Günlük İş Burç Yorumları 13 Temmuz 2021

13 Temmuz Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Salı günü için 13 Temmuz Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
13 Temmuz 2021 Salı Koç Burcu Yorumları

Bugün nadir ve güçlü bir göksel hizalanma getiriyor, Koç. Sanat gezegeni Venüs, güneş yaratıcılığınızın beşinci evinde kavuşumda, enerji gezegeni Mars ile buluşacak. Bu, en yaratıcı yönünüzü ortaya çıkarmak ve profesyonel yaşamınıza nasıl daha fazla parlaklık katabileceğinizi düşünmek için beş yıldızlı bir gün. Zaten sanatsal bir meslekteyseniz, yakıt dalgalanması bekleyin. Yeni bir girişim başlatın. Yeni bir sunumun tanıtımını yapın. Kendinizi rakiplerinizden nasıl ayırabileceğiniz konusunda beyin fırtınası yapın. Ne olursa olsun, fikirlerinizi bir vizyoner olmaya yönlendirmenize izin verin.


Boğa Burcu
13 Temmuz 2021 Salı Boğa Burcu Yorumları

Yöneticiniz Venüs, bugün Boğa olan tutku gezegeni Mars ile buluşacak. Bu enerji, herhangi bir yaratıcı veya sanatsal çalışmaya aşılanabilir. Halihazırda bu becerileri birleştiren bir meslekteyseniz, özellikle ilham almaya hazırlanın. Yeni bir proje üzerinde çalışmaya başlayın veya zihninizi meşgul edecek uyaranlara dalın. Bununla birlikte, bu enerjinin güneş enerjisi dördüncü evinizde kullanılmasıyla, bu, ev ofisinizi onarmak için itici gücü hissedebileceğiniz anlamına gelir. Durum buysa, enerjiyi artıracak ve kendinizi üretken ve huzurlu hissetmenizi sağlayacak bazı bitkiler ve yeni dekorlar bulun.


İkizler Burcu
13 Temmuz 2021 Salı İkizler Burcu Yorumları

Fikirlerin şu anda altın değerinde, İkizler. Bugün, cazibe gezegeni Venüs, güneş enerjisi üçüncü evinizde, güç gezegeni Mars ile kavuşumda buluşurken, tüm iletişiminiz aşkın olacak. Yazma, konuşma, reklamcılık veya markalaşma çabalarınızı bir sonraki seviyeye taşımanın yollarını beyin fırtınası yapın. Yeni bir teklif üzerinde çalışmaya başlayın veya birine vizyonunuzu gösterin. İletişimle ilgili bir proje başlatmak, bağlantı kurmaya çalıştığınız hedef kitle üzerinde harika bir etki yaratacağınız için oldukça hayırlı olacaktır. Ne olursa olsun, bu kozmik enerjinin zihninizi doldurmasına ve sizi yeni ufuklara yönlendirmesine izin verin.


Yengeç Burcu
13 Temmuz 2021 Salı Yengeç Burcu Yorumları

Bugün mali durumunuz için beş yıldızlı bir gün, Yengeç. Para gezegeni Venüs, güneş enerjisi ikinci evinizde sürüş gezegeni Mars ile buluşacak. Bu birleşme son derece nadirdir ve size bir nimet verebilir. Bir hediye veya zam hemen köşeyi dönünce, şimdi hayatınıza daha fazla zenginlik katmanın yollarını bulmak için acele etmek çok önemlidir. Serbest çalışıyorsanız, maaş artışı sağlayacak veya kazançlı bir müşteri alacak başka bir iş arayın. Refahın artıyor, Yengeç ve hayallerinin kalesini inşa etmene yardım edecek.


Aslan Burcu
13 Temmuz 2021 Salı Aslan Burcu Yorumları

Bugün senin için bir dönüm noktası günü Leo. Cazibe ve para gezegeni Venüs, sürüş ve güç gezegeni olan güçlü Mars ile kavuşumda buluşacak. Bu nadir göksel hizalanma aynı zamanda burcunuzda da gerçekleşiyor – sizi sahnenin merkezine itiyor! Bugün kalabalığın önüne geçebileceğiniz, fikirlerinizi ortaya koyabileceğiniz ve dünyanın size hayranlıkla baktığını izleyebileceğiniz bir gün. Profesyonel ilerlemenizi nasıl hızlandırabileceğinizi tartışmak için VIP’ler veya patronlarla toplantılar ayarlayın. Mal satma işindeyseniz, yeni bir ürün piyasaya sürün ve tutkunuzu dikkat çekmek için kullanın. Dünya senin midyen. Tüm bu kozmik desteği nasıl kullanacaksınız?


Başak Burcu
13 Temmuz 2021 Salı Başak Burcu Yorumları

Bugün arkanıza yaslanıp vizyoner fikirleri beyin fırtınası yapma günü, Başak. Sanat ve para gezegeni Venüs, aksiyon ve sürüş gezegeni güçlü Mars ile kavuşumda birleşecek. Bu iki gezegen solar on ikinci evinizde buluştuğunda, bir sonraki büyük profesyonel dönüm noktanız için tüm parçaları bir araya getirmenize yardımcı olacak çığır açan fikri şimdi bulabilirsiniz. Yalnızlık içinde hayal kurarak ve hedeflerinize nasıl ulaşacağınızı düşünerek zaman geçirin. Sezginiz şimdi özellikle güçlü olacak, bu yüzden evrenden gelen mesajlara hoş geldiniz. Kozmos, her zamankinden daha yükseğe çıkmanızı istiyor, ancak önce nerede olduğunuzu değerlendirmeli ve bir sonraki nereye gitmek istediğinize karar vermelisiniz.


Terazi Burcu
13 Temmuz 2021 Salı Terazi Burcu Yorumları

Bugün sizi önemli profesyonel haberler bekleyebilir, Terazi. Yöneticiniz ve aynı zamanda para gezegeni Venüs, sürüş gezegeni Mars ile sıkı bir bağlantı içindeyken, en büyük hırslarınızı ve özlemlerinizi kovalamak için enerji dolu hissedeceksiniz. Bu iki gezegen, ait olduğunuz toplulukları ve tüm ağınızı vurgulayarak solar on birinci evinizde birleşecek. Bugün bir etkinliğe katılın ve tam olarak gitmek istediğiniz yere kapı açabilecek insanları bulurken izleyin. Bir etkinliğe şahsen gidemiyorsanız, insanlarla dijital olarak bağlantı kurmak ve orada profesyonel ağınızı genişletmek için zaman ayırmayı düşünün. Evren sizi şimdi yukarı kaldırmak istiyor, bu yüzden kenarda oturmayın.


Akrep Burcu
13 Temmuz 2021 Salı Akrep Burcu Yorumları

Bugün profesyonel hayatında beş yıldızlı bir gün, Akrep. Para gezegeni Venüs, yardımcı yöneticiniz ve sürüş gezegeni Mars ile buluşuyor. Bu iki gezegen, güneş onuncu evinizde sıkı bir bağlantı içinde birleşecek. Tüm burçlar arasında kozmik olarak en çok desteklenen sizsiniz! Artık büyük bir kariyer atılımı elinizin altında olabilir. Önemli toplantılar planlayın, yeni bir işe başvurun veya yeni bir proje başlatın. Şöhret, başarı, ödüller ve başarılar, önceki sıkı çalışmanız için üzerinize yağıyor olabilir. Evren sizi dünyanın önünde daha da yükseğe kaldırıyor. Daha fazlası için doğduğunuzda gölgelerde saklanmayın.


Yay Burcu
13 Temmuz 2021 Salı Yay Burcu Yorumları

Başarı fırsatlarına hazır olun, Yay. Para gezegeni Venüs, eylem gezegeni Mars ile güçlü bir kavuşumda olacak. Bu iki göksel cisim, güneş dokuzuncu genişleme evinizde birbirine bağlanacak ve size tüm tanıtım, akademik veya uluslararası iş konularında bir avantaj sağlayacaktır. Geniş kitlelere ulaşma arayışındaysanız, mesajınızın muazzam bir etkisi olabilir. Yerel bir gazetede, dergide veya televizyon reklamında olsun, markanızı ortaya çıkarmak için bir tanıtım kampanyası planlayın. Artık eylemlerinize bir zafer olarak bakabilirsiniz.


Oğlak Burcu
13 Temmuz 2021 Salı Oğlak Burcu Yorumları

Bugün profesyonel yaşamınız için parlak bir gün, Oğlak. Kâr ve paranın hükümdarı Venüs, aksiyon gezegeni güçlü Mars’a sıkı bir kavuşumda katılıyor. Bu gezegenler, büyük bir ödeme, telif hakkı kontrolü veya toplu gelir haberlerini getirebilecek olan, güneş enerjisi sekizinci büyük finans evinizde bağlanacak. Bir işletme kredisi, burs veya risk sermayesi başvurusu sürecindeyseniz, fonlar aniden kullanılabilir hale gelebilir. Son olarak, sürece yeni başlıyorsanız, bir hayırseverle veya sizi doğru yöne yönlendirebilecek biriyle görüşün.


Kova Burcu
13 Temmuz 2021 Salı Kova Burcu Yorumları

İş görüşmelerinde bir atılım için hazırlanın Kova. Bugün, kâr ve para gezegeni Venüs, enerji gezegeni ateşli Mars ile sıkı bir kavuşumda birleşirken, önemli bir ortaklıkta zaferi göreceksiniz. Bu enerji, sizi zirveye taşıyabilecek mükemmel bir ortak, iş ortağı veya müttefik bulmanıza yardımcı olabilir. Mevcut sendikalar da şu anda özellikle iyi gidebilir, bu nedenle bağlantılarınızla iletişime geçin ve yılın geri kalanında nasıl çoğalıp büyüyebileceğiniz konusunda planlar yapmaya başlayın. Venüs ve Mars arasındaki bu kavuşum özellikle nadirdir, bu nedenle ekip çalışması şimdi sizin için ışıl ışıl parlayacak.


Balık Burcu
13 Temmuz 2021 Salı Balık Burcu Yorumları

Balık, bugün işte muazzam miktarda aktiviteye hazır olun. Kâr gezegeni Venüs, hareket gezegeni Mars’a doğru dans ederken, güçlü bir kavuşumda kucaklaşacaklar. Güneş enerjisi altıncı üretkenlik evinizi vurgularken, üzerinde çok çalıştığınız büyük bir projenin şimdi çok iyi övgü aldığını görebilirsiniz. Bu artık özgeçmişiniz için bir dönüm noktası projesi haline gelebilir ve hatta patronları size daha fazla güvenmeye teşvik edebilir. Ayrıca, sektörünüze bağlı olarak yeni bir iş, sorumluluk veya müşterinin önünüzde ortaya çıkma olasılığı da yüksektir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.