Günlük İş Burç Yorumları 12 Temmuz 2021

12 Temmuz Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 12 Temmuz Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
12 Temmuz 2021 Pazartesi Koç Burcu Yorumları

İş araştırması için harika bir gün geldi Koç. İletişim gezegenimiz Merkür ile Jüpiter (zenginlik ve fırsatlar veren) ile üçgen açı yaptığında, başarı artık yakın olabilir. İşinizi büyütmenin yollarını araştırmak için bugünün enerjisini kullanın ve ileriye dönük planlarınızı geliştirmek için doğru içgüdüleri edindiğinizi göreceksiniz. Ev ofisinizi temizleyin ve düşüncelerinizi düzenleyin çünkü daha önce kaçırmış olabileceğiniz bir atılım olabilir. Bir müzakerenin ortasındaysanız, şimdi size umduğunuz anlaşmayı getirebilir.


Boğa Burcu
12 Temmuz 2021 Pazartesi Boğa Burcu Yorumları

Merkür, ikinci finans eviniz olan Boğa’yı yönetir, bu yüzden nereye giderse gitsin, parayla ekstra avantaj sağlar. Bugün, kozmik habercimiz zenginlik ve refahın hükümdarı Jüpiter ile üçgen açı yapacak. Merkür, üçüncü güneş iletişim evinizde dönerken, yazma, konuşma ve sözleşme konularınıza güç katar. Güneş onbirinci bağlantı evinizdeki Jüpiter ile mükemmel bir uyum içindeyken, şimdi en tepeye giden yolunuzu ağ ile karıştırmak ve bazı işleri karıştırmak için mükemmel bir fırsat olacaktır. Bugün bir etkinliğe katılma şansınız varsa, mükemmel müşteriye rastlayabilir veya başarınızı daha yükseğe taşımanın anahtarlarını elinde tutan birini bulabilirsiniz.


İkizler Burcu
12 Temmuz 2021 Pazartesi İkizler Burcu Yorumları

Merkür sizin gezegen yöneticinizdir, İkizler. Bu, nereye giderse gitsin, size diğer tüm zodyak işaretlerinin üzerinde ekstra bir avantaj sağladığı anlamına gelir. Bugün, kozmik habercimiz, zenginlik bahşeden iyiliksever Jüpiter ile üçgen açı yapıyor. Güneş enerjisiyle ilgili ikinci evinizdeki Merkür ve güneşteki onuncu başarı evinizdeki Jüpiter ile, aynı anda refahınızı artırırken profesyonel statünüzü artırma fırsatının ortaya çıktığını göreceksiniz. Uzun vadeli büyüme için bugün sözleşmeler imzalayın veya ödüllü bir müşteri veya VIP ile bir toplantı planlayın. Yıldızlar çok yanınızda, sizi zirveye taşıyor.


Yengeç Burcu
12 Temmuz 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Yorumları

Merkür burcunuz Yengeç burcundayken, yanınızda zihinsel netlik ve hassasiyet var. Bugün, kozmik habercimiz sizi vurguluyor – özellikle de servet veren iyiliksever Jüpiter ile bir üçgende bağlantı kurarken. Akademisyenler, medya veya uluslararası seyahatlerle ilgileniyorsanız, size kazançlı bir fırsat sunabilir. Büyük bir sözleşme müzakeresinin ortasında olan kanserler, bugün imzalama veya sonunda anlaşmaya varma şansına sahip olabilir. Bunu yaparsanız, yanınızda büyük bir şansla uzun vadeli zafere kilitlenirsiniz. Çabuk hareket edin ve altının üzerinize yağdığını göreceksiniz.


Aslan Burcu
12 Temmuz 2021 Pazartesi Aslan Burcu Yorumları

Merkür, güneş enerjisiyle ilgili ikinci evinizi yönetiyor, Leo. Bu, nereye giderse gitsin, parasal başarı için fırsatları ortaya çıkarmanıza yardımcı olduğu anlamına gelir! Bugün, kozmik habercimiz, altın yağmurları getirdiği bilinen gezegen olan iyiliksever Jüpiter ile üçgen açı yapacak. Bilinmeyen veya sahne arkası bir hayırsever, büyük bir para meselesinde ihtiyaç duyduğunuz onayı almak için gizlice lehinize çalışıyor olabilir. Geçmişteki eylemleriniz bu kişiyi etkilemiş olabilir ve artık ihtiyacınız olanı elde ettiğinizi görebilirler. Bir proje geliştirmek için çok çalışıyorsanız ve hala finansal destek arıyorsanız, bugün başvurun veya hayalinizi gerçeğe dönüştürebilecek kişilerin önüne geçmek için süreci başlatın.


Başak Burcu
12 Temmuz 2021 Pazartesi Başak Burcu Yorumları

Merkür sizin gezegeninizin yöneticisidir, Başak. Nereye giderse gitsin, çıkarlarınızı korumak ve hayatınıza daha fazla aktivite getirmek için gereken özeni gösteriyor. Ayrıca semada hareket ettiğinde, keyfi yerindeyken size iki kat nimetler bahşeder. Bugün, kozmik habercimiz refah gezegeni Jüpiter ile bağlantı kuracak. Güneş enerjisi yedinci ve onbirinci evleriniz çok iyi aktive edildiğinde, artık önemli bir partnerin büyük bir dönüm noktasına veya özleme ulaşmanız için kapıyı açtığını görebilirsiniz. Bugün biriyle bir toplantı ayarlayın ve ilişkinin ikinize nasıl başarı ve ileriye dönük fırsat getirdiğini izleyin.


Terazi Burcu
12 Temmuz 2021 Pazartesi Terazi Burcu Yorumları

Bugün iş için büyük bir gün, Terazi. İş ve iletişim gezegeni Merkür, profesyonel başarınızın güneş onuncu eviniz olan haritanızın tepesinde dönüyor. Şu anda güneş enerjisi altıncı iş evinizde ikamet eden iyiliksever Jüpiter (zenginlik veren) ile bir üçgende bağlantı kuracak. Durumunuzu yükselten ama aynı zamanda daha fazla istikrar sunan büyük bir fırsat bugün sunulabilir. Şu anda yeni bir proje teklif edilirse, onu alın – çünkü VIP’lerin veya patronların sizi çizgide daha yükseğe çıkarmasına izin veren hayati bir parça olabilir.


Akrep Burcu
12 Temmuz 2021 Pazartesi Akrep Burcu Yorumları

Bugün, profesyonel meseleler söz konusu olduğunda kalıpların dışında düşünmek için harika bir gün, Akrep. İletişim gezegenimiz Merkür, genişlemeyle ilgili güneş dokuzuncu evinizde yaşayacak; bu genellikle akademisyenler, medya veya uluslararası meselelerle bağlantılıdır. Aynı ev, ilerlemenize yardımcı olmak için bilgelik ve benzersiz fikirlerin entegrasyonuyla da bağlantılıdır. Zenginlik gezegeni Jüpiter, şimdi yaratıcılığınızın beşinci güneş evinizde dönüyor, yaratıcı ve yaratıcı yeteneklerinizi güçlendiriyor. İş söz konusu olduğunda, ileride işinizde uygulanabilecek yeni teknikleri tasavvur etmek için bugünü kullanın.


Yay Burcu
12 Temmuz 2021 Pazartesi Yay Burcu Yorumları

İş için büyük bir güne hazırlanın, Yay. İletişim gezegenimiz Merkür, güneş yedinci ve onuncu evlerinizi yönetir. Bu, genellikle tüm ortaklık veya profesyonel konularda çıkarlarınızı koruduğu anlamına gelir. Onunla zenginlik bahşeden Jüpiter ile güzel bir üçgen açıdayken, şimdi bir dış tarafın yardımıyla bir atılım gerçekleştiğini görebilirsiniz. Bugün önemli toplantılar ayarlayın, fikirlerinizi ortaya koyun ve kârınızı nasıl en üst düzeye çıkarabileceğinizi düşünün. Arkanızda bu kadar çok göksel destek varken, para saniyeler içinde artabilir. Sözleşmeleri şimdi imzalayın ve uzun vadeli desteğe sahip olduğunuzu izleyin.


Oğlak Burcu
12 Temmuz 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Yorumları

Bugün müzakereler ve iş sözleşmeleri için beş yıldızlı bir gün, Oğlak. Ortaklıklarla ilgili yedinci güneş evinizde tur yapan Merkür, güneş enerjisiyle ilgili üçüncü evinizde Jüpiter’e ulaşacak. Bir müzakerenin ortasındaysanız, anlaşmanın bugün bulunması muhtemeldir. Teklif edilirse sözleşmeleri imzalayın. Bunu yaparsanız, ileriye doğru bolluğun üzerinize yağdığını görebilirsiniz. İletişimle ilgili yeni bir girişimi başlatmanın ortasındaki Oğlaklar için, ulaşmak istediğiniz hedef kitle üzerinde büyük bir etki görebileceğiniz bir an olacaktır. Anın tadını çıkar!


Kova Burcu
12 Temmuz 2021 Pazartesi Kova Burcu Yorumları

Yıldızlar sizin lehinize muhteşem bir şekilde hizalanmış, Kova. İletişim ve iş gezegeni Merkür, güneş enerjisi altıncı istihdam evinize tünediğinden, danışanlarla ilgili meselelerin iyi bir şekilde ilerlediğine bahse girebilirsiniz. Bugün, kozmik habercimiz, servet gezegeni Jüpiter’e elini uzatıyor, şimdi güneş enerjisiyle ilgili ikinci mali evinizi geziyor. Profesyonel yaşamınızda bu kadar çok kozmik destekle, hayatınıza muazzam bir refah katan yeni bir işe veya projeye girme şansınız var. İşsizseniz ve doğru fırsatı arıyorsanız, bugün arayın ve başvurun, çünkü hayalinizdeki işe kavuşabilirsiniz!


Balık Burcu
12 Temmuz 2021 Pazartesi Balık Burcu Yorumları

Bugün iş dünyasındasın, Balık. 13 Mayıs’tan beri burcunuzun ilk derecelerini süsleyen Jüpiter, iletişim gezegeni Merkür ile uyumlu bir üçgen oluşturuyor. Fikirlerinizi sunmak, iş toplantıları ayarlamak, bir iş başvurusunda bulunmak veya bir ürün lansmanı yapmak için bugün kullanın. Ne yaparsanız yapın, büyük olmaya ve bir sonraki seviyeye yükselmeye çalışın. Başarı yıldızlarda yazılıdır ve siz özellikle vurgulanmışken, şimdi şanstan yararlandığınızdan emin olmanın tam zamanı. Müzakereler güzel bir şekilde ilerleyecek. Sanatsal bir mesleğe sahipseniz, bugünü sıkı sıkıya sarılmak ve ilham almak için kullanın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.