Günlük İş Burç Yorumları 15 Temmuz 2021

15 Temmuz Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 15 Temmuz Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
15 Temmuz 2021 Perşembe Koç Burcu Yorumları

Koç, hedeflerinize ulaşmak bugün sizin için büyük önem taşıyor. Başarıya giden yolunuz, muzaffer olmak için gerekenlere sahip olduğunuza dair içsel inancınız tarafından yönlendirilir. Yengeç burcundaki güneş, Balık burcundaki sulu Neptün ile üçgen açı yaptığında, evrenden aldığınız içsel mesajları, hedeflerinize doğru nasıl ilerlediğiniz hakkında düşünün. Şimdi başkalarıyla bağlantı kurun (hatta belki yardım isteyin) ve bu yumuşak dokunuşun sizin için harikalar yarattığını göreceksiniz. Gruplarla bağlantı kurmak da bugün oldukça iyi gidecek, bu yüzden bu enerjiyi ağınızı genişletmek için kullanmayı unutmayın. Çalışmanız daha büyük bir resmin parçası.


Boğa Burcu
15 Temmuz 2021 Perşembe Boğa Burcu Yorumları

Nihai profesyonel hedeflerinizi, emellerinizi ve hayallerinizi değerlendirmenin zamanı geldi, Boğa. Mevcut profesyonel hayatınız sizi tatmin ediyor mu? Gerçeği değerlendirmek için ruhunuzun derinliklerine inin. Güneş tatlı Neptün ile üçgen açı yaptığından, bugün gerçek hedeflerinizi ortaya koymak son derece önemli olacak. Hem solar üçüncü hem de onbirinci evleriniz aktif haldeyken, şimdi, sizi yolculuğunuz boyunca daha ileriye taşıyabilecek, tanıdığınız birinin olup olmadığını görmek için bağlantılarınıza ulaşmak için harika bir zaman olacaktır. Size ihtiyacınız olan topluluğu getirebilecek profesyonel bir birliğe katılmayı düşünün. Bugün kaydolmak veya bir iş etkinliğine katılmak, her şey sizin lehinize olacak.


İkizler Burcu
15 Temmuz 2021 Perşembe İkizler Burcu Yorumları

İkizler, emellerinize doğru büyük ilerleme kaydetmek için bugünün kozmik enerjisini kullanın. Güneş ikinci para evinizdeki güneş, güneş enerjisi onuncu evinizdeki Neptün ile bağlantı kurarken, daha fazla gelir ve başarının hemen köşede olduğunu görebilirsiniz. Bununla birlikte, bunun tezahür etme şekli, değerinizi kanıtlamak için daha yumuşak bir yaklaşım benimsemenizdir. Bu incelik ve zarafet şimdi bu gezegenlerin her ikisi de su burcundayken ödüllendirilecek. Yaratıcı veya sanatsal yeteneklere sahipseniz ve bunları profesyonel olarak uyguluyorsanız, adınızı aydınlatacak yeni bir projeye başlayabileceğiniz için bugün bunlardan yararlandığınızdan emin olun.


Yengeç Burcu
15 Temmuz 2021 Perşembe Yengeç Burcu Yorumları

Güneşi burcunuzda tutmak güçlü bir hediyedir, Yengeç. Doğum günü sezonunda, herkesi gölgede bırakma avantajına sahipsiniz. Gölgelerde arkanıza yaslanmayın – harekete geçin! İlk güneş evinizdeki güneş, güneş enerjisi dokuzuncu evinizdeki görkemli Neptün ile bağlantı kurarken, şimdi gerçek profesyonel umutlarınız ve hayallerinizle temasa geçme zamanı. Kutunun dışında düşünmek, istediğinizi elde etmenize yardımcı olacaktır. Stratejilerinizi ve kime bağlı olduğunuzu değerlendirin; bu, ilerlemenize yardımcı olabilir. Güneş ışığı size enerji, Neptün ise sempati getireceğinden, şimdi bir iyilik istemek özellikle iyi gidecek.


Aslan Burcu
15 Temmuz 2021 Perşembe Aslan Burcu Yorumları

En büyük kariyer umutlarını ve hayallerini düşün Leo. Bugünün astrolojisinde Yengeç burcundaki güneş ile Balık burcundaki Neptün üçlü açı arasındaki bağlantıyı vurgulayarak, su burcu enerjisi kozmosa aşılanacak. Profesyonel gelişiminizde nerede olduğunuzu ve neyin işe yarayıp neyin yaramadığını değerlendirmek için bir adım geri atın. Başarınıza olan güçlü bir inanç sizi kesinlikle ona doğru fırlatabilirken, kendinize neden çıktığınız yolda olduğunuzu sormalısınız. Hedeflerinizi ruhunuzun ihtiyaçlarına göre yeniden ayarlamak için bugün kullanın. Bu, hayattaki nihai amacınızla daha uyumlu hissetmenize yardımcı olacaktır.


Başak Burcu
15 Temmuz 2021 Perşembe Başak Burcu Yorumları

Tüm burçlar arasında bugün en görkemli olanı Başak olarak görebilirsiniz. Güneş enerjisi on birinci evinizdeki güneş, güneş enerjisi yedinci evinizdeki Neptün ile üçgen açı oluşturur. Bu, bir iş ortağının, acentenin veya ortağın en büyük profesyonel umutlarınızdan veya hayallerinizden birini gerçekleştirmeniz için size kapıyı açabileceği anlamına gelir. Ancak, siz konuşmazsanız insanlar size yardım edemezler, bu yüzden bugün bunu duyarlı ve şefkatli bir şekilde yaparsanız, onay çok kolay gelebilir. Tüm iş konularında büyük bir incelikle tanınıyorsunuz, ancak çoğu zaman kendi hedefleriniz ve ihtiyaçlarınız hakkında konuşmuyorsunuz. Geri durma.


Terazi Burcu
15 Temmuz 2021 Perşembe Terazi Burcu Yorumları

Kozmos bugün büyüklüğe giden yolunuzu açıyor, Terazi. Kariyer başarınızın güneşi onuncu evinizdeki güneş ile, hırslarınıza büyük bir odak noktası getirirken, o, gökyüzünde Neptün’e ulaşacak, şimdi güneş altıncı üretkenlik evinizde parıldamaktadır. Bu iki profesyonel sektörü birbirine bağlamak bir nimettir ve aniden işvereniniz için tamamladığınız bir projenin terfi olasılığınızı artırdığını anlayabileceğinizi gösterir. Projeye yönelik yaratıcı yeteneğiniz ve tutkunuz patronunuzu etkiledi ve muhtemelen size büyüme ve ivme için daha fazla fırsat verecek.


Akrep Burcu
15 Temmuz 2021 Perşembe Akrep Burcu Yorumları

Bugün profesyonel topluluklara katılmak için olağanüstü bir gün olurdu, Akrep. Sizinle aynı fikirde olan bir grup veya ağ ile aktif olarak, çok daha büyük bir resmin parçası olduğunuzu görebilirsiniz. Mesleğinizdeki rolünüz, kesinlikle hedeflerinize ulaşmak için yukarı doğru bir sürüş sürdürmektir, ancak başkalarıyla birlikte çalışarak ve deneyimlerinizi dile getirerek, aslında başkalarından da çok şey öğrenebileceğinizi fark edebilirsiniz. Siz profesyonel krallığınızı inşa etmeye devam ederken, onların iletmeye istekli oldukları bilgeliği alın. İşinize yaramayan herhangi bir şey, bunun yerine size dışarıdan bir bakış açısı kazandırabilir.


Yay Burcu
15 Temmuz 2021 Perşembe Yay Burcu Yorumları

Profesyonel başarı için umutlarınızı ve hayallerinizi tezahür ettirin, Yay. Yengeç burcundaki güneş, Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yaptığında, şimdi hedeflerinize ulaşmanın çok önemli olduğunu anlayabilirsiniz. Nerede durduğunuzu ve bu hedeflere doğru nasıl ilerlediğinizi değerlendirmek için bir adım geri atın. O zaman, sizin de sektörünüzdeki daha büyük bir topluluğa uyduğunuzu anlayın. İleriye dönük yolculuğunuza entegre edebileceğiniz bilgeliği toplayabileceğiniz için, yaşıtlarınızla temel temas kurmak ve onların denemelerini ve zaferlerini dinlemek için bugün kullanın. Yanınızda kazanan bir dokunuş ve bir miktar şans olduğunu unutmayın, bu yüzden gökyüzündeki kalenizi hayal ederken kendinizi yeniden başlatın.


Oğlak Burcu
15 Temmuz 2021 Perşembe Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak burcu, profesyonel ilgi alanlarınızı bugün gruplar içinde tanıtın. Yengeç burcundaki güneş Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yaptığında, fikirlerinizin bugün özellikle iyi karşılandığını görebilirsiniz. Sanatsal veya yaratıcı bir yapıya sahiplerse, birçok kişiye ilham verdiğinizi görebileceğiniz için iki kat alkışlanacaklardır. Bu enerjiyi iyi kullanmak için profesyonel olarak işbirliği yapmak istediğiniz bir iş ortağı veya grupla bağlantı kurun. Onları ortak takım çalışması vizyonunuzla satarsanız, liderliğinizi takip edecek ve aynı anda hedeflerinize yardımcı olacak birçok insanla çevrili olduğunuzu görebilirsiniz.


Kova Burcu
15 Temmuz 2021 Perşembe Kova Burcu Yorumları

Profesyonel hedeflerinizi bugün değerlendirin, Kova. Güneş enerjisi altıncı evinizdeki güneş, güneş enerjisi ikinci evinizdeki Neptün ile bağlantı kurarken, günlük işlerinizin nihai profesyonel hırslarınızı ve hayallerinizi nasıl beslediğini düşünme fırsatınız var. Para her zaman yardımcı olsa da, işinizin sizi nihayetinde olmak istediğiniz yere götürüp getirmediği konusundaki gerçekle yüzleşin. Bu enerjiyi kullanmanın başka bir yolu da yaşıtlarınızla bağlantı kurmak veya bugün profesyonel bir derneğe katılmak olabilir. Topluluk ve işbirliği yoluyla çok şey öğrenebilir ve başkalarının bilgeliğini profesyonel yolculuğunuza entegre edebilirsiniz.


Balık Burcu
15 Temmuz 2021 Perşembe Balık Burcu Yorumları

Eş yöneticiniz Neptün, uzun yıllardır burcunuzda dans ediyor, Balık. Bugün, cızırdayan güneşle üçgen açıda bağlantı kurarken, bir adım geri atmak ve nihai profesyonel umutlarınızı ve hayallerinizi değerlendirmek için bir anınız olacak. Neptün, önünüzde ne olabileceği konusunda sizin için birçok olasılık vizyonunu harekete geçirdi, ancak yalnızca oraya nasıl gidileceğini bilerek nihai tacı tezahür ettirebilirsiniz. Başarıları ve başarısızlıkları hakkında rehberlik paylaşabilecek profesyonel ağınızdaki diğer kişilerle bağlantı kurmak için bugün kozmik enerjiyi kullanın. Bu içgörü sizin için çok şey aydınlatacak ve hatta bakış açınızı tamamen değiştirebilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.