Günlük İş Burç Yorumları 16 Temmuz 2021

16 Temmuz Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 16 Temmuz Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
16 Temmuz 2021 Cuma Koç Burcu Yorumları

Ay bugün Terazi burcuna giriyor, Koç. Gece tanrıçamız sizden gökyüzünde dönerken, iş ortaklığı meseleleri büyük bir odak noktası haline gelebilir. Sorunlarınızı diplomasi ile çözmek için Luna’nın enerjisini kullanın ve herhangi bir müzakerenin seçeneklerini tartın. Ayın bu konumu birlik, ekip çalışması ve işbirliğini teşvik ederken, “kendinizi iyi hissetmeniz” sizin için son derece önemli olacaktır. Bu zamanda iş meselelerinize zarafetle yaklaşın ve herkesi seçtiğiniz sonuçlara yönlendirmeyi daha kolay bulacaksınız, Koç.


Boğa Burcu
16 Temmuz 2021 Cuma Boğa Burcu Yorumları

Ay bugün burç değiştirecek, Boğa. Güneş enerjisi altıncı üretkenlik evinize girmek için güneş enerjisi beşinci evinizi geride bırakmasıyla birlikte, eğilip işe başlama konusunda bir avantaj hissedeceksiniz. Ayrıca, Terazi’de olması, ileriye dönük iş konularında düzen oluşturmaya odaklanabileceğiniz anlamına gelir. Duygularınızı bir kenara bırakın ve meselelere diplomatik, mantıklı bir bakış açısıyla yaklaşın. Ekip çalışması ve iş arkadaşlarınızla işbirliği bu zamanda çok iyi gidecek, bu yüzden bunu bir öncelik haline getirin. Zarif bir havayla, meseleleri en iyi olduğunu düşündüğünüz yere kolayca yönlendirebileceksiniz.


İkizler Burcu
16 Temmuz 2021 Cuma İkizler Burcu Yorumları

Ay bugün gökyüzünde hareket ediyor, İkizler. Bir hava burcu olan Terazi’ye girerken, iş ilişkilerini lehinize çevirmek için böyle bir fırsatınız var. Takım çalışması, işbirliği ve tartışma bu zamanda son derece iyi gidecek. Sorunlar ortaya çıktıkça diplomatik çözümler bulmak için ünlü zekanızı kullanın ve birlikte çalışarak her şeyin sorunsuz ilerleyebileceğini unutmayın. Tekneyi işte sallamak için hiçbir dürtünüz olmayacak ve her şeyden önce barış ve uyumu tercih edeceksiniz. Ancak Terazi karar vermekte zorlanan bir burç olabileceğinden, ilerlemeden önce tüm seçenekleri tartın.


Yengeç Burcu
16 Temmuz 2021 Cuma Yengeç Burcu Yorumları

Yöneticiniz Ay, bugün Terazi burcuna geçiyor, Yengeç. Huzurlu ve uyumlu bir çalışma ortamını özleyeceksiniz. Ayrıca, durumun her iki tarafına da bakarak ve seçeneklerinizi tartarak ortaya çıkan her şeyin kolayca çözülebileceğini hissedeceksiniz. Yine de, etkili iş planları ve kararlar bulma hevesine rağmen, karar vermenin daha zor olduğunu hissedebilirsiniz. Şu anda her şeyden önce diplomasiyi kullanın. Birinin fikrinden korkuyorsanız, cevapları bulmak için doğrudan iletişim kurun. Takım çalışması, işbirliği ve işbirliği, bugün son teslim tarihlerinize ulaşmada sizi çok ileri götürecek, Yengeç.


Aslan Burcu
16 Temmuz 2021 Cuma Aslan Burcu Yorumları

Ay bir köşeyi dönüyor ve bugün solar üçüncü iletişim evinize giriyor, Leo. Bu, farklı sonuçları tartarken size bir zihinsel aktivite dalgası getirecektir. Bir durumun her yönüne bakarken, tamamen tereddüt etmemeniz gerektiğini bilin. İletişimle ilgili bir çalışma için doğru işbirlikçiyi, ortağı veya takım arkadaşını bulmaya ihtiyacınız varsa, şimdi onlarla uyum sağlamak için daha kolay zamanınız olacak. Bağlantı ve etkileşim sanatınız bugün artacak ve size uygun gördüğünüz şekilde liderlik etme avantajı sağlayacak. Ay çok tatlı bir yerdeyken, karşılaştığınız her türlü muhalefetin kolayca uçup gittiğini göreceksiniz.


Başak Burcu
16 Temmuz 2021 Cuma Başak Burcu Yorumları

Ay, finansla ilgili ikinci eviniz Başak’a girmek için bugün burcunuzdan ayrılacak. Ay, yaklaşık iki günde bir burçları değiştirir ve nereye giderse gitsin, odakta hafif bir kayma olur. Sizin için, gelirinizin ve bütçenizin nasıl çoğaldığına duygusal olarak yatırım yaptığınızı göreceksiniz. Daha fazla iş kurmak istiyorsanız ve serbest çalışıyorsanız, hedeflerinizde size yardımcı olabilecek başka biriyle nasıl ortak olabileceğinizi düşünün. Ürün veya hizmet satmak, tek başınıza uğraşırken çok zor olabilir. Birlikte çalışacak birini bulun. Birbirinizi güçlendirin ve hedeflerinize doğru çok daha ileri gideceksiniz.


Terazi Burcu
16 Temmuz 2021 Cuma Terazi Burcu Yorumları

Ay bugün senin burcuna geçecek, Terazi. Bu, sizi duygularınızla biraz daha uyumlu hale getirebilir ve bu da sizi profesyonel koşuşturmanızdan uzaklaştırabilir. Bununla birlikte, kendinizi temelli tutmak için, mantıksal özünüze daha fazla odaklanmak için duygularınızı bir kenara bırakmayı düşünün. Planlarınızı stratejik bir bakış açısıyla değerlendirin ve işinizin artılarını ve eksilerini tartın. Ekip çalışmasına veya işbirliğine ihtiyacınız varsa, liderliği üstlenirseniz bu daha kolay gelebilir. Her zaman yaptığın gibi, kararları diplomatik olarak yönlendir. Ancak, kendinizi sorgulama döngüsüne kapılmayın, aksi takdirde hiçbir şey yapılmayacaktır.


Akrep Burcu
16 Temmuz 2021 Cuma Akrep Burcu Yorumları

Ay bugün solar on ikinci evinize giriyor, Akrep. Şu anda dünyaya veya iş planlarınıza bağlı hissetmeyebilirsiniz, ancak sorun değil. Mümkünse fişini çekmek veya uyumak için biraz zaman ayırın. Bir sonraki büyük çabalarınızı başlatmaya hazırlanırken bu sizi şarj edecek. Hayatın hızı bugün biraz daha yavaş gelse de, bu enerjiyi projelerin nasıl ele alınacağına dair beyin fırtınası yapmak için kullanabilirsiniz. Gitmek istediğiniz yere ulaşmanıza yardımcı olabilecek belirli ortaklıklar veya işbirlikleri olup olmadığını düşünün. Başınıza gelenler üzerine meditasyon yapın ve gezegenlerin değiştiği önümüzdeki günlerde harekete geçin.


Yay Burcu
16 Temmuz 2021 Cuma Yay Burcu Yorumları

Aklınız bugün en önemli özlemleriniz etrafında dönüyor olacak, Yay. Güzel ay solar on birinci evinize girerken, geçen ay bu hırslara doğru nasıl ilerlediğinizi tartışıyor olacaksınız. Şimdi kişisel ve profesyonel ağınızla yeniden bağlantı kurmak için harika bir zaman dilimi. Check-in yaparak, nihai iş planlarınıza doğru bir adım daha atma fırsatınız olabilir. Bir tanıdık ya da temas, size de yardımcı olabilecek bir başarı elde etmiş olabilir. Önümüzdeki ay daha da yüksek bir lansman için birbirinize nasıl yardımcı olabileceğinizi tartışın. Bu bağlantı size enerji verecek ve daha büyük bir topluluğun parçası olduğunuzu hissetmenize yardımcı olacaktır.


Oğlak Burcu
16 Temmuz 2021 Cuma Oğlak Burcu Yorumları

Ay bugün Terazi burcuna geçiyor, Oğlak. Gecedeki güzel fenerimiz daha parlak olmaya devam ederken, dikkatini güneş enerjisinin onuncu hırs evinize çekecek. O bunu yaparken, bugün bazı büyük hamleler yapmak için fazladan bir fırsatınız olduğunu göreceksiniz. VIP’ler, patronlar veya işe alım yöneticileriyle tanışın ve onlara diğerlerinden nasıl bir adım önde olduğunuzu gösterin. Artık profesyonel bakış açınıza her zamankinden daha fazla yatırım yaptığınızı hissedeceksiniz. Planlarınızı değerlendirin ve mümkün olduğunda başkalarına nasıl yetki verebileceğinizi düşünün. Bir başkasıyla işbirliği yapacak durumdaysanız, projeniz başarıyla tamamlanacak ve parlamanıza yardımcı olacaktır.


Kova Burcu
16 Temmuz 2021 Cuma Kova Burcu Yorumları

Ay bugün bir hava burcuna geçerken, kendinizi daha geniş ve canlı hissedeceksiniz, Kova. Ay Terazi’deyken, artık herhangi bir çatışmayı veya zor durumu yumuşatma yeteneğinizi etkinleştirecek. Profesyonel çıktınızı kendi kendinize incelemek için bir dakikanızı ayırın ve sizi daha fazla başarıya taşıyacak başka biriyle işbirliği yapıp yapamayacağınızı değerlendirin. Şimdi ulaşarak veya buluşarak, muhtemelen dizginleri ele alma ve bir ekip oluşturma şansınız olacak. Size iltifat eden, belki de farklı becerilere sahip veya benzersiz bir bakış açısına sahip birilerini bulun. Yaptığına sevineceksin.


Balık Burcu
16 Temmuz 2021 Cuma Balık Burcu Yorumları

Ay Terazi’ye girerken kendinizi biraz daha mantıklı ve daha az duygusal hissedeceksiniz, Balık. Burada, işle ilgili sorunları veya yüzleşmeleri ele alırken gerçekçi bir yaklaşımı tercih edecektir. Profesyonel çatışmalarla sık sık karşı karşıya gelmeseniz de, birinin demlendiğini hissederseniz, bu zamanda diplomasi, zarafet ve incelikle düzeltebileceksiniz. Çalışma ortamınızda huzuru arayın ve belirsizliği beslemek yerine çözümler sunun. Terazi burcundaki ay, nasıl ilerleyeceğinizi düşünmeden planlamak yerine sizi beklemeye ve tereddüt etmeye teşvik edebilirken, içsel gücünüz, gün size ne getirirse getirsin, yönünüzü bulmanıza yardımcı olacaktır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.