Günlük İş Burç Yorumları 20 Temmuz 2021

20 Temmuz Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Salı günü için 20 Temmuz Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
20 Temmuz 2021 Salı Koç Burcu Yorumları

Bugün aniden ortaya çıkan harika bir para kazanma fırsatınız olabilir, Koç. İş gezegeni Merkür, güneş enerjisi ikinci finans evinizde elektrikli Uranüs ile altmışlık açıyla bağlantı kurarken, doğru zamanda doğru yerde olabilirsiniz! Bu, bunun yerine, bir içgörü flaşı, vizyoner bir indirme veya zihninizi ateşe veren parlak bir konuşma şeklinde gelebilir. Uranüs’ün son yıllarda mali durumunuza çok fazla aktivite eklemesiyle, kutunun dışında düşünmek ve size zenginlik getirmek için altın dokunuşa sahip olabilirsiniz.


Boğa Burcu
20 Temmuz 2021 Salı Boğa Burcu Yorumları

Bugünün astrolojisi seni merkeze koyuyor, Boğa. 2018’den beri elektrikli Uranüs, yaşamınızda her yönden devrim yaratıyor – özellikle profesyonel olarak. Hayatınızı heyecan verici yeni yönlere yönlendirdiniz ve muhtemelen kariyerinizin daha tatmin edici bir versiyonuna başlamak için kendinizi yeniden yarattınız. Bugün, Merkür üçüncü güneş iletişim evinizden geçerken, işletmenizin reklamını veya sosyal medyasını cesur yeni bir yöne genişletme fırsatınız olabilir. Bu, pozunuzu çatıdan çekebilir! Bir şans verin, fikirlerinizle oynayın ve mesajlaşmanızın viral olma şansı olduğunu izleyin.


İkizler Burcu
20 Temmuz 2021 Salı İkizler Burcu Yorumları

İkizler, bugün bir hareketlilik dalgasına hazır olun. Yöneticiniz Merkür, Uranüs nedeniyle aşırı yüklendiğinde, nasıl daha fazla para kazanacağınız konusunda çığır açan bir fikriniz olacak. Bu, psişik bir vahiy, sezgisel bir önsezi ve hatta bir rüya şeklinde gelebilir! Uranüs, 2018’den beri bilinçaltı aleminizi – güneş on ikinci evinizi – ziyaret ediyor. Radarınızın altında filizlenen vizyoner fikirler ve onunla Merkür arasındaki altmışlık ile, “eureka”nıza sahip olabilirsiniz. an. Hemen hiçbir şey gelmiyorsa, bütçenizi ve banka hesap özetlerinizi kontrol edin ve ileriye dönük mali planınızı nasıl en üst düzeye çıkaracağınız konusunda bir fikriniz olduğu için izleyin.


Yengeç Burcu
20 Temmuz 2021 Salı Yengeç Burcu Yorumları

Bugünün astrolojisi, profesyonel hayallerinizden birini gerçekleştirebilir, Yengeç. İletişim gezegeni Merkür, burcunuzun yörüngesinde dönmeye devam ederken ve güneş enerjisi on birinci evinizde altmışlık açıyla elektrikli Uranüs’e uzanıyorsa, ağınızdaki biri size canlandırıcı haberler getirebilir. Şu anda ağınızdaki kişilere ulaşın ve uzun vadeli profesyonel planlarınızı tartışın. Birisi, ihtiyacınız olan hayati tanıtım, bağlantı veya desteği hiç yoktan sağlayabilir! Utangaç olmayın – yüksek hedefleyin ve kozmos sizi ödüllendirebilir. Zekanızı, zekanızı gösterin ve dünyayı şaşırtın.


Aslan Burcu
20 Temmuz 2021 Salı Aslan Burcu Yorumları

Bugün senin için büyük bir profesyonel gün, Leo. 2018’den beri, elektrikli Uranüs, güneşteki onuncu başarı evinizi gezerek kariyerinizde yolunuzu değiştirmenize yardımcı oldu. Tamamen yeni bir yöne fırlıyorken veya kariyerinizin yeni zirvelere çıktığını görüyorken, son zamanlardaki profesyonel planlarınızın anahtarı tamamen yeniden icat etmekle ilgili. Bugün, bilinçaltınızın güneş enerjisiyle ilgili on ikinci evinde yörüngede dönen Merkür ile, birdenbire size gelen ve sizi zirveye taşıyabilecek vizyoner bir fikriniz olabilir! Bunun yerine, bu, gizlice köşenizde sizi neşelendiren biri olarak tezahür edebilir. Heyecan verici haberlerin ortaya çıktığını ve şimşek gibi çatırdadığını izleyin.


Başak Burcu
20 Temmuz 2021 Salı Başak Burcu Yorumları

Merkür bugün size başarıda çift dip yapıyor, Başak. Bizim kozmik habercimiz, güneş ağınızın ve toplulukların onbirinci evini dolaşarak, güneş dokuzuncu genişleme evinizde bulunan elektrikli Uranüs ile bir sekstilde bağlantı kurar. Profesyonel alanınızdaki biri, profesyonel yaşamınızı yepyeni yönlere açan bir giriş sağlamak için bugün adım atabilir. Bu, uluslararası bir iş fırsatı, bir tanıtım zaferi veya hatta profesyonel seyahat için bir şans şeklinde olabilir. Yükselmeye hazırsın Başak, bu yüzden teklif edilirken şansın üzerine atla. Macerayı seçtiğiniz için mutlu olacaksınız.


Terazi Burcu
20 Temmuz 2021 Salı Terazi Burcu Yorumları

Evren seni destekliyor Terazi. Güneşin onuncu başarı evinizde konuşlanmış ve güneş varlıklarla ilgili sekizinci evinizdeki elektrikli Uranüs’e altmışlık açıyla bağlanan Merkür ile, birinin profesyonel yükselişinizi desteklemek için adım attığını görebilirsiniz. Bu, burs, risk sermayesi, melek yatırımı veya destek şeklinde görünebilir. Bunun yerine, son yıllarda büyük başarılar elde ettiyseniz ve komisyonlarda çalışıyorsanız, yeni bir zafer, birdenbire ortaya çıkan kazançlı bir telif kontrolünü tetikleyebilir. Heyecan verici haberler ruhunuza ve zihninize enerji verecek. Coşkuyu daha fazla ivmeye kanalize edin.


Akrep Burcu
20 Temmuz 2021 Salı Akrep Burcu Yorumları

Uranüs, 2018’den beri profesyonel ilişkilerinizi sarsıyor, Akrep. Bir yandan, iş arkadaşlarınızın daha devrimci ya da kaotik olduğunu fark etmiş olabilirsiniz. Zayıf sendikalar büyük olasılıkla tamamen sarsıldı veya sona erdi, yenileri ise sizi büyük olasılıkla vahşi, heyecan verici yeni yönlere yönlendirdi. Bugün, güneş yedinci evinizdeki Uranüs, güneş dokuzuncu genişleme evinizdeki Merkür ile altmışlık açıda bağlantı kurarken, bir iş ortağı sizi uluslararası bir yöne fırlatan bir giriş sağlayabilir. Bir dergi, televizyon segmenti veya gazetede ilk çıkış yapmanıza yardımcı olmak için birinin devreye girmesiyle tanıtım da şu anda tercih edilmektedir.


Yay Burcu
20 Temmuz 2021 Salı Yay Burcu Yorumları

Uranüs, 2018’den beri, Yay burcundaki güneş altıncı istihdam evinizi dönüştürüyor. Bu, muhtemelen günlük işinizde daha fazla özgürlük ve ifade istemenize ve daha heyecan verici projeler üstlenmenize neden oldu. İş hayatınızda devrim yapmak istiyorsunuz ve bunu 2026’ya kadar devam ettireceksiniz. Bugün bu devrim niteliğindeki gezegen Merkür ile bağlantı kuracak. Yeni yönlere nasıl gideceğinize ve yeni fikirleri nasıl birleştireceğinize dair ani ve çığır açan fikirleriniz olduğu için, iş temposu bugün hızlı ve canlandırıcı olacak. Bu düşüncelerinizi iş arkadaşlarınızla ve hayati geri bildirim sağlayacak diğer insanlarla paylaşmaya hazır olacaksınız. Katılın, dinleyin ve öğrenin.


Oğlak Burcu
20 Temmuz 2021 Salı Oğlak Burcu Yorumları

Yaratıcı fikirleriniz bugün çok iyi karşılanacak, Oğlak. Güneş enerjili beşinci sanat ve ifade evinizde ikamet eden Elektrikli Uranüs, 2018’den beri bilgiyi işleme ve dünyaya tanıtma şeklinizi geliştiriyor. güneş yedinci eviniz, bu planları yaptığınız herkes üzerinde muazzam bir etki yaratabilirsiniz. Profesyonel sunumlarınızda biraz eksantrik olmaktan korkmayın, çünkü insanlar sizi eğlendirecek ve merak edecek.


Kova Burcu
20 Temmuz 2021 Salı Kova Burcu Yorumları

Yönetici gezegeniniz Uranüs ne zaman başka bir gök cismi ile sohbete girişse, iki kat etkilenirsiniz, Kova. Uranüs, ani içgörü parlamaları, atılımlar getirme ve kendi yolunuza göre konuşmayı teşvik etme becerisine sahiptir. Bugün, güneş enerjisi altıncı istihdam evinizdeki iletişimsel Merkür ile altmışlık açıyla bağlantı kurarken, iş yerinde harika haberlerin yoktan var olmasını bekleyin. İş arkadaşlarınızla sosyalleşmek, gününüzü sürdürürken özellikle canlı, hatta belki de esprili olacaktır. Profesyonel programınıza entegre etmek istediğiniz benzersiz fikirleri değerlendirin ve bunları meslektaşlarınızla tartışın. Size değerli geri bildirimler getirecekler ve ileriye dönük bu fikirleri destekleyebilirler.


Balık Burcu
20 Temmuz 2021 Salı Balık Burcu Yorumları

Elektrikli Uranüs, 2018’den beri dünyayla iletişim kurma şeklinizde devrim yaratıyor, Balık. Güneş üçüncü iletişim evinizdeki dönüştürücü turunu sürdürürken, 2026’ya kadar bunu yapmaya devam edecek. Bugün, güneş beşinci evinizdeki Merkür ile muhteşem bir altmışlık açıyla bağlantı kurarken, iş planlarınıza entegre edebileceğiniz çığır açan yaratıcı bir fikriniz olabilir. Bu gezegensel etkileşim yıldırım gibi çarpabilir. Bu yeni indirme sizi ateşe verebilir ve sizi büyük bir heyecanla doldurabilir, bu yüzden iş arkadaşlarınızla ve akranlarınızla bu konuda konuştuğunuzdan emin olun.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.