profesyonel yaşamınıza uygulayabileceğiniz fikirleri indirmeye zaman ayırın. İlham perisi sizinle doğrudan konuşuyor, bu yüzden onu görmezden gelmeyin.


Yay Burcu
26 Temmuz 2021 Pazartesi Yay Burcu Yorumları

Hükümdarınız Jüpiter en çok sizi tercih ediyor, Yay. Bu, nereye giderse gitsin, aklında en iyi niyetleri taşıdığı anlamına gelir. Şimdi, o sizin güneş enerjisiyle çalışan dördüncü evinizden geçerken, ev ofisinizi değiştirmeyi, hatta kendinize ait bir dükkan açmak için gayrimenkul satın almayı düşünmüş olabilirsiniz. Şans eseri ev geliştirme, inşaat veya emlak sektöründe çalışıyorsanız, işiniz son haftalarda büyük olasılıkla gelişti. Geçen ay içinde yankı uyandıran tüm temalar, 2022’de hayatınızın nereye gittiğinin sadece bir önizlemesidir. Masanızı veya ofisinizi daha rahat hale getirmek istiyorsanız, mükemmel dekoru, mumları bulmak için bugün kullanın. veya gösterilecek ilham verici mantralar.


Oğlak Burcu
26 Temmuz 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Yorumları

Büyük Yararlımız Jüpiter, son haftalarda şansını solar üçüncü iletişim evinize getiriyor, Oğlak. Bu, onun zihninizi ve fikirlerinizi büyüklük için düzeltme fırsatına sahip olduğunuz anlamına gelir. Ancak çok yakında başka bir yere seyahat edecek ve diğer alanlarda büyümenize yardımcı olacak. Önemli bir yazı, konuşma, reklam, sosyal medya veya markalaşma çabasının ortasındaysanız, bugün onunla meşgul olun. Fırlatmaya ayarlanmışsa, Jüpiter’in rüzgarı kanatlarınızın altında olacak ve başarılı bir şekilde uçmasına yardımcı olacaksınız. Ancak daha fazla ertelerseniz maksimum fayda için 2022’ye kadar beklemeniz gerekebilir.


Kova Burcu
26 Temmuz 2021 Pazartesi Kova Burcu Yorumları

Altın yağmurları üzerinize yağmaya başlamış olabilir, Kova. Mayıs ortasından bu yana Jüpiter, güneş enerjisiyle ilgili ikinci mali evinizde ağırlığını verdi. Ancak, birkaç gün içinde, enerjisini farklı bir sektöre taşımak için bu bölgeden ayrılacak ve ticari işlerinizle ilgili genişlemesini ortadan kaldıracaktır. Bu olmadan önce, işletme gelir ve giderlerinizi kontrol altına almak için elinizden gelen her şeyi yapmalısınız. Bugün, daha iyi maaşlı bir iş aramaya başlayın ve gerekirse başvurun. Serbest çalışıyorsanız, oranlarınızı yükseltmeyi veya daha fazla müşteriyle ilişki kurmayı düşünün. Jüpiter zenginliği yönetir – yani şimdi vurursanız, para yuvarlanmaya devam edebilir.


Balık Burcu
26 Temmuz 2021 Pazartesi Balık Burcu Yorumları

Mayıs ayının ortasından beri, eş yöneticiniz ve şans gezegeniniz Jüpiter’in, burcunuz Balık’ın ilk derecelerinde yörüngede dönmesinin keyfini çıkarma fırsatınız oldu. Bu, sizi yeni projelere başlamaya, heyecan verici iş girişimleri başlatmaya ve gelecek on yılda profesyonel yaşamınızın nasıl görünmesini istediğinize karar vermeye teşvik etti. Birkaç gün içinde Jüpiter, enerjisini başka bir yere getirmek için burcunuzdan ayrılacak. Bu nedenle, bugün gücünü kullanarak kendinizi kanıtlamak ve üzerinde çalıştığınız en önemli kariyer planlarına geçmek için hayati önem taşımaktadır. 2022’de onun enerjisini bir kez daha alırken, 2021’in kalan yarısında bir gelişme ve dinlenme dönemi yaşayabilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.